Кървавият ад в "Надежда" заради гей колаж във фейса

Постът бил видян и от роднини на нападателя в Иран
30 юли 2018 08:10,
154
Кървавият ад в "Надежда" заради гей колаж във фейса
Кадър: Bulgaria ON AIR

Ако трябва да избирам дали синът ми да влезе в затвора или намушканото дете да оцелее, бих избрал първото…

Това е казал бащата на 15-годишния ученик, който наръга с нож свой връстник в столичния кв. "Надежда".

Думите му предаде авдокатът на Д.В. след заседанието за мярката за неотклонение в Софийския градски съд, където магистратите оставиха младежа в ареста.

Колаж в нета и тормоз от съученици е мотивът на момчето от ирански произход да извърши престъплението.

Още по темата

Постът във Facebook е видян от много потребители, включително и от роднини на Д.В. в Иран. Това накърнило честта на момчето и то решило да се саморазправи с автора - К.С.

Намерило го в блока, в който живее и го намушкало няколко пъти с нож. След това разказва пред свои познати историята. Те го снимат с телефон и пускат клипа в социалните мрежи.

Защитата на Д.В. обяви, че ще обжалва ареста му на втора инстанция в четвъртък.

Пострадалият тийнейджър още е в "Пирогов" с прободни рани в корема и врата.

Лекарите го стабилизираха още в първите часове след нападението, но състоянието му остава тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бе як, първо нямаше да му се подиграват и второ - щеше да ги ошамари регулярно! Слаббостта води до ексцесии!
37
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мразя джендарите
36
11
 
27
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
Защитавал е честта си. Нещо което не много хора имат, че да я защитават. Чувам че често FB се ползва за тормоз. Нека това да е за обеца на ушите за децата които си позволяват да тормозят други деца. На последък чувам страшни истории. Лично съм виждала как хора си позволяват да клеветят и да се подиграват в мрежите, като смятат че това е супер. Е не не е!
35
23
 
28
 
! Отговори
Т.пНож преди 5 години
Няма оправдание, никой не го е натискал за нищо. Това е планиран опит за убийство по особено бесток начин, след което иранското животно се е хвалило и се записвало на камера. Това не е отмъщение, а удовлетворяване на първобитните му инстинкти. А може и той да е провокирал момчето да му направи колаж, за да има повод да коли.
34
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е дайте снимка на бащата на *** де. Да направим цяла колажна кампания във Фейсбук че си търси надарено мъжко гадже.
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, не иска да е джендар толерантен! Те що не са толерантни спрямо него?
32
19
 
20
 
! Отговори
Хасфалт преди 5 години
"Браво на момчето. Нищо чудно, че е иранец. Българите нямат топки, за да защитят честа си."Пропуснал си времето си. Трябвало е да живееш някъде преди средновековието! Сигорно се честваш кофти в днешното общество, въобще в общество
31
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На келешчето му пожелавам да се оправи и да го видим тогава ще качва ли колажи в нета или само снимки на котенца и кученца.
30
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук преди време един кротък младеж ето такива ганчовци го направиха убиец с издевателствата си над него! Съквартиранти! Прибира се уморен от работа, иска да си почива или да излиза с когото си пожелае и му е приятно, а те заседнали на масата на ракия, мезета, салати и чалга го карат да им прави компания, да пие като не му се пие, да им пазарува...И когато се възпротивява баш тартора го хванал за гушата и натиснал, то хванало нож от масата и муш в гърба както е натиснат на леглото.Хайде в затвора
29
26
 
16
 
! Отговори
Марин преди 5 години
Браво на момчето. Нищо чудно, че е иранец. Българите нямат топки, за да защитят честа си.
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадрите от Сирия, новината от Бойколандия ... или?
27
11
 
16
 
! Отговори
Т.пНож преди 5 години
Мисля, ако не беше гей, щеше просто да го набие. Ако беше интелигентен, изобщо нямаше да стане обект на тормоз. Просто е бил т.по и диво мелезче, което си мисли, че първобитния ирански строй е приложим в БГ. По същия начин полурусначетата смятат, че са горната *** на л.йното и се изживяват като опълченци, руски окупанти и прочие. Дивакът си е дивак - първосигнално животно.
26
10
 
13
 
! Отговори
Свой преди 5 години
Това дете е без никакви скруполи да се накаже ,той сега коли а като порасне какво мислите ,че ще прави а баща му да отива с него да си правят компания щот така го е възпитал .
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че в САЩ как е!!? Що народ пострада заради накърнена чест, несподелена любов, нередности в службата и проблеми с администрацията и училището! Щом във водещата демокрация е така, вие какво искате!!?
24
4
 
39
 
! Отговори
Кдккдк преди 5 години
В интервютата със съседите пишеше, че иранеца не е бил конфликтен и не са инали проблеми. Малките келешши са се мислили за много готини като се ебавват с чужденеца-иранец.
23
0
 
14
 
! Отговори
Тц тц тц преди 5 години
"Като не иска да се съди при Ганчовци в тоги, има широк път за Техеран и да ходи да коли там, обрезания и рански ***.Тука путинските па чаври защитават всякакви противозаконни деяния, за да унищожават обществото.Виж, за това се полага т.п нож."Къде намеси световната политика? Случай достоен за начало на 3та световна, а?
22
4
 
11
 
! Отговори
Ккк преди 5 години
Ето, започва се, "правоверните" започват да налагат своите виждания по въпроса. А арабите са още по-зле от иранците. Обаче искат да ни натресат стотици хиляди от тях.
21
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не иска да се съди при Ганчовци в тоги, има широк път за Техеран и да ходи да коли там, обрезания и рански ***. Тука путинските па чаври защитават всякакви противозаконни деяния, за да унищожават обществото. Виж, за това се полага т.п нож.
20
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А къде бяхте коментаторите, органите и властта когато гъзapитe го тормозеха! Значи, търпи, ти си ***, ние сме потенциални герберуги и сме голямата работа!
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оттук насетне е съдът. Всеки е чувал за него, но никой не го е виждал