Кървавият ад в "Надежда" заради гей колаж във фейса

Постът бил видян и от роднини на нападателя в Иран
30 юли 2018 08:10,
154
Кървавият ад в "Надежда" заради гей колаж във фейса
Кадър: Bulgaria ON AIR

Ако трябва да избирам дали синът ми да влезе в затвора или намушканото дете да оцелее, бих избрал първото…

Това е казал бащата на 15-годишния ученик, който наръга с нож свой връстник в столичния кв. "Надежда".

Думите му предаде авдокатът на Д.В. след заседанието за мярката за неотклонение в Софийския градски съд, където магистратите оставиха младежа в ареста.

Колаж в нета и тормоз от съученици е мотивът на момчето от ирански произход да извърши престъплението.

Още по темата

Постът във Facebook е видян от много потребители, включително и от роднини на Д.В. в Иран. Това накърнило честта на момчето и то решило да се саморазправи с автора - К.С.

Намерило го в блока, в който живее и го намушкало няколко пъти с нож. След това разказва пред свои познати историята. Те го снимат с телефон и пускат клипа в социалните мрежи.

Защитата на Д.В. обяви, че ще обжалва ареста му на втора инстанция в четвъртък.

Пострадалият тийнейджър още е в "Пирогов" с прободни рани в корема и врата.

Лекарите го стабилизираха още в първите часове след нападението, но състоянието му остава тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като раздава иранско правосъдие трябва такова и да получи. Вече стана модерен израза "ще те убия и ще те излежа". Храним убиици в затворите, а после ги пускат на свобода. Трябва да има смъртно накзание - който отнема живот , заплаща и със своя.
117
0
 
15
 
! Отговори
Хемингуей преди 5 години
Всичко е от слободия. Понеже се правят на отворковци са си намерили майстора. Семейство и държава абдикират от отговорност и ето го резултата.Никакво възпитание, никакъв контрол...как може една година да се гаврят с него и никой да не вземе отношение? Какво очакват, че ще стане???
116
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че тук сме доволно анонимни, че разни "мъже на честта" щяха да се изколят досега.
115
2
 
12
 
! Отговори
Елин Пелин преди 5 години
Е сега вече и най-закостенелия Евроатлантик може да проумее, надявам се, защо хората от Елин Пелин се надигнаха и изгониха позиращите за "сирийски бежанци" араби! Вън. Точка!
114
3
 
18
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Кафяви мюсюлмани заляха София в последните 4-5 години. Вече не е същото! Човек ако се разходи по Мария- Луиза, Симеон, около Халите или пък градинката около банята, има чувството, че се намира в някоя ислямска кочинa от Близкия Изток! Съвсем резонно е да започнат да колят децата ни, те затова ги учат и възпитават в джамиите им! Вън от Отечеството ни! Не ги искаме!
113
1
 
11
 
! Отговори
мен преди 5 години
Аз също съм от поколение на Пенко не оправдавам саморазправата но в момента в България всичко е изкривено най вече правосъдието. Къде е отговорноста на родителите и на двете момчета. Колко бои съм отнесъл от родителите ми задето сме тормози ли други деца. А сега остава всичко без последствия. И затова се стига до тук сигурно детска педагогическа стая не може да насмогне
112
9
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
АЗ СЪМ ОТ ПОКОЛЕНИЕТО ,КОЕТО ОСВЕН ,ЧЕ Е ОТ АТЕИСТИ-МАТЕРИАЛИСТИ/НАУЧНО/ -СЪМ И ОТ ПОКОЛЕНИЕ ,КОЕТО АКО ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕТО - " КОЛАЖИСТА " НЯМА ДА Е ЖИВ -СЛЕД ДЕЙСТВИЕТО МИ !?!? ПИТАМ СЕ, ДАЛИ ЩЕ ОСТАВЯ ЖИВА МАЙКА МУ !?!? ДА... ИРАНЕЦ-ИРАНЕЦ ...АМА И С ИРАНЦИТЕ И С ИРАКЦИТЕ СМЕ НАПЪРНО ЕДНАКВИ -ВГЛЕДАЙТЕ СЕ!!!
111
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само този който вътрешно си знае че е обратен обаче го е срам да си признае се засяга от такива нападки ;)
110
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го оправдавам иранеца, виновен е. Обаче и тия които са правили колажа са наистина насилници и по една стара българска поговорка "да бе мирно седяло, не бе чудо видяло".
109
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е добре защитил си честа както би направил в Иран. Е да де ама в Иран за убийство ще го обесят на строителен кран направо на улицата.И ще му пуснат клипче в тубата как рита докато опъва въжето.Много са надъхани ама не искат да живеят в Иран..
108
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аре бе, хората които правят такива колажи не са ли насилници? Искали са да му е гадно! Това е!
107
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aми и останалите хора имат вина. Викате "да се интегрира"... то как да се интегрираш, като постоянно те отхвърля обществото. И то без причина в повечето случаи.Седиш си, живееш си изолиран, на никой нищо не правиш и накрая идват някакви кeлеши и ти правят на Фотошоп някакъв джeндър колаж.То малко като онези в Шарли Ебдо. Правиха карикатури, гавриха се и накрая викаха "олеле, какво стана, те убиват!"... А, не бе!
106
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има си норми на поведени над закона.. Не може някое малко соросче да се гаври с теб .. Така че Слава на Иранеца.
105
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този случай е показателен какво не трябва да се допуска ако се продължи в тая посока следваяа новина ще бъде как някой е застрелян с пистолет или пуска и тнт след това ще има масови застрелвани ако не се вземат мерки проблемите не трябва да се решават с агресия
104
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Иранеца , ще му да дадът медал и ще стане мъченик.. Защитил е честа си , неговата и на семейството му.. Слава на Иранеца..
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според коментарите около половината подкрепят употребата на оръжие в училище явно много коментатори имат нужда да си пият хапчетата добре,че не им дават оръжие на такива
102
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има много социопати които искат да си решават проблемите като индиеца тая държава ще свърши зле и ще стане като в САЩ масови убийства много *** народ сте
101
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тая държава е пълно с луди който оправдават идиец убиец и наричат нормалните хора ***
100
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава на българите а иранеца ако ви наръга вас друго ще говорите *** чест ми хайде като имате чест въоръжете се и ръгайте всеки който не ви харесва как ви е погледнала глупави *** сте вие затпва мвр не дава оръжие на *** като вас
99
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава на Иранеца.. Тука някои малки сороси и *** си мислят , че такова понятие чест и достойство не съществува.