Каролев с две обвинения, освободен е срещу 50 000 лв. гаранция

Обвинен е за нарушаване на карантината и заблуждаваща публикация
Обновена: 25 мар 2020 23:12 | 25 мар 2020 23:04, Анисия Иванова
125
Каролев с две обвинения, освободен е срещу 50 000 лв. гаранция
Снимка: БГНЕС

Повдигнати са две обвинения ни икономиста Владимир Каролев – за нарушаване на карантината и за заблуждаваща публикация в социалните мрежи, съобщиха от прокуратурата за bTV.

Той ще бъде освободен срещу парична гаранция от 50 000 лв., трябва да я внесе до две седмици.

Каролев беше задържан вчера в Разлог, а за това се разбра снощи от негов пост във „Фейсбук“. На обяд със столичен автомобил на МВР Владимир Каролев беше преместен от Благоевград в столичната полиция.

Още по темата

Преди дни на фейсбук страницата си икономистът съобщил, че е отишъл в Разлог и Банско.

Той е представил декларация на временните КПП-та, с която сам се е командировал в хотелски комплекс в Разлог, „с цел консервиране на хотела и комплекса, осигуряване на охрана, помощ на служителите“.

От близо седмица целият град Банско е под карантина за 14 дни, след като бяха установени няколко случая на заразени с COVID-19.

Във връзка с извънредното положение от 21 март беше въведена и забрана да се пътува между областните градове, освен ако не е по неотложна необходимост.

Държавното обвинение се самосезира след публикациите на икономиста в социалните мрежи и  образува досъдебно производство.

Още снощи Каролев обяви, че не е нарушил нито един закон и ще съди България в Страстбург.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
28
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ако в Канада наруши закон дали ще има възможност да съди държавата в ...Страсбург,вместо да са съпричастни,да дават пример и да помагат с каквото могат те се правят на интересни и носят вреди,последните 30 години беззаконие и крадене се самозабравиха,нямат ни за човешки същества,спазвайте Законите...никои не е над Закона,или не ни чака нищо добро
11
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каскет, хайде сега да те видим дали ще приложиш новоприетия закон за тоя- тоест 5 години затвор, макар че и 50 000 лева не са малко за тоя да си ги плати, но трябва и затвор, Каскет! Иначе за какво го гласувахте тоя закон, бе?
10
3
 
27
 
! Отговори
алооо преди 4 години
Aбе стига сте ни занимавали с тоя Мики Маус бе журналистчетата.Тоя цел живот е *** некви задни части, били то царски или на некой така наречен олигарх.Абе вийй тоя *** го направихте най-важната личност у тая държавица.Тцтцтцттц....засрамете се малко!
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анисия явно си мечтае за страст, щом е написала Страстбург:)))
8
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каролев, сменяй фризьора!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимно 4Добре ли сте?
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз полски бегач мноооо дразни! У килира!
5
1
 
15
 
! Отговори
гого преди 4 години
Ами няма такъв ***. Тя държавата и хората не разбират ли, че той има много важни ангажименти. Той вируса него няма да го хване пък да го разпространи дори на един човек?-в никакъв случай. Най -виновни са полицайте, че са имали дързоста да арестуват толкова важен човек и сега толкова главоболия му създават. Ама той ще покаже на всички в Страсбург- той нали е от политическия елит знае как стават тези неща :)
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавите тролово работят денонощно пред последните седмици. Вожда им яко се о*ра.
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умните хора знаят, че в такъв период няма сметка да се правиш на отворко.Ако искаш да правиш революция си търсиш съмишленици. Ама да се правиш на отворко пред цялата държавна машина и пред режим управляван от бивши ченгета и мутри е меко казано несериозно. Ако пък иска да си прави излетите навън не е необходимо да го обявява на всички.В Канада откъдето идва само за тези публикации ще го окошарят.
2
2
 
38
 
! Отговори
х преди 4 години
Дано осъдят този наглец и да лежи в затвора, ей така, за назидание.
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво1 Най - после този приказлив плъх си намери майстора!