Разследват Божков и за убийства, изнасилвания, принуди

Организираната престъпна група действала от 2012 г. насам
4 фев 2020 16:55,
147
Разследват Божков и за убийства, изнасилвания, принуди
Снимка: БГНЕС

Спецпрокуратурата проверява материали от досъдебно производство срещу Васил Божков, в които има данни за убийства, принуди и изнасилвания, съобщи пресцентърът на прокуратурата.

Част от материалите са свързани с неплащане на значителни по размер такси по Закона за хазарта, пране на пари и други. По това производство, в качеството му на ръководител на организирана престъпна група, е привлечен Васил Божков.

Още по темата
В материалите се съдържат данни и за други противоправни деяния - убийства, принуди и изнасилвания, за които е образувано ново досъдебно производство за участие в организирана престъпна група, действала на територията на страната в периода от 2012 г. до настоящия момент, съобщиха от прокуратурата.

Изискани са досъдебни производства от други прокуратури, касаещи конкретни случаи, свързани с разследване на убийства и опити за такива. Извършва се анализ на всички убийства през годините, свързани с лица, осъществявали хазартна дейност, както и случаи на извършени изнасилвания.

Прокуратурата и МВР призовават всички граждани, които имат информация, относима към разкриването на престъпната дейност на групата, да сигнализират на телефони 02 982 8998; 02 9828590, като анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само 1 въпрос имам - как па излезнаха на куп
133
0
 
7
 
! Отговори
Меркулов преди 4 години
Г-н Гешев се движи като волканична лава.Не е изключено, тя да "изгори"задниците на обитателите на каменната сграда,чийто адрес е,"Дондуков"-1!Много кабинетни плъхове,се ослушват като прасета в царевична нива,защото там от всички кьошета се разнася воня на стара,вече разложила се корупция.
132
1
 
1
 
! Отговори
няма значение преди 4 години
Вижте само прозвището му-звучи зловещо и не е случайно. 247Колкото до Ердо и ***-нямат значение , ако сме силна нация.
131
0
 
8
 
! Отговори
няма значение преди 4 години
Истината е , че този е ***, но доста много *** са били с него. Такива престъпления не се правят от сам човек. Излиза , че наистина няма такава държава братя българи.Къде да се преселим, за да живеем нормално?
130
1
 
4
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Чувал съм думата "прокуратура",но за съжаление незнам какво означава,с какво се занимава,с какво търгува,кой е с нея......Някои били ме "просветил"......
129
1
 
7
 
! Отговори
Цеки се изложи преди 4 години
Говорител по НОВА чете обява на Прокуратурата: "ВСИЧКИ УБИТИ И (486) ИЗНАСИЛЕНИ може да се обадят в прокуратурата на телефон...." и се изреждат номерата на телефоните... Хайде, тези, "изнасилените" ако беше съобщено, че прокурорите на обаждане за изнасилване от г-н Божков плащат по 100 лв, може и да се обадят, ама убитите какво да правят... И друго: излиза, че Божков не е бил обикновен полов атлет, а ТЕЖКОатлет! Много бе - цели 486 изнасилвания, Цеки! Да не са 4,86, а?!
128
1
 
17
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Толкова години нищо не са направили, значи са го прикривали.
127
1
 
15
 
! Отговори
Ван дето Любе преди 4 години
Помня го Божков, с него запалихме Райхстага.
126
2
 
15
 
! Отговори
Прокурор Гешеф преди 4 години
Божков не е Божков. Истинското му име е доктор Йосиф Менгеле.
125
13
 
8
 
! Отговори
Пародия преди 4 години
Гнусните Чебурашки са налазили форума да защитават мутрите на червените барони дето им дават макс по 500 мизерни кинта. Чебурашките мечтаят за 2 та долара заплата при ***. Мачкай Гешев.
124
0
 
9
 
! Отговори
ШЕРИФ преди 4 години
БРАВО ГЕШЕВ !!!!!!!!!!БРАВО колега !!!!!!..Деистваш както ние - А ТОВА ДЕИСТВА БЕЗ ПРОБЛЕМ ..Обявявяш телефоните . на който БЕЗ СТРАХ да се обадят / ПОТЪРПЕВШИ .ЗНАЕЩИ / ..и следващата стъпка - ОБЯВЯВАЙ НАГРАДА от 100 000 $ за информация . довела до " ЗАКОВАВАНЕТО " на В.Б. !!!!!!!!! .." НАЙ - СИЛНАТА МАФИЯ в света .е по-слаба от НАЙ- СЛАБАТА СТРАНА " ..ВСЕКИ ще ВЗЕМЕ 100 000 $ за ПРАВИЛНА КАУЗА ...ЗА НАРОДА ...с-у МАФИЯТА
123
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
koi gi puska tezi sluhove, radosvet radev li?
122
1
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Героите на демокрацията, такива искахте, такива получихте ;) !!!
121
9
 
7
 
! Отговори
Комисията преди 4 години
След анализ на постингите стигнахме до заключението, че тези които защитават Черепа, веднъж пишат, като русофили, друг път, като Бе се пари, трети път като поклонници на Ердо и *** и т.н.Това са все българофоби!
120
3
 
14
 
! Отговори
а..ха преди 4 години
А сега за обвиненията за убийствата- също се изисква имената на убитите ,както и много серозни доказателства ,че точно той е убиеца(или поръчителя).Такива доказателства няма,а ако има-защо досега не са извадени ,защо не е разследван ,даже и намек няма за подобно нещо.Ако са потулени-значи Цацаров е замесен,както и други съдебни и държавни институции, следователи, полицаи, разследващи...
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен 2. преди 4 години
Започнете от парламента,като всички нелегално присвоените средства,да бъдат за полза на държавата,и повярвайте как за известно време в България ще е добре.
118
6
 
16
 
! Отговори
а..ха преди 4 години
Доста глуповато скалъпени обвинения.Малко вероятно милионер да тръгне да изнасилва, по-вероятно е жените да му се бутат в ръцете и да са му дотегнали.Освен ако Гешев не обяви ,че самият той е изнасиленият. Боя се обаче ,че и в тоя случай , няма да може да се вярва на едно голо обвинение,иска се мед. експертиза и заключение и генетичен материал от изнасилвача.
117
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Главния прокурор, няма врагове, а само много богати приятели. На бас, че няма хазарта да стане държавен
116
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** Радев още ли тук?
115
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болни мозъци ! Защитават крупния престъпник Божков само защото си мислят,че ББ е винивен за участта им на неудачници .Като сте калпави ,необразовани и мързеливи ще мизерствате.Точка ! Вечно недоволният загубеняк .Все някои му виновен,все мрънка. Как се правят 16 милиарда бе ? Да,убивал е и е изнасилвал.Крал е под протекцията на всички правителства,защото е подкупвал дебело.Тея форумни калъфи още малко ще го изкарат Светия Светих.