Шофьорката газила протестиращите пред посолството на Румъния

Елена Мицева била извършила транспортно престъпление
311
Шофьорката газила протестиращите пред посолството на Румъния
Снимка: Pixabay

Има данни д-р Елена Мицева да е извършила транспортно престъпление, а и разследващите трябва да обърнат внимание на това. С този мотив тричленен състав на Софийския градски съд пусна срещу най-леката мярка за неотклонение - подписка, Георги Георгиев, съобщи „24 часа“.

Още по темата

Мъжът е обвинен, че е строшил колата на зъболекарката и е хулиганствал на кръстовището пред Румънското посолство. Индицентът се случи миналата седмица, тогава колата на д-р Мицева, в която бяха и децата й, попадна в незаконната блокада на кръстовището на булевардите "Михай Еминеску" и "Шипченски проход" и се опита да пробие кордона протестиращи, а те се нахвърлиха върху тойотата.

Двама бяха задържани, а протуратурата поиска арест за Георгиев. Миналата седмица Софийският районен съд пусна 25-годишния мъж и посочи в мотивите си, че д-р Мицева сама е изложила на риск децата си. Магистратите определиха мярка за неотклонение - гаранция от 500 лева.

Днес прокуратурата поиска гаранцията да бъде потвърдена, съдът обаче я замени с най-леката мярка за неотклонение - подписка. Причината е, че макар да има данни Георгиев да е счупил колата и да е хулиганствал, той е с ниски доходи, а досието му е чисто.

Решението е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другия път да натрошат колите на този състав-съдии,затова пази боже от такива злодеи,...незнам аз как бих реагирал
219
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената ги е помислила за катунари или клошаpи, които са шмъркали лепило и е искала да мине покрай тях, но са и преградили пътя.Явно лепилото е било прясно. г
218
7
 
15
 
! Отговори
Ю кортес преди 3 години
Дааа,три нощувки в общата килия с обгрижване ......ще му останат спомени
217
5
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Така така ,все пак,наистина три нощувки с м.нгусите и шиене на геврека .... ще има незабравими спомени
216
10
 
22
 
! Отговори
111111 преди 3 години
До Robo Cops *** утре като те пребие или потроши твойта кола някой с нисък доход и чисто досие тогава ще викаме мафия нали тъпчо замисли се малко
215
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега като и дадат 10-15 години за опит за убийство и тероризъм. Тамън за абитуриентската на детето ще я пуснат от панделата
214
12
 
22
 
! Отговори
Радеф е Тъпанар преди 3 години
До АнонименИ всичките му поддръжници сте многооо алчни за отмъщение. *** ви кратуни друго не знаят.
213
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая си е за затвора направо. Провокатор на ГЕРБ!! Сега ще и се стъжни живота!!#ОставкаСъдЗатвор
212
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте информация, колко оФце е прегазила?
211
2
 
25
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
До румънско посолствоИма мног сгазени. Тях ги издирва Интерпол, но безуспешно.
210
2
 
18
 
! Отговори
Три отровни гъби преди 3 години
До карачанаков"Ние ги хващаме, Те ги пускат" - това за съжаление е истина. Просто Българският СЪД защитава разбойниците!!!
209
13
 
31
 
! Отговори
румънско посолство преди 3 години
газила ! е големо заглавие . газени никой не видя , жената искаше да се прибере , с некви *** не я пускаха ! имали право да затварят кръстовището . а жената няма ли права ?
208
28
 
11
 
! Отговори
МСД преди 3 години
Провинциалистка, пийнала два пъти софийска вода и вижте ме коя съм!
207
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво разбирате от политика праволинейни протестър!Само сте оръжие на Радевата мафия!
206
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу со.ро.со.ида Лозан Пачков!
205
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки, който се е допрял до герб от моето обкръжение е спечелил нещо като добро назначение на добра заплата, но е загубил много морал и чест. Нещо подобно на тази жена
204
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според инфото, което знам според мен правилно и законосъобразно решение на съда. Ама то по принцип там работят по-млади съдии и вземат адекватни решения/личен опит/."Те я нападнаха,чупиха и ритаха колата... и цял свят сто пъти видя по телевизията.." - видял си каквото собствениците на ТВ-то са искали да видиш, а преди това какво се е случило и въобще какво прави там тая, ако не е провокаторка???
203
16
 
24
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
В тези случаи логиката е следната: кой (първи започва да) предприема незаконосъобразни действия - метежниците или лекарката? Очевидно метежниците, които нямат право да тероризират гражданите. Пък и колата се е движила бавно и метежниците са имали избор дали да се махнат или да търсят конфронтация. Предпочели да второто. Ако съм съдия, бих ги осъдил.
202
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А протестиращите не са ли извършиши престъпление, лато нлокират булевард или за твх може щото Бочко иска да сдава поста преди голямата криза.
201
23
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Виждам до какво е довело управлението на едни неандерталци. По постовете ви,същото нагло мислене. Значи щом е на пътя, ще си го сгазя за кеф. Ако не ми хареса някой заради партийна принадлежност или щото ми е попречил да карам в насрещното, ще си го сгазя и на тротоара. Само виждат изкукало същество с деца и нищо друго. Затова вие, заедно с мутрата трябва да сте на едно много далечно и уютно местенце, примерно на Марс.