Убитият във влака – наръган след забележка за чалга

Задържаните за убийството си прехвърлят вината
16 ное 2018 16:07,
215
Убитият във влака – наръган след забележка за чалга
Снимка: pixabay

Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж във влака на гара Вакарел.

Криминалисти разпитват двамата задържани, които си прехвърлят вината за престъплението.

Още по темата

Мъжът казал, че жената е намушкала жертвата. Тя пък твърдяла обратното. И двамата са криминално проявени. Ромите надули чалга и човекът им направил забележка. След това един от двамата го намушкал смъртоносно.

Рано тази сутрин работещите на гара Вакарел виждат човек, който слиза от влака Пловдив-София и пада на перона. В същото време двама души от пътниците се опитват да избягат от мястото.

"Забелязах да лежи един човек на перона и около него имаше струпали се хора - началник-влака и останалите, включително и полицията. Нямам представа, когато, така чух случайно от другите хора минаващи пътници, че при слизането на влака е наръган и някакъв човек е избягал", разказва пред БНР Найден Георгиев - собственик на заведение в района.

Минути по-късно полицаите задържат мъж и жена от Ихтиман. И двамата са криминално проявени.

"Лицата - евентуално извършители на деянието са задържани. Две са - мъж и жена. Мъжът на 38 г. криминално проявен. Жена на 47 г. криминално проявена", уточни старши комисар Николай Спасов – директор на Областната дирекция на МВР София.

50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Въпреки че преодолели разстоянието от Вакарел до София само за 10 минути, усилията им се оказали напразни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
3
 
41
 
! Отговори
Американ преди 5 години
А защо пътниците не са пребили мaнryтитe на място? В Америка така щеше да стане, ама америнакците не са меки китки като вас..
111
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен122Ами криминално проявените, като са ги хванали и са взели, че са си казали. Нали виждате колко много съм полит-коректен, ама то е за да не ме изтриете. Иначе щях да си напиша циг a ни. Абе, ние ги храним, те ни крадат, че не им стига и накрая ни избиват, щото не сме се oциг aнили като тях! Как да не бягаме в чужбина, като Партията-майка...й е организирала тоя геноцид!
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гост123 отговаря на 123!!!???Интернето се е сбъркал!Или има цензура?
109
1
 
29
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен 123винаги съм казвал, че на Адолф грешката му е била, че е тръгнал срещу Йосиф. Ако не го беше направил сега нямаше да имаме този проблем в нашата страна.
108
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, като е нямало свидетели как разбрахте, че им е правил забележка и изобщо, че това е единствената причина да го наръгат? И най-важното - откъде се подразбира, че наръганият е трезвен и почтен българин-данъкоплатец, а не примерно пиян турчин или ром като другите двама?
107
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От ... "романия" ... нема управия. Само инсекто-геноцид решава проблема.Две тухли по топките романски и след едно поколение (около 25 години) сме чисти.Но законите не позволяват.Затова виждам че светът върви на провала.Създава закони които защитават престъпниците а не гражданите.И понеже законите ни връзват ръцете, имаме нужда от някой който да тури нов ред.Като Адолф или Пиночет.НОВ РЕД!
106
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека ви ръгат като сте гoведа.
105
0
 
30
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Предствям си близките на закланият пътник,какво разочарование ще приживеят от Българското Правосъдие.Сигурно всичко това около ,,нелепият инцидент'' като приключи,заедно с поделянето на вината за агресивно поведение от страна на пътника,цялата рода на човека ще се изнесе от България.
104
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера в банката една латино девойка доста засукана впрочем изтегли над 1000 лв. Банкерката промърмори за чий работи тя, като тези взимали от помощи такива пари... Не е виновен този, който яде баницата. А най-ми "хареса" наглия поглед на онази наглатам...
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гост 118Прав си!
102
0
 
35
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Тука не требе ,,Интеграция''.Тука най си требе ,,Интернация''.За толкова много години се изпотрошиха толкова много милиони,фондове,помощи и мн. други авоари от залъкът на работника,а от тях едно мерси не се е чуло до сега.Като им спрат помощите,излизат на улицата със стотици,въоръжени с ножове и колове и викат ,,Ей сега ще заколим първият срещнат българин''.Сякаш българите са длъжни да им подлагат шията си та да се насмучат с кръв.Колко такива случаи има,А? Безброй са тези случаи!
101
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Електората с чалгата е находка на всички партии. Да питам ли колко е членската маса на партиите? Мисля, че и вие знаете, че става дума за една измама, която ни убива, в която насила ни карат да вярваме.
100
0
 
16
 
! Отговори
Защо ЕС ни оци га ни преди 5 години
Всяко общество достига своя апогей,след което то се опаразитява.Когато обществото го мързи(безделието ражда пороци!) да се дори почеше и да отхвърли паразита,то идва време за по-груби методи. Тъй като гостоприемника вече не е толкова силен и имунизиран,може да загине при интервенцията.Защо Букурещ е обезциганен,а София е оциганена?Защото ЕС каза Румъния изостава от...БГ...ха-ха-ха!То началото води от 50-те в Америка.Сега всички я следват-Терес Змей,Ем.Микрон,Ангела Меркентил.R.I.P. EC...
99
0
 
32
 
! Отговори
маларт преди 5 години
Това с пускането на чалга от етническите във влака и с пушенето в тоалетните е редовна практика. Но нали няма транспортна полиция
98
0
 
21
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Това е "електората" и трябва да се пази, защото е безценен! На следващитеизбори ако им се забрани да гласуват ще стане много интересно.
97
0
 
35
 
! Отговори
гост§ преди 5 години
Още един нормален човек(българин) е убит ***! Ще постваме героични лозунги, ще демонстрираме смелост и непримиримост в нета, но се прибираме при семействата си и забравяме за случая. До следващия път!
96
0
 
35
 
! Отговори
Аз преди 5 години
БХК няма ли да се изкаже за правата на Човека, който не е искал да го тероризират с гнусната си чалга извратенците (криминално проявени)? Или БХК защитава само и единствено криминално проявените гнусари? И изобщо защо търпим БХК тук?! Мисля, че в Хелзинки изобщо не знаят за тях. Вие как мислите?
95
1
 
13
 
! Отговори
Ветеринар преди 5 години
До Киро ХНе си прав, Киро. *** се стремят да не убият гостоприемника, защото тогава и те ще умрат. Макар, че са низши организми с ганглийна нервна система, явно главния ганглий им стига, за да постъпят разумно. Така излиза, че на споменатите от теб ***** им липсва даже самотният ганглий, отговарящ за оцеляването. Е, за останалото си прав.
94
0
 
37
 
! Отговори
БеХеКаТо Чур да яде! преди 5 години
Какво ще кажат БЪЛГОРОУБИЙЦИТЕ от БХК сега? Колко станаха убийствата на БЪЛГАРИ ОТ БРАЗИЛЦИ?????? ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ за такива при 1000% доказана вина. Събиране на всички криминално проявени бразилци БЪЛГАРИ-*** незабавно, на влака и към Белене да копаят или в мините до излежаване на присъдите! Свят да им се завие от работа в полза Родину!
93
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми решението е едно - другарят Сталин го казал - Има човек-има проблем, няма човек-няма проблем. Таа, всички ще спечелим ако тея 2та повече ги няма.