Приятелите на Кристиан Николов на свобода срещу 10 000 лева

Обвиненията към Симона и Георги са за затаяване на истината
Обновена: 22 апр 2020 11:51 | 22 апр 2020 11:44, Камелия Цветанова
192
Приятелите на Кристиан Николов на свобода срещу 10 000 лева
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Приятелите на Кристиан Николов, който на Великден уби журналиста Милен Цветков, излизат на свобода срещу 10 000 лева гаранция, съобщи прокуратурата.

24-годишният Георги, син на депутата Лъчезар Иванов от първия му брак, и 21-годишната Симона, която е гадже на Кристиян, са обвинени от Софийската районна прокуратура в затаяване на истината.

Още по темата

Двамата са били в джипа на младежа, когато е станала катастрофата.

"След преценка и анализ на наличните по делото доказателства е изготвено постановление за привличане към наказателна отговорност на С.Ц. и Г.И. по чл. 290, ал. 1, пр. 2 от НК. Те са обвинени за това, че на 21.04.2020 г., в гр. София, пред надлежен орган на властта – разследващ полицай при СРТП – отдел „Разследване“ – СДВР, съзнателно затаили истина по отношение на станали им известни факти и обстоятелства, свързани с предмета на доказване по друго наказателно производство (воденото срещу Кристиан Николов за предизвикано от него ПТП след употреба на наркотични вещества и причинена смърт на друг участник в движението)", съобщава прокуратурата.

Самият Кристиан ще се изправи днес пред Софийския градски съд, където ще се решава мярката му за неотклонение.

Той обаче няма да бъде заведен в Съдебната палата, защото делото ще се гледа по скайп.

В съдебната зала ще бъдат само адвокатът, съдията и прокурорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АНТИ"но стана по-лошо"Грешиш, другарю, за някои от нас стана ПО-ДОБРЕ, защото имахме избор. Не сме виновни ние, че вие искате да сте слуги.
115
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е лесно да се обвинява, ами ако са му отказали спирачки, тогава е взел правилното решение вместо да прегази няколко пешеходеца
114
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ялови напъни на прокуратурата да се държи настръхналото общество доволно. от които нищо няма да излезе. все едно да съдиш пътниците в селски автобус, на който шофоьрът е бил пиян и надрусан. може да са разглезени богаташки дечица, но така се изместват фактите - как фирмена кола попада у наркоман пияница, защо колата първо няма, а после има застраховка. лично аз не искам да се потули и защо след обаждането на 112, операторът е предал на бърза помощ 15 минути след това?
113
3
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До До 105Нека позная: "сградната инсталация" и неразбориите около нея са наследство от Комунизма. Познах ли?
112
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие какво искате щом Татко е депутат от ГЕРБ ще ги пуснат!Не е важно кой си а на Кой си
111
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 94Защо да нямат вина?!Яли, пили, надрусали се и се качили в дипа с *** газ, убиват човек.Дали са опитали да спрат шофьора!
110
1
 
14
 
! Отговори
До 105 преди 4 години
В днешна "демократична" България ме осъдиха за 2 лв.неплатена сградна инсталация(не знам откъде ги изровиха)и платих 1300!На всеки по веригата по около 300-350 лв.И ти ще ми говориш,че днес има правосъдие!Я,стига!
109
3
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Скачахте по площадите, но стана по-лошо !Сменихте командващите комунисти с най-крадливите комунисти.Днес капиталисти са чорбаджии-изедници(крадливи комунисти ДС),дето ограбват труда на работника среще мизерна заплата.
108
4
 
6
 
! Отговори
@ преди 4 години
До АНТИТака е другарю, в днешно време само висококвалифицираните и работливите могат. Знам, че на мързеливите и неграмотните това много им пречи.
107
0
 
4
 
! Отговори
Мишо шамара преди 4 години
Хляб и амфети
106
4
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Не познавам човек в София с пари и да шмърка амфети:):):):)Са друг е въпроса,ако са им ги набутали вместо Шампанското:):):):)Често се случва на разни шарани:):):):)
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СмешкиСмеха и освиркването са за съда, съдиите се превърнаха в лакеи на властта, готови са ги надупят силните на деня.
104
2
 
8
 
! Отговори
@ преди 4 години
До 100"но на Изток можеше"Тва някаква комунистическа шега ли е, щото ако е на нормалните хора не ни е смешно, другарю. Нито бяхте девет милиона, нито щяхте да бъдете близо до девет, ако границите не бяха плътно затворени и не се стреляше без предупреждение ако приближиш. Другите държави в соца не са си стъпили на краката. Стъпиха си тия, дето се интегрираха в Запада. Виж дали бившите съветски републики и някои като Сърбетата, които още си въртят гъ*а към Русия са се "оправили".
103
0
 
5
 
! Отговори
До 96 преди 4 години
И като всеки има право в мрежата да каже мнението си,какво от това?Дали корупцията по високите етажи на властта е намаляла,дали управлението ти обръща внимание на написаното или живота ни е станал по-добър.На тях не им пука от твоето мнение,а ти си щастлив,че можеш да си го изкажеш.Написах нещо за чипа...
102
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 106Приятели са,даже заедно сигурно са взели,да им е кеф как няма да знаят?!
101
7
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
При соца, всеки работник можеше да си вземе кредит, лихвата беше ниска, а работниците си постриха жилища.Сравнение с вълчия капитализъм днес и дума не може да става.
100
1
 
4
 
! Отговори
До 103 преди 4 години
От къде знаеш че е друсан, теста хваща назад до 36 часа
99
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами били са 9 милиона, защото не те пускаха да си покажеш носа навън.Тези, които въпреки това искаха да отидат и се опитваха да минат през границата ги убиваха.Айде стига с тая `социалистическа законност`!Такава нямаше.Държаха се с обикновените хора като с роби но им внушаваха за някаква измислена законност.
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТонкатаакТакъв им е вкуса,това им харесва...
97
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 97Всеки би се качил в колата на друсан приятел?!?! Аз не бих.