ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти
Обновена: 10 окт 2018 11:08 | 10 окт 2018 08:02,
549
ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики
Колаж: Facebook

Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като убиец на журналистката Виктория Маринова, пише "24 часа" като цитира разследващи на гнусното кърваво убийство, разтърсило България.

Припомняме ви, че младият мъж бе арестуван снощи в германия град Щаде.

Той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й.

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия.

Красимиров духнал още в неделя, ден след убийството.

Полицаите стигнали до него чрез помощта на свидетели, които го забелязали в района на убийството.

По първоначални данни Северин е от ромския квартал на крайдунавския град, известен е още като Селайдин. Роден е през 1997 г.

"Той е турчин, от Селеметя е", твърдят хора от квартала, които го познават.

В събота вечерта, часове след зверството, той бил на купон, след което се прибрал в дома на съпругата си.

На следващия ден заминал за Германия, където живее майка му, именно там той е бил изловен от местната полиция.

Северен е рецидивист, в регистрите на МВР фигурира с няколко кражби. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
0
 
19
 
! Отговори
преди 5 години
Освен да изразя възмущението си от това... нещо..., защото то човек, не може да бъде наречено и да изкажа дълбоко съжаление за жертвата и близките й, бих искала да отбележа и НЕГРАМОТНОСТТА на писача, защото той журналист не може да бъде наречен, на статията?! Това,че имената на държавите се пишат с главни букви се учи още в първи клас! А заглавието пък съвсем не е за коментиране....
343
15
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
21 годишен психопат .Няма какъв друг да е освен Турчин.В Цивилизованите страни не се раждаш психопат.Ставаш такъв след дълъг житейски път изпълнен с много злоба и разочарования.Само Мюсюлманите могат да отгледат невръстен психопат!
342
1
 
6
 
! Отговори
плюс 376 преди 5 години
Точно така! Един в Народната милиция си признал, че е се е придвижил с парахода Радецки от Харманли до Пловдив! Сетне го отупали допълнително за явна лъжа и заблуда на следствието!
341
3
 
43
 
! Отговори
Ако този е турчин преди 5 години
Ако този е турчин тогава аз съм извънземен
340
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами господата с парите ни, да продължават да ги развъждат. Нека гледат какво ги чака и тях като прелеят м**ангал* ите. Зомби апокалипсис!! Къде ще се скриете??
339
3
 
22
 
! Отговори
Финиш преди 5 години
Извода е, че така нареченият български лъв е тотално умрял! Иначе все щеше да се намерят двама трима да тичат край такива хубави жени с надеждата, че ще станат приятели! А утрепката може да е отвратителен гнусливец, но е по жив от всякога и ще пребъде! Колегата му по гнус, който утрепа Вероника с теслата бе ги навъдил 5 на негово име и продължава! Вероника не остави нищо и бе една на родителите си!
338
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 370Самопризнания в МВР не се правят. Самопризнанията се изтръгват.
337
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва спешно да се сложи край на помощите на че** раните и бързо ще се намалят мислено. Сега то е осигурено и само си правят кефа и бебета. Трябва да се инвестира в бялата раса, защото скоро черни** те ще прелеят, а този случай е капка в морето. Системата, системата трябва да се промени!
336
12
 
10
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Това обаче , не значи че убийството на тази журналистка е случайно.
335
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера бяха хванали украинец от Молдова с румънски паспорт,днес ром с български паспорт и българско име и турски прякор ....В Германия тия добиват много смелост и като се преберат за малко в Бг се мислят за гангстери...
334
0
 
2
 
! Отговори
димитър преди 5 години
До Изводът е:Явно да
333
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва днк много бръже го напрайха
332
1
 
10
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ЧАКАМЕ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА
331
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно още има хора, които не са разбрали, че е направил пълни самопризнания. Освен това още в неделя целия квартал е знаел за стореното от него.
330
5
 
20
 
! Отговори
Тя преди 5 години
Ще продължавам да казвам следното фактът, че (т.нар) медии НЕ ОТРАЗИХА тезата, че това иначе УМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу цялото ни общество и държава, може да е свързано с работата на това младо, и съвестно момимче с убийството й, ГОВОРИ МНОГО. ЦЯЛА ЕВРОПА обърна внимание именно на това, а ние, простаците, слушаме. Нали знаете, всяко "чудо" в България е за 3 дни. Докъде стигнахме? Системата ни УБИва и ще продължава да го прави, докато самите НИЕ не НАПРАВИМ НЕЩО по въпроса.
329
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Край нямат фантастите в тази държава....Няколко дена се скъсаха да съчиняват страхотни истории по интернет пишман форумни криминалисти.
328
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турчин е колкото Чибурашка е Бъгс бъни .Чист ром без кока кола ,може би с метаамфетамин
327
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези цветните пръкнали се в България докога ще имат по две самоличности и удобен български паспорт?Кеф им Сейладин,кеф им Северин,кеф им "българин",кеф им "турчин".Всички тези номади из цяла Европа трябва да имат еднакви документи поясняващи етноса им а не да бъдат пришивани към коя и да е европейска държава.Принадлежат единствено на Индия.
326
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видях по телевизията тази алея, по която тичат хората в Русе. До нея е някакъв невъобразим пущинак. Общината трябва да го подкастри и въведе в приличен вид това място, защото е предпоставка за такива случки. Сигурен съм, че е любимо място на всякакви ненормалници и ч...ии.
325
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И щото имал регистрирани кражби, го "направиха" убиец и изнасилвач. Някой го е продал.