Убитият във влака – наръган след забележка за чалга

Задържаните за убийството си прехвърлят вината
16 ное 2018 16:07,
215
Убитият във влака – наръган след забележка за чалга
Снимка: pixabay

Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж във влака на гара Вакарел.

Криминалисти разпитват двамата задържани, които си прехвърлят вината за престъплението.

Още по темата

Мъжът казал, че жената е намушкала жертвата. Тя пък твърдяла обратното. И двамата са криминално проявени. Ромите надули чалга и човекът им направил забележка. След това един от двамата го намушкал смъртоносно.

Рано тази сутрин работещите на гара Вакарел виждат човек, който слиза от влака Пловдив-София и пада на перона. В същото време двама души от пътниците се опитват да избягат от мястото.

"Забелязах да лежи един човек на перона и около него имаше струпали се хора - началник-влака и останалите, включително и полицията. Нямам представа, когато, така чух случайно от другите хора минаващи пътници, че при слизането на влака е наръган и някакъв човек е избягал", разказва пред БНР Найден Георгиев - собственик на заведение в района.

Минути по-късно полицаите задържат мъж и жена от Ихтиман. И двамата са криминално проявени.

"Лицата - евентуално извършители на деянието са задържани. Две са - мъж и жена. Мъжът на 38 г. криминално проявен. Жена на 47 г. криминално проявена", уточни старши комисар Николай Спасов – директор на Областната дирекция на МВР София.

50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Въпреки че преодолели разстоянието от Вакарел до София само за 10 минути, усилията им се оказали напразни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
44
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Зюмбюлкеее, Защо аз трябва да плащам ипитечен кредит 20г за жилище а те си харесват място, вдигат катун и след като ги бутнат искат жилища от държавата???
91
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През комина!
90
0
 
12
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Звездичките в долния ми коментар са за "***".
89
0
 
63
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Циггaнните са паразитна раса и требва да бъдат редовно почиствани и третирани, точно като ***! Оставят ли се да се разможат прекалено много, убиват гостоприемника, точно като ***. Може да ми изтриете коментара, но не можете да промените факта, че това е голата истина!
88
3
 
36
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Добре дошли в Евроатлантическа, демократична България, където с Брюкселската благословия, всеки цнусен гиганин може да извади нож и да заколи който си поиска, само ако му направят забележка, било то полицай, или обикновен гражданин от нецигански произход.
87
0
 
28
 
! Отговори
протести до дупка преди 5 години
Докато не се изметат всички предатели и убийци от парламента. Пълна анархия е в държавата и всеки ден става все по-зле, а те са глухи и слепи!
86
0
 
26
 
! Отговори
:) преди 5 години
Веднага 3те имена и снимки на тъмнорусите, не ги криите, моля!
85
0
 
16
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
До ЗюмбюлкаНидей рива!Защото знам села в североизтока, които са известни като Царството на алоджиите.На всичкото отгоре полицията им съдейства за измамите.
84
0
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Явно думата *** н е цензура, защото излизат * а преди 95г не беше. А уж има свобода на словото. И
83
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До лично мнениеИзобщо не си прав. Има обществени норми, които задължително трябва да се спазват. Ако си ги нарушил, и те избива на агресия, значи си точно такъв, какъвто епитет си използвал. А ако видиш, че някой ги нарушава, и си траеш, значи си страхливеж. Ама то май българите масово се превърнахме в страхливци.
82
1
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
До когаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
81
0
 
23
 
! Отговори
Б.аси държавата преди 5 години
И колко себеподобни са нацвъкали тези? И като са криминално проявени и очевидно мало.умни какво правят на свобода. Трябва или да са в затвора или в психиатрия. Деянието им е много смахнато
80
0
 
7
 
! Отговори
евгени цветков преди 5 години
До лично мнениеО, много такива кeлeши съм виждал.После почват да циврят като ученички.Като ти направят забележка се извиняваш и изпълняваш.Иначе ти праим главата квадратна па оди после се оплаквай в хелзинския комитет.
79
0
 
9
 
! Отговори
семкаджия преди 5 години
До лично мнениечовека е млъкнал защото е по-интелигентен от теб,люспа такава
78
0
 
15
 
! Отговори
.. преди 5 години
Чалгата убива!
77
0
 
22
 
! Отговори
помислете преди 5 години
Другия път като им давате пари на подобни индивиди или стари дрехи или ги вземате на работа добре си помислете какви хора вземате и дали няма да сте някой ден жертва на някой като тях.
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ромски електорат Егати и държавата на ББ и ЦЦ.Убиват мирни и интелигентни хора, невинни, не е за първи път.Кво прай полицията фишоне и глоби за да изпълнява дадената норма и да събира порички. За другото никой не го интерисува.
75
0
 
37
 
! Отговори
Harri преди 5 години
В един по-добър свят тези двамата нямаше да ги задържат и да ги съдят.Въжето на шията и ги бесят веднага, на най-близкия ЖП стълб.После ги оставят да висят докато се се разложат и паднат сами.Нека после някой *** чалгаджия пак да пречи на околните.
74
2
 
25
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Следващият път ела да люпиш семки пред мен. Обещавам няма да ти правя забележка, просто ще излижеш тротоара.
73
1
 
19
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 5 години
Ако се унищожат всички чалгаджии, дали нещата няма да се оправят?