Депутатът Стоилов: Брат ми е на лечение в чужбина!

Всичко било политпоръчка, нямало данни за престъпления
33
Депутатът Стоилов: Брат ми е на лечение в чужбина!
Снимка: Facebook

Георги Стоилов от БСП, чийто брат Илия Стоилов стана повод за поредния скандал в парламента, не се бил крил, а отишъл на лечение в чужбина.

Още по темата

Бизнесменът Илия Стоилов, който е обвинен за ръководител на организирана престъпна група за рекет, е напуснал страната легално на 6 септември, след като е бил пуснат от ареста. Той беше арестуван след акция на ГДБОП и спецпрокуратурата през октомври миналата година в Русе и оставен в ареста.

На 29 август бе пуснат от Спецсъда срещу най-леката мярка за неотклонение - подписка. Прокурор оспорва решението и на 11 септември трима апелативни съдии са отменили подписката и са разпоредили Илия Стоилов да бъде върнат в ареста, но се оказало, че той не е в страната.

"Брат ми е на лечение в чужбина. Това научих от защитата. Инстанцията Специализиран съд е уведомена за това още вчера", отсече социалистът Георги Стоилов пред Нова тв.

"Говорих със защитата, за да ми обяснят какво става. Според тях това е политическа поръчка. Цялото това нещо се базира на случки от 2015 г., които са прекратявани многократно от прокуратурата. Основните потърпевши, които се водят, са разследвани за системни кражби от заведения. Срещу тях ще има обвинения скоро", заяви още Стоилов.

Според него липсват всякакви данни за престъпленията, в които е обвиняван брат му.

"Самият прокурор в момента е разследван за системни професионални нарушения", коментира Стоилов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лекува се в същия санаториум, в който са братя Галеви.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
400 болници има у нас, къде е тръгнал в чужбина, този депутат на въртоглавите не чувства ли, че обижда лекарското съсловие.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква искрена физономия, той не знае нищо. Що тормозят човека. Те депотатите нямат нищо общо с братя, майки, синове и щерки , и не знаят нищо, ни за кинти, ни за рекет и измами.
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събирал си милия за апартамент.
26
2
 
18
 
! Отговори
месара преди 5 години
братчето се разболя преди да го арестуват. а от каква ли болест ше се разболее в ареста?!
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отврат,комунистът никога не признава.
24
5
 
12
 
! Отговори
бунтар преди 5 години
До Ха хПОРЕДНАТА СЦЕНА ОТ ТЕАТЪРА -- НАРОДА ГЛЕДА И---АХААА ЕТО ГО ПРЕСТЪПНИКА И БОИКО КЕ ГО НАКАЖЕ ИЗКУФЯЛ НАРОД ТОЕСТ--ПЛЕМЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ СПЕТЕ И ЧЕСТИТ ВИ ХЛЯБ ОТ--1 50 ЗА НОВА ГОДИНА ЦЕНАТА ЩЕ Е--2 10 ИЗРАВНЯВАНЕТО С ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА ЩЕ Е КАТАСТРОФА ЗА ЗЪРНОПРОИЗОДИТЕЛИЕ ---ТОВА ИСКА И ЕС
23
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партизанска работа - обрал мандрата и офейкал !Разликата е само, че не бягат в руския Гулаг.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджуците на Нинова !Суджуците убиват !
21
0
 
21
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Братът на ,,народният избраник'' е прибран при акция на баретите,по обвинение за организирана престъпност.Братът на този депутат е бил свръзката м/у криминалните среди на местна почва,и местната власт,мафията на местно ниво.После нарушава заповед на съдът.Това е бягство от правосъдието,жестоко наказуемо от закона.Изглежда че мафиотът е бил пуснат от ареста чрез ходатайството на високо политически структури от Министерството на Правосъдието,за да не се излагат членовете на червената им рода.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От какво е болен, всъщност нека позная от много срещаната по политиците болест смбс ( синдром на малката банкова сметка ) ило от втората често срещана на същото място свпст ( синдром на вродения просташки селски тарикатлък).
19
1
 
17
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
нека се излекува че след като влезе в пандела да не му се налага да излиза както всички други в болнични
18
11
 
28
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Що за държава?Премиерът бандит, депутатите и родата им бандити, ..............
17
3
 
20
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Всички трябва да отдадат почит на партията МАЙКА.Ако не беше БКП сега ни БСП, ни ГЕРБ ни Атака ни .........ПОКЛОНЕТЕ СЕ БЕ ............
16
2
 
28
 
! Отговори
дедо Пешо преди 5 години
До шматкаНай малкото че е депутат а брат му престъпник===============престъпникът е депутатът, а брат му е само параван зад който се е прикривал. Затова му е помогнал да духне с голяма сума пари. Нищо, кървави пари, оня отгоре гледа...
15
3
 
23
 
! Отговори
СТЪКЛО преди 5 години
Явно е - Брата е станал Депутат с парите от Грабежи и Убийства . Всички знаем че Всички Депутати в България са сложени от Мафията . ЕС написа един куп Доклади по тази тема . Президента каза една Истина - Народа Чака Присъди .
14
1
 
21
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Брех то това ще да се лекува у Прага най - добре! Ама какво е то?Неее той не е виновен, а прокурора....., че му е повдигнал обвинение. Как може да набеждавате за престъпник брат на депутат от БСП-то? Сега с какви опорки ще излезе ГОЛЯМАТА ЛЪЖА?!
13
0
 
30
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Поредните комунистически постановки и лъжи на поредния рекетьор-социалист, червен мафиот
12
0
 
29
 
! Отговори
За Прага- преди 5 години
и от Прага- закъде?Защо не се лекува в Москве?
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуснали го и за 10 дни се разболял и заминал на лечение в чужбина. Депутатчето защо ке коментира, как така честният му брат с мярка за неотклонение напуска страната без да уведоми властите