Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!

Национална следствена служба поема разследването на инцидента на Боровец
7 фев 2018 12:07,
208
Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!
Снимка: Reuters

Прокуратурата на Република България съобщи, че от днес Националната следствена служба разследва инцидента на курорта Боровец, при който загина сина на транспортния министър Ивайло Московски.

От обвинението допълват, че досъдебното производство е за причинена по непредпазливост смърт на Кристиян Ивайлов Московски – престъпление по чл.122 ал.1 Наказателния кодекс ( който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години – бел.ред.).

Още по темата

Разследването е по случая е образувано още на 2 февруари, в деня на злополучната трагедия, отнела живота на 4 годишното момченце. Разследващ полицай от ОД МВР София е направил оглед на местопроизшествието - землището на курортен комплекс "Боровец", област София.

Първоначалните и неотложни действия са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдение е започнало и се води досъдебното производство, пишат от държавното обвинение.

В хода на производството са извършени пет огледа на местопроизшествието, разпитани са седем свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза на труп, изискана е справка от КАТ при ОДМВР София.

По делото следва да бъдат разпитани голям брой свидетели и да бъдат назначени множество съдебни експертизи и други действия по разследването, част от които изискват и специфични знания за разрешителния режим и правилата за ползване на моторни шейни, заключават от прокуратурата.

Към момента версията за смъртта на Кристиян е сведена до: неравност на трасето, по която е минала моторната шейна на Московски, на която се е возило малкото дете.

Неофициалната информация е, че двамата са били на шейната, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е да си *** гербаджия.
50
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ви казвах, че е самоубийство и опит за убийство на министър. Детето е искало да отмъсти на баща си, че не му е купил близалка!
49
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бас хващам, че ако не беше министър щяха да му лепнат много по-тежко обвинение от "непредпазливост"!!!!
48
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кристиян Московски причинена по непредпазливост смърт на дете!"A досъдебното производство срещу "неизвестен" извършител ли е?
47
4
 
65
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Много свидетели имало!? Половината антураж от НСО-специалисти по персонална сигурност. И никой не го е спрял! И никой не му е казал че е опасно и меко казано неразумно!? Всички са му ръкопляскали обаче...какъв голям Рамбо е, какъв безстрашен мъж е...колко неизживяно детство е имал и колко не навреме е станал баща при това ограничено количество мозък който е имал в главата си. Сигурен съм че никой НОРМАЛЕН човек не би постъпил като него независимо от финансовите си възможности за моторна шейна
46
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да повдигат въздигат за парлама присъда няма да има,най много да дадат условна присъда на моторната шейна.
45
8
 
37
 
! Отговори
Мика преди 6 години
Присъда??? За този човек присъдата вече е в сила. За този човек независимо дали ще бъде осъден или не, животът приключва до тук. Бог пази децата ни!
44
2
 
63
 
! Отговори
Перо преди 6 години
Да подава незабавно оставка. Не знам какво още чака Борисов. Какъв министър на транспорта ще бъде след тази трагедия. Дори неравност да е причината. Ако беше карал с допустимата скорост от 10 километра в час, последиците нямаше да бъдат такива. Ако пък е вярно, че шейната му е дадена от бизнесмен "засипан" от министъра с поръчки за (бедна ни е фантазията) колко милиона, освен за непредпазливост трябва да бъде разследван за корупция (кражба) .
43
2
 
53
 
! Отговори
НЕтиква преди 6 години
В страната на Тиквата, Верхунде и Изаура, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО."МВФ: България е на първо място в Европа по сива икономика.Данните за 2017 г. поставят страната ни на първо място сред 31 европейски икономики по сив сектор.МВФ отбелязва, че се доближаваме до африканските държави и Пакистан"
42
3
 
49
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Неастието с станало в работен ден - петък. Министърът сигурно има надлежно офомено командировъчно за проверка на горските пътища в Рила. Жалко за детето.
41
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ше обвинят пак невинни хора бе. Както стана в Хитрино.Много ясно че в планината има неравности. А тоя рон Московски как не го е срам бе ама той ше живее до края на живота си с това че е убил собственото си дете а към това ше се добави и обвинението на невинни за да си измие мръсните ронски ръце в живота на някой друг. Повдига ми се от политиците ни. Ако беше друга държава щеше да си е подал оставката.
40
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога ще ги търпим тия, гражданската отговорнаст за колите е нагоре с близо 40 процента, аман от тия гробари не се наядоха
39
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
когато няма справедливост, понякога природата се намесва да възстанови изгубения баланс. точно това наблюдаваме в момента
38
0
 
41
 
! Отговори
До Василев преди 6 години
Всъщност отговорността е на този,който кара а именно бащата.По закон или каквото искате-вината е негова.
37
0
 
48
 
! Отговори
Stefka преди 6 години
''неравност на трасето, по която е минала моторната шейна на Московски, на която се е возило малкото дете.''Такаа,значи неравност е причинила инцидента.Аз не знаех,че моторните шейни са направени за гладка повърхност.Все си мисля,че минават и през преспи.
36
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В какви безотговорно хора сме предали управлението на държавата. Лишени от елементарна мисъл.
35
1
 
22
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
До Анонимен 27Оооох де да бях аз го назначил за премиер! Щях да мразя само себе си. А сега мразя половината български народ. Тежко е !
34
0
 
51
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Разследвате, колкото разследвате онзи от НСО Антонов, докато му гласувате пост в Русия. Колкоо разследвахте Доган, Пеевски и останалите крадци, за които дори майките им са наясно що за стока са.
33
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво има де се лига.вят накои тук?. Бащата е виновен ,убииство по непредпазливост ,несъобразената скорост ,качено дете на 4 години ,на моторна шейна при законово минимум 6 години .Още малко и трябда са асфалтирали преди него .Основното предназначение на моторните шеини са именно да помагат през зимата през трудно достъпни места а не за кеф на накой помисилл се за помазани от БОГ . Бог дава ,Бог взема .
32
1
 
66
 
! Отговори
фоол фор а лайф преди 6 години
Така като е написана статията излиза че неравността ще отговаря за тази непредпазливост.