Задържаха двама мъже, залели с киселина жена преди година

Мъжете са криминално проявени на 20 и 35 години
4 фев 2020 13:36,
9
Задържаха двама мъже, залели с киселина жена преди година
Снимка: БГНЕС

Задържани са двама мъже, залели с киселина млада жена. Действия по разследването стартирали през месец март 2019 г., когато в полицията бил получен сигнал за извършеното престъпление на софийския бул. „Александър Стамболийски“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалата 38-годишна жена била транспортирана в болнично заведение и настанена за лечение с множество изгаряния в областта на главата и тялото, с опасност за живота.

Кой и защо заля Ажда с киселина? МВР е все по-близо!

В резултат на предприетото разследване и упорита професионална работа на криминалистите са установени и задържани извършителите на деянието - двама криминално проявени мъже на 20 и 35 години.

След доклад на събраните материали по случая в Софийската районна прокуратура двамата са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 131 от НК. Наложена им e мярка „Задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
кви ракети,бе преди 4 години
До Анонимен 1Направо са НЛО-та!:)))
5
1
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Ами ако е попаднала на психопат, който я третира като лична собственост и тя иска да се измъкне.???Впрочем само на комплексирано психо може да му хрумне подобна идея за отмъщение.
4
0
 
2
 
! Отговори
Асан Сутенера преди 4 години
Пак са от хелектората на Бойка Симитлийка-индобългарите Асан и Мемет залели Ажда дет не искала да им бачка в пуфа в Мюнхен...
3
0
 
8
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
Като обезобразиш една жена с киселина ти я лишаваш от партньор за в бъдеще.Да бяха я ошамарили това няма трайни белези а те по балкански способ.Кой е поръчителя? А тя с какво е заслужила подобно наказание?
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За такова престъпление най-малко доживотен затвор трябва. То е ясно, че жената едва ли е стока за да провокира подобна атака, но трябва да е ясно, че подобно варварство няма място в една европейска държава.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези са ракети! Даже няма и година и вече са ги задържали!