Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа

Камата пък вече замина за Виена, оттам за Маями
Обновена: 30 авг 2016 07:14 | 30 авг 2016 07:00, Камелия Цветанова
259
Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Близо 100 души, участвали в сватбата на дъщерята на Христо Стоичков - Христина, събират подписи под контражалба, в която обвиняват репортерския екип на в. "България днес" в хулиганство.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Самия футболист пък още вчера призори е заминал с полет за Виена, а оттам за Маями, пише в. "Труд".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на "България днес".

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удара по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пловдивската звездна майна, като всеки един провинил се български гражданин трябва да отиде в съда. Сватбарите решили да го защитават ... Кви са тия провинциални сватбари? Още ли ги държи алкохола от сватбата на Мика да вземеш да й пикаш. И тук няма държава, не е имало. Има провинения, веднага бързо производство. Освен с футбола си, пловдивската майна ни прослави и с простотията си. Показва я и до ден днешен и се опитва да ни прославя с нея, защото вече с друго не може.
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я колко бързо е избягал този еркек. Как да уважаваш такъв човек, как? Той сам е доказал с бягството си, че е нагазил закона.
57
1
 
14
 
! Отговори
до 89 преди 7 години
Кво достойнство и чест у един папарак от жълт вестник ?. Тия само от пребиване разбират, размазване.
56
0
 
2
 
! Отговори
до 81 кики преди 7 години
Това " кики" много така нежно.....
55
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не знам и как БТВ пусна предаването на онзи *** Н. Лозанова. Ходят и снимат тайно хората, а после им пускат личния живот пред цяла българия. Това за мене е от всякъде незаконно и не знам как СЕМ не реагират ?! Дори и да има някакви законови вратички, с които да се измъкват - Мениджърите от БТВ нямат ли чест и достойнство ?
54
13
 
19
 
! Отговори
До 83 преди 7 години
Да Стоичков само като дойде в България прави простотии. Ама как си вярваш изобщо. Помниш ли какво се случи на съдията преди бая години. Помниш ли как наби още един български журналист. Пълен комплексар. Само тук си развява коня в Европата и Америката е тих като госпожица. Що идва да си прави юбилея тук? Защото на Ноу Камп ще дойдат 10хил души. Със слабите е много силен и смел ама със силните мълчи като ***.
53
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде мога да подам жалба срещу репортерите ?
52
20
 
19
 
! Отговори
До Марто преди 7 години
Марто не знам дали си се женил, но сватбата си е голямо нещо. Особенно за бащата на булката. Голяма радост и голямо напрежение. Ако на моята сватба някой снима дъщеря ми за да я оплюе по жълтите вестници също щях да постъпя по същия начина. Отделно тоя гнуслив репортер можеше да се извини и да си тръгне. А той се заключил в колата като мишка и крещи от вътре "аз ще продължа да снимам". Съвсем нормално е Стоичков да се махне от тая *** държава, за какво да стои ? Да се занимава с простотии?!
51
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 72."То и Бербатов е успял, ама нито бие и рита, нито псува."Щото се държи далече от България. Ако дойде тук и се сблъска родната папарашка и репортерска култура, ще почне да бие, рита и псува.
50
7
 
5
 
! Отговори
Ani преди 7 години
S KRAKA5TA I RACETE MOJE DA E SILEN NO GLAWATA PRAZNA KATO MU LIPSWAT PARWITE 7 KAKWO DA PRAWI GORKIA 4OWE4EC
49
10
 
7
 
! Отговори
папарак преди 7 години
В щатите примерно може да те арестуват дори и да снимаш на обществено място, ако снимаш хора. Може да си снимаш на воля сгради и пейзажи.
48
2
 
7
 
! Отговори
до 72 преди 7 години
Да де,само дето брат му на Бербатов продава дрога, и ако не беше той да го спаси щеше да е ромска булка в панделата!
47
3
 
5
 
! Отговори
до 72 преди 7 години
Да де,само дето брат му на Бербатов продава дрога, и ако не беше той да го спаси щеше да е ромска булка в панделата!
46
5
 
24
 
! Отговори
Марто преди 7 години
Това трябваше да се случи още в началото или поне да се обърнат към органите на реда. Никой няма право да посяга на другиму освен в условията на самозащита, но тук за каква самозащита говорим. Много интересно големият мъж защо избяга веднага в Маями и как беше допуснато това при положение, че цялата държава разбра за случката?
45
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Джона"Как така били неканени, това е манастир, паркинг пред манастира, не пред къщата му, а колкото до снимането, не забранено да снимаш на обществени места."Стига се правихте на кръгли ***. Да не би да си мислите, че са отишли да снимат манастира и хубавия пейзаж. Очевидно целта е била сватбата на на дъщерята на Стоичков. Това, че са си снимали на обществено място, почва вече да ми втръсва като аргумент с глупостта си.
44
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак напоително ни информират какво е казал репортерът, а освен заглавието никой не иска дума да обели за другата гледна точка - на сватбарите. Типично за българска медия - едностранчиво и манипулативно. Аз съм убеден, че репортерите са се държали нагло, провокативно и хулигански, което е типично за такива хора. Само че, както обикновено, ще ни спестят тази част от истината.
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Damage control сиреч по нашенски ограничаване на щетите. Селяните контраатакуват, защото най-добрата защита е атаката. Драмата продължава.
42
5
 
19
 
! Отговори
Джона преди 7 години
Как така били неканени, това е манастир, паркинг пред манастира, не пред къщата му, а колкото до снимането, не забранено да снимаш на обществени места. А някои съжаляват че не ги бил с метални тръби, колко пр ост трябва да си!
41
23
 
5
 
! Отговори
Известно преди 7 години
е,че завистливостта е национална българска черта.Плюещите по Стоичков са неудачници дето чакат с четири очи да си вземат подхвърлената от работодател заплата,има няма около 1000лв.Истински успелите хора се дразнят,когато разни навлеци репортери се опитват да правят пари на техен гръб!Грешката му е,че си е цапал той ръцете.Трябваше да извика една бригада мутри да ги направят на кайма!
40
2
 
14
 
! Отговори
Американ преди 7 години
По принцип ако е снимал отдалече, не виждам никакъв проблем. Папараците наистина са си ***, ама и те си имат някакви права и защити.