Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа

Камата пък вече замина за Виена, оттам за Маями
Обновена: 30 авг 2016 07:14 | 30 авг 2016 07:00, Камелия Цветанова
259
Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Близо 100 души, участвали в сватбата на дъщерята на Христо Стоичков - Христина, събират подписи под контражалба, в която обвиняват репортерския екип на в. "България днес" в хулиганство.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Самия футболист пък още вчера призори е заминал с полет за Виена, а оттам за Маями, пише в. "Труд".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на "България днес".

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удара по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако снимат Репортера и му пуснат снимките в публичното пространство дали няма да умре от рак , питам аз?
78
3
 
4
 
! Отговори
до 124 читател преди 7 години
Всичко е постановка за изнудване за пари.
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 123Няма такъв "праг"! Има чл. 32 от Конституцията, който е достатъчно ясен и всеки полуграмотан може да го прочете!
76
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
огромната вреда от Стоичков е ,че момчетата и младежите му подражават и искат да усвоят не само головите му умения ,но смятат просташките му изцепки за нещо нормално и даже върховно и ако не станат големи футболисти,то поне за простотията няма граници.....жив пример е Стоичков....
75
4
 
6
 
! Отговори
читател преди 7 години
Някой от обвиняващите Стоичков ще обясни ли как е ритал шофьора,как го е удрял по лицето,но следите са вдясно на устата му(дори колата да е с десен волан?!),как бил с насинявания по цялото тяло,но е седял в колата...?
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистиката е опасна професия , преквалифицирайте се в нещо друго
73
3
 
7
 
! Отговори
до 114 преди 7 години
Стойчков ще ги осъди на 100% . Дупе да им яко и на весника и на жураналистите.
72
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 115Ти от къде знаеш на кого се е "дупел" - бил си там свидител ли бе, мозък?!И за разлика от мен и от теб мнооого повече е направил за България - най-малко навсякъд по света, който чуе България се сеща първо за Стоичков, второ за Бербатов и трето - за Григор!? Други просто няма - политици, певци, артисти, музиканти... всичко това ни е световнонеизвестно... И това благодарение на футболните му умения, с които ни изведе до 4-то място в света, но си бил малък тогава!
71
3
 
6
 
! Отговори
POLICE преди 7 години
Репортера го грози до 2 години лишаване от свобода само заради тази снимка горе , вижте сами в Интернет кои са Законите които Забрааняват снимането и филмирането
70
1
 
4
 
! Отговори
Октомври 2015 г. преди 7 години
Спомням си как прокуратурата и полицията действаха през октомври 2015 г. в друг подобен случай на ул. "Раковски" в г. София. Ако са последователни, сега хората на Цацаров трябва да поискат от съда да постанови постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за шофьора и фоторепортера, мотивирайки се с "хулиганство, извършено с изключителна дързост и цинизъм".
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стойчков ще ги осъди за колосална сума и тая медия ще фалира а шофьора и жураналиста у затвора ще ги сцепят.
68
3
 
4
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
А зашо репортера се обръща към Нова ТВ , защото тази ТВ е най-Манипулативната ТВ в България купува всякакви истории а колко ли човешки живота са почернили с тези снимки и кадри които всъщност са Незаконни по чл.32 и чл.146 от Наказателния Кодекс
67
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 105Ако Стоичкови са "Селяничкови", според "мъдрия" ти мозък, то тогава ти и такива като теб какви се явявате?! Какво си постигнал в живота повече от "Селяничков", ти, "гражданино"?! Осъзнаваш ли, че в сравнение с него си по-малко от 0 /нула/?! Та те, ако са "селяничкови", ти и твоята фамили сте "Катунарови", "Колибарови", "Махлянови" или нещо такова, селски!
66
5
 
5
 
! Отговори
до 103 преди 7 години
Защо Стоичков трябва да бие американци и испанци,бе бунак?Те да не би да са тръгнали като нашите нагляри да си навират носовете в личните му работи?
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквито едните, такива и другите! Не искам да оправдавам Стоичков, защото не редно да бъхтиш хората за добър ден, но дали журналистите не е трябвало предварително да поискат разрешение за снимки на събитието, още преди да "кацнат" там? И дали елементарна комуникация нямаше да спести излишното напрежение и ненужни разправии? Все пак събитието си е съвсем лично и по закон никой не може да бъде сниман, ако не желае това. И пак казвам, не е е редно да бъдат бити журналистите, но безспорно имат вина!
64
2
 
3
 
! Отговори
до 98 ивчо преди 7 години
Ивчо, той е сигурно от обратните евроатлантици. Те са дрогирани от сутрин до мрак и постоянно пишат глупости.
63
1
 
4
 
! Отговори
до 94 преди 7 години
Такива простотий може да надраска човек само под влияние на алкохол и наркотици.
62
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистчетата смотани да си вършат работата като хората, а не да досаждат на хората по сватбите. Ако дъщеря ми се жени и някакви неканени ми досаждат бих направил същото. Има толкова безредици в тази държава, както и хубави неща които трябва да се отразяват вместо да се занимават с клюкарски истории. Евала Ицо !
61
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко от вас са отивали неканени на сватба, а дали ще се чувствате комфортно, когато знаете че не сте канен, а и желан? Безочливо нахални списвачи на жълти хроники, които са готови да се влезнат в задните части на човек. Няма по-безполезно същество на планетата от жълтия журналист!
60
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никакво уважение към хората който прославиха България.Ако някой дойде да ме снима и на мойта свадба ще направя същото.Аз не съм ходил на неговата и не съм ги канел.