Приятелите на Кристиан Николов на свобода срещу 10 000 лева

Обвиненията към Симона и Георги са за затаяване на истината
Обновена: 22 апр 2020 11:51 | 22 апр 2020 11:44, Камелия Цветанова
192
Приятелите на Кристиан Николов на свобода срещу 10 000 лева
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Приятелите на Кристиан Николов, който на Великден уби журналиста Милен Цветков, излизат на свобода срещу 10 000 лева гаранция, съобщи прокуратурата.

24-годишният Георги, син на депутата Лъчезар Иванов от първия му брак, и 21-годишната Симона, която е гадже на Кристиян, са обвинени от Софийската районна прокуратура в затаяване на истината.

Още по темата

Двамата са били в джипа на младежа, когато е станала катастрофата.

"След преценка и анализ на наличните по делото доказателства е изготвено постановление за привличане към наказателна отговорност на С.Ц. и Г.И. по чл. 290, ал. 1, пр. 2 от НК. Те са обвинени за това, че на 21.04.2020 г., в гр. София, пред надлежен орган на властта – разследващ полицай при СРТП – отдел „Разследване“ – СДВР, съзнателно затаили истина по отношение на станали им известни факти и обстоятелства, свързани с предмета на доказване по друго наказателно производство (воденото срещу Кристиан Николов за предизвикано от него ПТП след употреба на наркотични вещества и причинена смърт на друг участник в движението)", съобщава прокуратурата.

Самият Кристиан ще се изправи днес пред Софийския градски съд, където ще се решава мярката му за неотклонение.

Той обаче няма да бъде заведен в Съдебната палата, защото делото ще се гледа по скайп.

В съдебната зала ще бъдат само адвокатът, съдията и прокурорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ахаа, синът на Лъчо Мозъка, джипито на Борисов. Интересно, баща и син решават проблемите с главоболията на министър-председателя.
155
3
 
7
 
! Отговори
Ех, защитници преди 4 години
Щом са били в колата, трябвало да останат. Сигурно са били свидетели и на надрусването и самите те са се друсали. Избягали са, защото родителите им казаха. Сега и тест да направят, късно е. Но уви, се разчу....Едно е да си свидетел, друго е да си съучастник. Ако видиш, че шофьорът е на 3 ракийки на селския автобус, - няма да се качиш!!!! Ще си пазиш живота!!!! Нали и ти можеш да загинеш нелепо!!!! Да не говоря,че трябва да сигнализираш за това.
154
12
 
1
 
! Отговори
Цацаратура-Гешефтура преди 4 години
Единия от тях е бил бит в ареста и са го принуждавали да разписва фалшиви показания. Така работи Гештапото на Главния Каскет
153
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешефтурата се престара. Пътниците в колата са свидетели и не трябва да остават на местопроишествието. Каква истина са затаили, като само се возят в колата?
152
2
 
3
 
! Отговори
@ преди 4 години
До АНТИНещо забелязам, че не ми отговори на въпроса. Ще приема, че нямаш какво да кажеш, а това е красноречиво. Случвало ми се е с много които приказват по същия начин като теб. :)))
151
0
 
9
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Тоя *** Симона се оказа щерка на офицер от икономическа полиция ... а същата щяла да проверява еди си кво , все по-често се замислям къде е да е - тук да не е !
150
1
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
До @Ти не мисли за моите деца, щото ромите имат повече от моите + твоите.
149
3
 
22
 
! Отговори
Три въпроса преди 4 години
към Иван Гешев и Бойко Борисов.1.Избягалите от местопроизшествието "Деца",имали ли са маски и спазвали ли са социална дистанция?2.Шофьорът-наркоман имал ли е декларация къде отива с телефон на евентуален работодател?3.Ако простосмъртен, обикновен човек, наруши Карантина= 10-хиляди лева глоба + затвор.Олигархично-депутатските "Деца",когато ликвидират човек=10-хиляди лева гаранция!?Значи,ако аз съм от "Децата на Елита",мога безнаказано да сея смърт!?P.S:Дали,ще ми изтриете коментарът?
148
3
 
4
 
! Отговори
@ преди 4 години
До АНТИЗащо не ми отговори на въпросите какво си направил и колко деца за да не е България страна на ромите? Или ти е неудобно да кажеш?Между другото, аз задължения нямам, но аз живея според възможностите си, а не както 90% от българите с кредити.
147
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 151 152Вече стана дума, че видеото е забавено за да се види добре удара. Това си личи навсякъде, включително и това как по-бавно текат секундите на самото видео. Много са ви зле опитите значи.
146
2
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
до АНТИ, бе!Днешното кредитно робство на алчните банкери ли ми хвалиш ?!
145
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ГЕРБ пуснаха манипулирани видеа по сайтовете.Гледайте часовника отдолу, въобще не отговаря на изминалото време.Целта е да изкарат, че джипът се е движил с по-малка скорост и да оневинят Малкия Лъчомозък и Прокурорската дъщеричка.
144
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо продължавате да криете че смъклата е дъщеря на Гербераснтки прокурор ?
143
5
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
По сайтовете на Бабикян може и да напишат,че по време на катастрофата джипа го е карал сина на Лъчезар Иванов:):):):)
142
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АНТИ, бе!Не си добре с главата.Ама просто си бил навремето толкова наивен - да вярваш на престъпниците от БКП.Земи седни и помисли ако можеш.Най-страшното престъпление на комунизма не е даже избиването без съд и присъда на хиляди невинни.Най страшното престъпление е, че създадоха народ, който смята тези престъпници за негови благодетели, дето им дават мижави заплати и възможност да ходят лятото до морето.И да не знаят какво значи думата `свобода`. Направиха ви роби, а вие се кефите.
141
0
 
18
 
! Отговори
Бат Жоро преди 4 години
Жесток удар, гледах видео.. Направо и пешеходците на косъм 6 човека.. Горският човек, ако знаел какво го очаква.. Да лежи в затвора това ***
140
0
 
6
 
! Отговори
яне преди 4 години
Кой е прокурора, баща и ?
139
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поправки в НК за такива зверове и садисти.Какъв си ако убиеш човек, а си проверяваш ламарините на таратайката?
138
5
 
10
 
! Отговори
@ преди 4 години
До АНТИТи какво създаде? Колко деца? Каква кариера, с която да помогнеш България да не е страна на роммите?
137
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те и приятелите му като него.Стадо некадърници с парите на тати.На по 20 г. а вече лъжци и убийци.