Шофьорката газила протестиращите пред посолството на Румъния

Елена Мицева била извършила транспортно престъпление
311
Шофьорката газила протестиращите пред посолството на Румъния
Снимка: Pixabay

Има данни д-р Елена Мицева да е извършила транспортно престъпление, а и разследващите трябва да обърнат внимание на това. С този мотив тричленен състав на Софийския градски съд пусна срещу най-леката мярка за неотклонение - подписка, Георги Георгиев, съобщи „24 часа“.

Още по темата

Мъжът е обвинен, че е строшил колата на зъболекарката и е хулиганствал на кръстовището пред Румънското посолство. Индицентът се случи миналата седмица, тогава колата на д-р Мицева, в която бяха и децата й, попадна в незаконната блокада на кръстовището на булевардите "Михай Еминеску" и "Шипченски проход" и се опита да пробие кордона протестиращи, а те се нахвърлиха върху тойотата.

Двама бяха задържани, а протуратурата поиска арест за Георгиев. Миналата седмица Софийският районен съд пусна 25-годишния мъж и посочи в мотивите си, че д-р Мицева сама е изложила на риск децата си. Магистратите определиха мярка за неотклонение - гаранция от 500 лева.

Днес прокуратурата поиска гаранцията да бъде потвърдена, съдът обаче я замени с най-леката мярка за неотклонение - подписка. Причината е, че макар да има данни Георгиев да е счупил колата и да е хулиганствал, той е с ниски доходи, а досието му е чисто.

Решението е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
17
 
8
 
! Отговори
Ало,каскет преди 3 години
Каскетът мълчи.Там където има право милиционерът е безсилен.
239
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отстъпвайте за всичко пред розовите ! И ще ви докарат *** държава!
238
38
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен тази нагла зъболекарка заслужаваше един ляв прав по муцуната...
237
10
 
22
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Хубавото в решението на съда е, че отчита много важен факт: във всеки спор има две страни.Провокаторите трябва да знаят, че правосъдието ще застигне и тях по една елементарна причина - те винаги са инициатори и действията им са умишлени
236
25
 
11
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Браво на съда!!!
235
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СправедливостМоже и човек на ГЕРБ да дойд, да ти каже "играй ни по свирката, иначе ХЕИ, ДАИ, НАП, МАП (даже и да ги нямаме, ще ги направиме) и квото се сетиш, ще разсипе, па ако ще и майка Тереза да си" ...тогава няма справедливост. Има ... завистливост. Тогава мълчите, нали?
234
24
 
17
 
! Отговори
Андреева преди 3 години
Поздравления за съда. Напълно адекватно решение.Шофьорката трябва да понесе наказание също за наглото си поведение. Сигурно е била дрогирана, грешка на полицията, че не направиха изследвания.
233
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Друг 263Не че нещо, ама имаш тълпа от 500 непознати, задръстели улицицата. Тя наща ... минава отгоре.Отговори ми - ако има човек по средата на пътя, който е спрял на улицата на място, което не трябва да е спрял, какво правиш?а) заобикаляшб) минаваш от другатав) тръгваш да го газиш, с надеждата че ще "отскочи"Не бързай! помисли си.А "майката" е загубена, защото е тръгнала да се гази с хората, с деца на задната седалка. Всеки с поне капка разум, щеше да извърти по другата улица.
232
10
 
20
 
! Отговори
Справедливост преди 3 години
Това е справедливост по български. Всеки може да нарушава правата ти. Да работиш, плащаш данъци и да няма съд, който да защити правата ти. Загрижен повече за нарушителите.
231
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕвалаИ още емигрираме.
230
8
 
19
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Бе, съд! Евала, полиция! Жената била виновна. Те затова бандитите станаха все честни бизнесмени, а колко от тях се развяват по чужбина, пуснати от все тоя добър български съд??? Затова трябва промяна в конституцията, да не оставя корумпираните съдии да си развяват байряка! Много хора са емигрирали, изгубили всякаква надежда за справедливо прависъдие в БГ.
229
13
 
24
 
! Отговори
Друг преди 3 години
Как ще е с ниски доходи. Всяка вечер прибира 150 лв за да затваря кръстовища. А лекарката е застрашила децата си като е искала да ги прибере в къщи. Аплаус за Бглгарският съд. И аз съм за протеста, но не за този фарс!
228
16
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
значи на гербераслъка трябва да му се обясни, че няма да прави каквото си харесва и да раздава правосъдите. Обаче. Собствения им шеф, който ги познава най-добре, казва че на пр*ст човек акъл не може да се набие, а само к*р. Така, че явноо трябва да им го набиеме. На сухо. Добре, няма проблеми. Нека почнем с пияната психопатка. П.П. Да иде се оплаче а Цвъки-то на Румънското.. Той и без това цял ден клечи на тротара , не са ли вмириса тоз чиляк не знам...
227
23
 
16
 
! Отговори
Брънч преди 3 години
Бая нагласено си беше. Ако беше сама, едва ли щеше да се врязва в хората?! За затвора са тези, които са я накарали.
226
10
 
24
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Главния прокурор трябва да разследва от къде тази жена има пари за кола и деца!!Явно е платен провокатор-терорист на ГЕРБ
225
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, ха, ха, с ниски до ходи и чисто досие, можеш да правис, каквото си искаш?Защо посто не пропуснаха жената да мине и да се прибере вкащи?
224
2
 
18
 
! Отговори
Бойчо Демирев преди 3 години
Разбрах, че е хубаво да си беден.
223
3
 
17
 
! Отговори
Pesto преди 3 години
На Минчо Терора с делото какво стана, там за спиране на метрото.
222
25
 
11
 
! Отговори
Протестант преди 3 години
Заради терористи като тази жена трябва да се върне смъртното наказание в България!!
221
25
 
26
 
! Отговори
В. Галчев преди 3 години
Според мен трябва да се търси отговорност на зъболекарката. Преди години на стряхата ми имаше гнездо на оси, живееха си мирно и тихо и нямаше никой ужилен, докато аз не реших да премахна гнездото, разръчках го и съвсем нормално осите ме нажилиха. Постъпката на тази жена е провокативно, защо не отиде на футболен мач и да отиде в противниковата и да скандира за другия отбор, ще я изядат. Тя с постъпката си сама е предизвикала гнева на протестиращите и е изложила на риск дуцата си.