Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти

При пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът вече бил пиян
256
Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти
Снимка: Facebook

53-годишният швед Ралф Гьорг Сундберг, който ритна без причина камериерка в хотел в Слънчев бряг,  е общ работник във фабрика за млечни продукти.

Той е със средно образование, а адресната му регистрация е в град Бисгордън, съобщи "24 часа".

Още по темата

Вече е установено, че при пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът е бил пиян.

В хода на разследването са събрани данни, че той е употребил голямо количество алкохол по време на пътуването си към България.

Ралф и брат му, с който пристигнали у нас, пътували часове наред с влак, за да стигнат до летище, от което излетели към България.

Тъй като при първоначалното му задържане на 4 юни чужденецът е отказал да му бъде взета кръвна проба за алкохол, ще бъде назначена експертиза, при която по специална методика да се изчисли количеството алкохол в кръвта на задържания по време на деянието, казаха от прокуратурата.

Срещу 53-годишният летовник е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда при хулигански подбуди, за което законът предвижда до 3 г. лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чужденецът е отказал да му бъде взета кръвна проба за алкохол------------------------------------------------------------------------------------Такава ни е изпълнителната власт.... импотентна и безгръбначна. Как при такова нечовешко поведение му дават правото да отказва. Натискат го за врата докато му изпукат всичките прешлени и му се взима кръв.
134
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо балканско в тая мутра на снимката.
133
4
 
13
 
! Отговори
Made in Japan преди 6 години
На снимката шведа прилича на ония гурбетчии турцитя, които избягаха от каменната ера в европа преди 50години! Да го проверят дали не е фьлшифицирал имената си от карадайь на на алф!
132
2
 
33
 
! Отговори
Ина преди 6 години
Най ме възмути факта в цалата тази история, че жената се чувства виновна, днес слушах как каза че като се върне на работа ще внимава повече. Ужас , на ония никак не му пука, почти съм сигурна, че ще се измъкне безнаказано, а жената освен ужаса, който е изживяла се чувства и виновна!!!
131
5
 
8
 
! Отговори
до 142 преди 6 години
Много точен коментар. Именно заради това е хубаво да не слагаме всички под един знаменател, но *** обясни на ***.
130
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щe ви кажа, така както вие съдите за всички шведи по някакъв психар, така и за вас съдят в чужбина по това, че за трети пореден път си избирате на най-високия пост в държавата, човек с елементарна липса на култура и възпитание, незнаещ нито един чужд език и прочел една единствена книга в живота си.За повечето европейци българин, означава премиера Борисов, тоест - откровен про-стак.Има и още. Те дори казват, щом тоя про-стак е най-видният българин, представяме си какви са тези, които го избират
129
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тоя като го гледам на фотото ми мяза на нашенска мутра, емигрирала в Швеция.
128
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А БХК няма ли кажат нещо?М?
127
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сте чували някога за алкохолизирани шведи които бият и трошат в Рилския манастир или на Шипка? Не, разбира се. Там има организирани групи скандинавци всяка седмица, но са от нормалния тип. Дайте да не определим целия полуостров заради пияния о*игофрен от фабрика за млечни продукти.
126
2
 
28
 
! Отговори
д-р преди 6 години
Счупена долна челюст не е лека телесна повреда,а средна!
125
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чист опит за убииство . Предлагам този който е определил такова обвинениета да бъде ритнат в главата .
124
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само за справка: доста обилно днес са писали за този инцидент в пресата в Швеция и като цяло и там искат да го линчуват.
123
1
 
35
 
! Отговори
Bill преди 6 години
До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ"Абе общ работник ама дошъл от Швеция на Слънчака,а кога наш ОБЩ РАБОТНИК ще иде на почивка в Швеция..............................?"Когато спрем да си избираме неграмотни и крадливи управници.Тогава.
122
3
 
7
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Абе общ работник ама дошъл от Швеция на Слънчака,а кога наш ОБЩ РАБОТНИК ще иде на почивка в Швеция..............................?
121
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tуристите на морето (особено около Слънчака) идват от възможно най-ниските слоеве на обществoто, независимо дали са скандинавци, руснаци, инглизи, румънци или други. От тази гледна точка този инцидент не ме учудва. По същото време има организирани групи туристи от същите държави, които правят обиколки на България всяка седмица. Интересуват се от историята, а не пиянството и като цяло са съвсем друга раса и класа. Ако един от тях беше го сторил щеше да ме учуди.
120
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашето правителство трябва на първо място да защитава интересите на българите в БГ и след това да мисли за живеещите в чужбина, защото ако не можеш да въведеш ред в собствения дом, как ще очакваш да те вземат на сериозно, когато критикуваш другите? БГ иска да вземе управлението на ЕС догодина. Така ли ще покажем че сме правова държава и топ дестинация за туризъм. Политици, събудете се бе!
119
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако наше момче беше ритнало жената нямаше да ме заболи толкова много, но в тази постъпка се вижда цялото презрение към нас като нация, затова не мога да си намеря място от яд, просто съм бесен....Ако те болеше така и когато вицепремиера риташе беззащитна жена на границата и ако всички ни болеше, то тогава никоя нация нямаше да си позволи такова отношение към нас. Сега просто научаваме какво им е отношението и истината не ни харесва. Когато спрем ние да се ритаме, тогава ще спрат и другите.
118
2
 
26
 
! Отговори
Bill преди 6 години
До ДддОт какво си бесен? Една бедна ***, с много комплекси поради ниския си социален статус хулиганства. За такива има бърза процедура в нак. кодекс.ТРЯБВА ДА СИ ИСТИНСКИ БЕСЕН ОБАЧЕ ОТ ДУМИТЕ НА БЛАГОЙ РАГИН!
117
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако този индиви, може да наруши закона безнаказано, защо аз трябва да продължавам да го спазвам? Вие не разбирате ли ,че подобни прояви сочат, направо крещят, простия факт, че доброволното съгласие на обществото да спазва приетите норми, е разрушено. Това, на което се гради държавата като институция, при такива прояви, а да не говорим за по-мащабни, та държавата се оказва, че е фикция.Не знам за вас, но аз така го разбирам.Остава само моралната и човешка норма, която ни дели от хаоса...
116
5
 
3
 
! Отговори
Край преди 6 години
Много ми е смешно като вземете да се самобичувате че в Гърция и на Малдивите било по хубаво морето. Па това са световните топ дестинации. България има 150 км. плажове Гърция сигурно 15 хил. километра. България си експлоатира даденостите перфектно. Естествено че нямаме възможност за елитна клиантела. Не очаквайте Джони Деп или Анжелина Джоли да си сложат хавлията до вас на Приморско. нито ше ги видите в съседното бунгало в Мичурин.