Съдът решава съдбата на задържания за инцидента на бул. "Ситняково"

Той е обвинен в хулиганство и нанасяне на материални щети
27 авг 2020 07:32, Ния Христова
43
Съдът решава съдбата на задържания за инцидента на бул. "Ситняково"
Снимка: БГНЕС
Съдът днес решава дали окончателно да пусне под гаранция от 500 лева 25-годишния Георги Георгиев, който е обвиняем по случая на бул. "Ситняково" . 
 
Той е обвинен в хулиганство, както и нанасяне на материални щети и повреждане на колата на майката с децата, която опита да мине през блокадата.
Още по темата
 
На първа инстанция магистратите посочиха, че действията на Георги не са особено дръзки и цинични. Освен това жената сама е рискувала безопасността на децата си като се е опитала да премине през блокадата.

43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
0
 
! Отговори
Зрителю,пишеш преди 1 година
глупости.Замисли се за механизма,по който е станал сблъсъка:необявенанезаконна блокада,по тази причина няма полиция да пази протестърите,жена кара с децата си,стига до блокадата,заобиколена е от озъбеникрещящи,блъскащи"интелектуалци",стресира се(децата и са с нея).незнае накъде да подкара,за да избяга.И като капак,после я изкарватвиновна.Изключително грозен акт на съда.Този,който е чупил колата иима адвокат,а тя защото не е обвинена-няма.Нещата са принципносбъркани,като делото с Местан.
37
0
 
2
 
! Отговори
Зрител преди 1 година
Тази грозна фуста мъжка порода, която се натика в калабалъка с таратайката си,предизвика умишлен сблъсък,който беше режисиран от милиционерите-гербери. Един грозен ***,на друг терен,се перчеше срещу портала на едно заведение,в което той трябва да влезе за година,две,три, защо не и за постоянно. Аланкоолу,нямаш право да лаеш където ти хрумне.98%от българите,уважават и обичат шефката на въпросното заведение,защото тя се грижи за пострадалите от днешния режим.Безпаричието,подлудява хората.
36
1
 
2
 
! Отговори
Я па Я преди 1 година
ДО КОГА ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ ЩЕ СЪДЯТ ЗРЕЛИТЕ ,ЧЕ НЕ СА МЕКИ И КАФЯВИ...СРАМ МЕ Е ОТ ЛИЗАНСКАТА ***!
35
2
 
6
 
! Отговори
Такова ни е преди 1 година
правосъдието.След като дори обвиниха бащата на убитото при катастрофатас Местан дете,че е солидарно виновен.Карал е с по-висока скорост.Какво еправил автомобилът на Местан на пътя му?Ясно какво,препречил се е и естанала катастрофата.Ако Местан бе изчалал на стопа,щеше ли да станекатастрофа?Не разбира се.Полицията не знае за блокадата и не е затворилапътя.Жената влиза и иска да мине.Надява се да я пуснат с децата.Докатовземе решение кога къде да обърне,*** смилат колата и ужасяват децата
34
1
 
5
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
Не ги газя умишлено а те умишлено се хвърлят под колата!Абе ти много като знаеш що не се хвърлиш под гумите ми бе отворил софийски жендър!,После ти ще се влачиш сакат и ще те боли!Не мене!)))Тъпan!))
33
5
 
2
 
! Отговори
Гост преди 1 година
А ако ти умишлено газиш хора заслужаваш не само бой, но и да ти се отнемат от държавата копелетата ти. И още нещо, стига с тия деца! Повечето българи дефакто са само биологически родители, но не и такива като същност, повечето българи раждат и възпитават своите копеленца и ги превръщат в тяхно копия - на мами и на тати прости простаци и простакеси.
32
3
 
9
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
Не съм привърженик на Тиквата ама ако тоя така чупеше моята кола и плашеше моите деца със сигурност вадя тръбата изпод седалката и моментално му чупя капачките после два месеца да сеере в цукало и да не може да мръдне!
31
8
 
2
 
! Отговори
Гост преди 1 година
А живота на хората, които протестират нямат значение, така ли, Атанасе? Щото действията на "майката" подтвърждават точно това. Тази " майка" се мисли за важна, защото преди отдолу е била влажна. Извинете, но не е нормално определена част от жените да се гордеят с това, че са родили, още повече пък да си придават важност само заради половият детероден орган. Няма да е лошо , ако такива женички като тая с колата бъдат по- скромни, те не са единствените жени в света, които раждат и имат деца.
30
2
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 1 година
Трябва да има доживотни присъди за такива, това си е опит за убийство на повече от един човек, морални травми на малки деца !
29
8
 
1
 
! Отговори
Гост преди 1 година
А безотговорната и безсрамна " майка" кога ще й се повдигне обвинение - опит за умишлено убийство? Да минаваш с колата си през хора, било то протестиращи или не, е много " почтено" и "майчинско" от страна на самозабравилата се ***, така ли?
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не им пречеше да я пуснат. Така или иначе това нямаше да повлияе на мероприятието, защото другите коли бяха спряни далеч от мястото на действието. Протедтърите си я избраха за жертва. Е който си е повярвал, че в надъханата тълпа, не носиш персонална отговорност, е време да се раздели с илюзиите си. А надъхващия ги, се изсули ни лук ял, ни лук мерисал. Може би щото има някаква юридическа грамотност.
27
3
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
А защо не се повдига и обвинение за незаконно спиране на движението. Що за абсурд съдът да се прави,че няма такова престъпление.-------Обвиненията ги повдига Гешев, а не съдът. Повдигнали са обвинение само на един човек, защото не е идеята да се търси справедливост, а да се смачка някой за назидание. Същото, като побоя над двете момчета в началото - идеята беше да уплашат народа.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо не се повдига и обвинение за незаконно спиране на движението. Що за абсурд съдът да се прави,че няма такова престъпление.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудно как ще се разрешава чупене на имуществото.Дано колата на жената има КАСКО.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срамота за страхливия съд.БХК защо не се самосезира сега.
23
3
 
13
 
! Отговори
Кина преди 1 година
И защо само един от нападателите е с обвинение ?! Всички, които умишлено блокират нормалното преминаване по пътя са за съд !
22
4
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Това не беше РАЗРЕШЕНА И ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЕНА БЛОКАДА ,а сборище на агресивна ТЪЛПА.Те какво търсят на уличното платно?------Е, и?Тогава пак трябва да глобят ВСИЧКИ за ходене по платното, без това да сваля отговорността от .
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е че протестиращите в безсилието си всякак търся конфликта, за да могат да налеят малко гориво в огъна. Борисов затова ги остава, огъня им ще гори, гори и като няма как да се поддържа- сам ще спре, колкото и да се опънат че ще са там до оставката на Еди кой си и т.н.. Напрактика е буря в мнооооого малка чаша. Само Радев не го разбра. Ама и няма избор, че прокуратурата му дишаш във врата.Сега е момента тролските сурати на Радев да скочат на нож:)))))))))))
20
12
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Значи, лудата докторка не е минала без да иска и ли да е бързала занякъде или да е била притеснена или уплашена. Напротив. Спря, слиза, показва средни пръсти, качи се и потегли срещу хората. Тоеа е опит за убийство,
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не беше РАЗРЕШЕНА И ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЕНА БЛОКАДА ,а сборище на агресивна ТЪЛПА.Те какво търсят на уличното платно?