Решават съдбата на учениците, пребили учителя си в Садово

Прокуратурата ще реши дали да повдигне обвинения
20 сеп 2017 08:06,
69
Решават съдбата на учениците, пребили учителя си в Садово
Снимка: архив "Булфото"

Педагогическият съвет на селскостопанската гимназия в Садово ще реши днес как да се процедира с учениците, които пребиха преподавател от учебното заведение.

Учителят бе настанен в болница, а побойниците са арестувани. Случаят се изяснява от полицията.

Предстои прокуратурата да реши дали да повдигне обвинение на побойницитe, информира БНТ.

Още по темата

Инцидентът станал около 11.30 часа вчера. Трима ученици от последния клас в гимназията започнали да отварят вратите на стаите от последния етаж по време на учебен час, под претекст, че не знаят какъв час имат.

Учителката по география влязла в спор с тях и потърсила помощта на зам.-директорката.

През това време учителят по английски, който също чул разправията в коридора излязъл и започнал да въдворява ред.

Той повишил тон на едно от трите момчета. Афектиран от това 17-годишният ученик намерил дърво и се върнал, като ударил учителя по английски, който се движел в посока стаята на зам.-директорката.

Наложило се да се извика Спешна помощ за 40-годишния учител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
33
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Трябва да се изключат незабавно,ама нали ако се изключат ги е страх да не закрият училището.Всичко е за 3дена и разбойниците ще са пак на свобода.
42
3
 
34
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Много моля да осовбодите учника. Той трябва да се възстанови от нанесената емоционална травма, в домашни условия с подкрепа на психолог заплатен от училището и ресурзен учител за времето на възстанояване. Арестувайте истинския виновник и агресор - учител. Щом се възстанови да го преместят в ареста и да дочака справедливата си присъда за нанесена емоционална травма, обида и публично унижение и уронване на престижа пред приятелите му съученици. Много моля!!!
41
0
 
34
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Бойчиновци ...
40
0
 
34
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Ами айде да ни уведомите какво са решили за съдбата. Че бият с колове не е новина.
39
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това са похвати на шведи,да се бият с мотики ,колове и брадви-семейни традиций!
38
0
 
39
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Къде е охраната през това време? Или той е само портиер?Проверили ли са ги за някакво опиа.ти, стимуланти, алкохол?
37
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целия проблем идва от некадърните чиновници в министерството. Има едни мързеливи, страхливи, дебели същества в министерство на образованието, чиято единствена грижа е да си получават заплатите.
36
0
 
65
 
! Отговори
Никк преди 6 години
Това е опит за предумишлено убийство
35
1
 
53
 
! Отговори
баси преди 6 години
До HelleborusДа имаш право на нещо означава,че то не ти се забранява!И толкова!А дали ще ползваш това право си е лично твоя работа!И не ми излизай с номера,че са бедни!Бедни българи колкото щеш,но никой от тях не се държи скотски!Да си купиш книжка за кола не си беден,нали!?А да платиш за 12 годишна булка 25,000 лева и там не си беден!?И да ходиш с такси за помощи-и там,нали!?Като срещна такива сбъркани като теб,и направо ми призлява!
34
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отсега се значе, че ще има преместване в друго училище - НАЙ-ТЕЖКАТА "санкция".
33
0
 
76
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Да ги изключат - това трябва да се направи. Не може да се търпи повече този етнос да счита, че има само права, а няма задължения. Не може да бъде повече ученик този, който е нападнал учител затова, че се е опитал да въдвори ред. Вън от училище завинаги. А съда да преценява какво наказание ще му наложи.
32
1
 
58
 
! Отговори
Римлянин преди 6 години
До HelleborusЗащо пишете врели некипели? Аз от дестката градина живея с римляни. И сега във фейсбука ми имам приятели такива. На улицата ме поздравяват и такива който не си ги спомням. Една част от тях могат да се учат и да работят. Другите имали културни особенности. Ай сиктир. И това ме ЗАДЪЛЖАВА да им изпълнявам прищевките! С десет масивни златни пръстени, дебел златен синджир и наднормено тегло! Гладен бил? Седем дена сватба! 10-20 бона за булка?
31
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОБРАЗОВАНИЕ НА ВСЯКА ЦЕНА- ДАЙТЕ НА ЛЕКАРИ И УЧИТЕЛИ И ПО ЕДИН ПИСТОЛЕТ ИЛИ БУХАЛКА, А МОЖЕ И ДВЕТЕ. ТИ ГО УЧИШ И ЛЕКУВАШ ТО ТИ БЛАГОДАРИ С ДЪРВЕН КОЛ. ТЯХНАТА КУЛТУРА КАЗВА ДА СЕ ЖЕНЯТ РАНО, ДА КРАДАТ, ДА БИЯТ, А НИЕ- КРОТКО ДА ПЛАЩАМЕ И ДА МЪЛЧИМ- СЛАДУРИ. ПОМНИТЕ ЛИ ЕДИН ДЪЛГУЧ ПЕЕШЕ- ЗА КРАДЕЦ НЕ СТАВАШ СИНЕ ТИ СИ БУДАЛА- Е СЕГА КОЙ Е БУДАЛА- НЕКА СЛАВЧУ НЕ МЪЛЧИ А ДА РЕЧЕ И ТОЙ..........КО МИСЛИ, КО МИСЛЯТ ОНИЯ ЗАЩИТНИЦИ ДЕТО УСВОИХА МИЛИОНИ ПО РОМСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ....
30
2
 
34
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Семейството е една общност, детето не принадлежи на държавата. Когато семейството е нахранено и напоено, изкарва без проблем с ръцете си прехраната, има възможност да отдели и за децата, семействата сами ще се ангажират с обучението, на стария принцип, учи, за да не работиш. Особено ако родителите работят тежък неквалифициран труд. Но не може семейството да изнемогва, а държавата да си прибере детето и да каже, ще ти дадем чанта, обувки и учебници. То не е квартирант в дома си, не е на гости.
29
0
 
51
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До HelleborusСамо права? А задълженията? Задължен е да е в полза на обществото. Като е асоциален и търтей вън от кошера! Зад ограда! Като в САЩ. В резерват. Кой каза, че искат да работят. Искат социални помощи и да крадат. Индивид който не иска да работи, как ще го накараш да свърши нещо? Познат се пазари няколко дена с тумба животозастрашени римляни. Накрая кандисаха.Колкото работа са му свършили, толкова опустошения са нанесли на околната природа и покъщнината. Пак заповядай.
28
5
 
34
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
От там следва случващото се днес, хора, които нямат право да работят, се довеждат до непоносимо съществуване и занемаряване, до степен да мислят само за прехраната, включително и децата трябва да помагат в краденето и проституцията. Според ромската, а и изобщо древната култура, детето работи като роб в дома си и участва в прехраната, което е част от неговото образование. В това състояние на изнемогване на семействата, тези деца не могат да бъдат просто затворени под ключ в училищата.
27
3
 
42
 
! Отговори
Комсомолец преди 6 години
Момченцето е хиперактивно. Защо учителите не са се съобразили и проявили ТОЛЕРАНТНОСТ? БХК какво мисли по въпроса?
26
11
 
34
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Има право на образование и право на труд. Правото на труд не може да бъде обвързано с образованието и никога в историята не е било. Всеки работодател сам си преценява кой може да му свърши работа, а може и да си обучи човека. Правото на труд надвишава по тежест правото на образование, защото е животоспасяващо, учен, не учен имаш право да ядеш! Държавата днес отказва правото на труд на необразовани, което е нарушение на човешките им права. Същевременно превръща правото на обучение в задължение.
25
0
 
53
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
"Афектиран"? Ти да видиш! Ама не го стресирайте момченцето! Получило е тик и е хванало дървото! Не е виновно! Първи уроци по безнаказаност. За всяко безотговорно действие или агресия си има оправдание. Да видим този от какво ще е болен?
24
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12-ти клас младежи могат да носят съдебна отговорност.