Денис, убиецът на клошаря, не съжалява! Нападал и преди

Съучастникът му - в дом за деца, извършили престъпления
24 яну 2018 14:25,
242

Снимка: Булфото

Денис Живков, 14-годишното момче, което бе обвинено за жестокото убийство на бездомник във Варна, е нападал възрастни хора и преди. Това става ясно от справка на Детска педагогическа стая.

Агресията на тийнейджъра към жертвите му е била безпричинна. За новите случаи ще се събира допълнителна информация, съобщи "Дарик".

Момчето не е изразило и съжаление за строеното, след като е било задържано от полицията.

Още по темата

Тялото на клошаря бе открито  в района на пазара във варненския квартал "Владиславово". На 16 януари мъжът се скарал с момчетата, които на следващия ден го пребили.

На 20 януари тийнейджърите се върнали и отново нанесли жесток побой над Красимир, който се оказал фатален за него. Аутопсията показва, че смъртта му е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна травма.

Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Днес Окръжният съд във Варна остави Денис зад решетките.

Най-тежката мярка бе наложена след като от прокуратурата обясниха, че престъплението е извършено с изключителна агресия, бруталност и жестокост.

В съдебната зала Денис заяви, че иска да види майка си и баща си. Неговият защитник поиска момчето да бъде пуснато под домашен арест. От прокуратурата обаче обясниха, че родителите не са упражнявали достатъчно добър контрол над детето.

Съучастник на Денис е 13-годишно момче, което по закон не може да носи наказателна отговорност.

То е в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕДНО НА СЪЩАТА ВЪЗРАСТ С ТАКЪВ ТЕН УБИ ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ВЛЯЗЛО И В КЪЩАТА ЗА ДА Я ОБЕРЕ И ВМЕСТО ДА ПОБЕГНЕ КАТО РАЗБРАЛО , ЧЕ НЕ Е САМО ТО Я НАПАДНАЛО И УБИЛО ЖЕНАТА!!!ТОВА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕВЪЗПИТАНО ТО СИ Е ТАКОВА! АБСОЛЮТНА ЗАПЛАХА ЗА ОБЩЕСТВОТО И 5 ГОДИНИ ДА ЛЕЖИ КОЕТО ЩЕ Е РЕАЛНО ЕДНА ГОДИНА ЩОТО НИ Е СКАПАНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА ДОБРО ДЪРЖАНИЕ ДВА ДНИ ЗА ЕДИН АКО УЧАТ ТАКИВА НЕДОПУСТИМИ НЕЩА!20 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ИЛИ ПОНЕ 10 И ТО БЕЗ НАМАЛЯВАНЕ!!!
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Името Денис се среща сред турците. Означава -море. Има мъжки вариант- Дениз и женски-Денис.Няма общо със западното- Денис. Просто съвпадение. И ударението е на различно място.
62
2
 
32
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Дрешките на *** всъщност оборват и основната опорка на либералките - че престъпноста зависи от социалното положение, безработицата, липсата на пари, а не от етноса и гените. Ми като му гледам палтото...А иначе аз си работя да се махам от тая ***. Съветвам ви да направите същото. След 20-30 г. на Денис и братята му ще разчитате да ви учат децата, да ви лекуват и да ви плащат пенсиите. ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА. КОНЦЛАГЕР.
61
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро гела няма да си го слага на косата, а на друго място.
60
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това,колко хора ще затрие до края на съществуването си ??!!
59
1
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
това момче е с дефектен ген то е опасно за обществото и не трябва да се пуска насвобода и 4 момчета в общежитие
58
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въййй, той красив като кюрд бре
57
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Става ясно, че онези с допълнителните 100мил лева, са можели да осуетят убийството в интервала 17-20 януари.Жалко, че не им се бачка, също както и на невръсното бъдещо гадже на Вазилин от последната килия, в дъното на коридора.
56
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това "нещо" не е никакъв Денис!Асенчо рома - но защо никъде не се споменава етническата принадлежност???Истината не е срамна!
55
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роберто, Денис, Рут Колева ... е няма тякава държава
54
1
 
30
 
! Отговори
123 преди 6 години
ПОРЕДНИЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ***
53
20
 
17
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Айде млъкнете с този трети пол вече. Банални сте. Това ли е най-големия проблем ? Че някой иска да е друг пол ? Бедни, нещастни, крадат и ги мамят, а те .. третия пол та третия пол.
52
1
 
38
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Той *** си мисли сигурно, че е голямо приключение това, което му се случва. Голям мъжкар като по филмите. Мисля, че един хубав бой и още нещо ще му отвори не само очите ...
51
5
 
33
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Още щом прочетох описанието на убиеца -момчето и веднага ми стана ясно, че е или *** или мюсюлманин. Щом видях снимката и съвсем се видя какъв е! Искам само да кажа на работилия по публикацията, че изразяването на недоказани предположения за пола на момчето, базирани само на външни белези, е в противоречие с Истанбулската Конвенция и стипулациите й относно Третия Пол и може да бъде определено за расизъм (не ме питайте как, но е факт)!
50
2
 
10
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Драма..! Погледнете се!
49
1
 
41
 
! Отговори
----- преди 6 години
Кога ще се поправи законът така, че в случай на убийство даже и *** да носят наказателна отговорност? Кога ще се въведе отново смъртното наказание за тези, които извършват предумишлени убийства? Тази толерантност коства доверието на обществото към закона, правото и справедливостта. Явно това са новите директиви на световната мафия.
48
1
 
63
 
! Отговори
...тъжно... преди 6 години
Ромбчето от малко е хванало лесния път. Дано в затвора попадне на хора и стане жена.
47
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се върне смъртното наказание ! Аман от тези *** либерастки ценности !
46
4
 
33
 
! Отговори
Ален Делон преди 6 години
За кожата на един клошар! Дано е на едно по добро място клетия човечец, ама едва ли.
45
1
 
71
 
! Отговори
TheCrow преди 6 години
Съдиите да продължават да ги пускат такива на свобода, пък вие чакайте да се оправи положението...