Мъжът, прегазил жена в Самоков: Срутихте ми целия живот!

Съдът остави Виктор Делигълъбов в ареста
22 юни 2020 18:55, Анисия Иванова
195

Софийският окръжен съд остави в ареста дрогирания шофьор, който два пъти прегази жена в центъра на Самоков. На 12 юни 24-годишният Виктор Делигълъбов блъсна 49-годишна жена на паркинг в града.

Защитата му твърди, че обвиняемият има психично нервно разстройство и хистерия. Пред няколко години е претърпял катастрофа в Нидерландия, след което е развил психичните проблеми, от които все още се лекува.

Още по темата
Адвокатите на Виктор представиха SMS-кореспонденция с неговия баща, която доказвала, че по времето на инцидента клиентът им изобщо не е разбрал, че е блъснал човек с автомобила си.

Прокуратурата заяви, че е намерила отпечатъци върху скоростния лост, а камерата за задно виждане и парктроникът на автомобила са били в изправност, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Според прокуратурата няма как Виктор Делигълъбов да не е разбрал, че е блъснал човек.

В кръвта на обвиняемия са открити следи от кокаин и канабис, твърди обвинението. Според защитата на Виктор той не е напуснал местопроизшествието, а просто е преместил автомобила си.

"Много ясно, че съжалявам за случая, но вие ми срутихте целия живот. Не съм избягал", обърна се Делигълъбов към журналистите.

Близки и колеги на пострадалата жена се събраха пред съдебната зала в Софийския окръжен съд. Те настояват за тежко наказание за Виктор Делигълъбов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млъквай бре мръсен наркоман!!
126
1
 
39
 
! Отговори
Спокойно, преди 3 години
ще отидеш в затвора,пожелавам ти до живот,ще попаднеш на хора,и ще станеш човек!!!А починалата жена Бог да я прости и почива в мир!!!Съболезнования на близките и!!!Като е имал психично заболяване,защо не е отишъл да се обеси или удави,а убил човек???
125
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкото... направо му провалили живота, той нищо лощо не е направил- убил една жена... ми какво толкова...
124
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хистерията я лекува успешно бати Рамадан Бутилката от трети отряд в Софийския!...Прякорът му не е от това,че обича да пие.
123
1
 
36
 
! Отговори
Лост преди 3 години
Ами да дадат на роднините да минат напред -назад с колата върху него и да му изправят живота.
122
1
 
43
 
! Отговори
някой преди 3 години
Няма ли присъди за неуважение към съда и за такива нагли адвокати, които говорят очевидни глупости пред съда.
121
1
 
46
 
! Отговори
dodger преди 3 години
това, след убийството на Милен Цветков, да се качиш друсан и пак да прегазиш човек и да се възмущаваш от лошо отношение ....
120
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв живот за туй *** бре! Да мачка жената надрусан! Да го приберат и минимума сега е 5-6 години ефективно плюс 150 000лв. обезщетение.
119
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз "юнак" се е "самолекувал" с "Кока и Марихуана"...-))))Извода??????Самолечението е опасно!!!-))))))
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До MalianТова им е работата.
117
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрах на това нищо кой и с какво му е съсипал живота.Толкова е егоцентрично и без каквито и да било чувства на отговорност, емпатия, самокритичност, че пожизненото отнемане на книжката му е просто задължително. Жалко, че законът не го позволява.
116
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как е прегазил "два пъти" жената?Това поредна грешка на автора ли е или израз на мало умието на това момченце?Дрогираните и пияните ако не до живот, трябва да не могат да управляват МПС поне 5 години!
115
1
 
29
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Никак не е чудно, че в обявите за работа напоследък, в които се търсят шофьори на по-малки превозни средства, вече почти навсякъде изискват чиста книжка.... и дори лицето да има възможност да ползва свой автомобил. Явно много са зачестили произшествията. Проблемът едва ли е свързан само със завишена употреба на наркотици и алкохол, а по-скоро става дума за липса на умения за шофиране. Защо се качваш на автомобил, след като не знаеш какво да правиш с него?
114
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Животът ти го срутиха наркотиците и празната тиква!Самият факт, че още не го осъзнава, е много трагичен!
113
0
 
52
 
! Отговори
Malian преди 3 години
На всички адвокати, които защитават такива престъпници и искат да ги оневинят, пожелавам да се случи същото с тях или с най - близките им хора."Защитата му твърди, че обвиняемият има психично нервно разстройство и хистерия" Ами като е хистерясал да върви пеш и да му оветря мозъка.
112
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не се беше раждал, нямаше да ти го срутят, ама нейсе. Сега всичко е разрушено - животът на прегазената жена, твоето "съществуване" и съзнанието на всинца, които четем статията. Ти си като убиеца на Милен Цветков, видиш ли, забранили му да завърши образованието си в Германия.
111
0
 
65
 
! Отговори
доктор Хапчев преди 3 години
До: 120Ма той е бил невменяем бе! Изобщо не е знаел, че шофира!Мислел си е, че е отвлечен от извънземни!
110
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е,ПТП с жертви след употреба на дрога или алкохол от страна на водача,да се преквалифицира в опит за УМИШЛЕНО убийство с утежняващи вината обстоятелства.Като осъдят 5-6 такива със срутени животи на 10 години пандиз, много други ще ще премислят
109
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е много убаво да си чатиш sms-и докато шофираш, Браво!
108
0
 
69
 
! Отговори
споко преди 3 години
Това, което са ти "срутили" не е живот, а наркоманска измислица. Очевидно, че не знаеш какво е живот.