Прокуратурата обвини шофьора, прегазил крака на полицай

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа
30 авг 2020 14:26, Анисия Иванова
42
Прокуратурата обвини шофьора, прегазил крака на полицай
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата в Дупница обвини шофьора, прегазил крака на полицай. Шофьори на джипове, които возят туристи в Рила, се събраха днес с искане да бъде освободен техният 32-годишен колега.

Той е бил задържан вчера след като, според прокуратурата, преминал през крака на полицай.

Районната прокуратура днес го привлече в качеството на обвиняем за осуетяване на полицейска проверка, съпроводено със съпротива, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост, отбелязват от обвинението.

Още по темата

Обвиняемият И.Л. е задържан за срок до 72 часа. Налице е висока обществена опасност на деянието и наличието на реална опасност същият да извърши и други престъпления, както и да се укрие.

Джипове продължават да качват туристи към Рилските езера, въпреки забраната и поставената бариера.

Шофьорите казват, че техният колега е побягнал след като се е изплашил.

„Тук съм, защото трябва да пуснат брат ми. Той е задържан неправомерно. Не съм свидетел на случая, но той е бил гонен и се е изплашил”, каза братът на задържания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Вай Вай Вай преди 3 години
Една тайна камера и бърза конфискация на всички джипки и нещата ще си дойдат на място. Аман от многознайковци... ходили за гъби и не нзнам какво да търсят ... Дано го намерят ...
35
0
 
3
 
! Отговори
така е в България преди 3 години
в америка ги гърмат такива джигити.....
34
0
 
3
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ЕИ ТИЯ МАКЕТА МНОГО ЛЮТИ БЕ !!!!!!!!! ЩЕ ОСТАВАТ ПОЛИЦАИТЕ БЕЗ КРАКА БЕ !!!!!!!!!
33
3
 
1
 
! Отговори
Пипи преди 3 години
Май гешефтурата сама си е измислила прегазването през крака на полицая? Де го този полицай, защо не се покаже? Поредните номера на подчинените на Гешев да скалъпят обвинение и да се празнят в пространството като велики.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше в нормална държава нагляра прегазил полицай да беше вече при свети Петър. А тук даже и се жалват .
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тая от ГЕРБ-жени дето газеше хора на Ситняково?
30
2
 
7
 
! Отговори
гъбка преди 3 години
бе много плашливи тия гъбоберачи с жиповете !
29
2
 
1
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
До Анонимен32Не знам що ме цитираш и ми пишеш небивалици. Все едно са мои джуганите и аз сека гората. Ама явно си ***** и не смееш в лицето да кажеш да се спре това и затова ще ми казваш на мен. Което също не е здравословно за теб, щото аз мога да ти разбия муцуната не по малко от някой с джуган.Та като имаш да отнесеш въпрос към някого, го отнеси към него, не към мен. Не аз съм ги пуснал тия с джуганите в гората. Както и тия с джиповете. А не знам някой с джуган да сече в национален парк.
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия там с джиповете - нямат работа там в гората.--------По принцип и тия с джуганите трябва да се спрат да не изсичат горите...
27
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заяждането с тези хора започна, когато граждани сигнализираха, че багери ровят на Седемте езера. Тогава, за да не паднат по гръб, герберите обявиха, че багерите спират, но ще строят станция на планинските спасители. Просто едни пари бяха нарочени за открадване и трябваше да се откраднат. Покрай другото, за авторитет почнаха да тормозят и местните таксиджии.
26
1
 
17
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Тия там с джиповете - нямат работа там в гората. Това е национален парк а не офроуд маршрут. Колкото до тоя ***, дето се бил уплашил - *** като взема двайска на човек, не се плаши, нали? Още повече, що се е уплашил и бяга? Значи върши нещо нередно върши, та затова хукнал като изоглав нагоре по баира.Полицията да не спи там под сянката ами да почва - конфискация на трошките дето всеки ден качват хора в планината и директно всяка вечер да ги изгарят публично в някой двор. И така.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде са изорали горите с АТВ-та,мотори, джипове,няма ли горски,няма ли полиция,защо ги оставят тея нагляри да съсипват всичко?
24
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно полицзят лъже. Не съм бил свидетел, но съм 99% сигурен.Как така му е минал през крака, през коя част му е минал?
23
0
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Да, добре е да се снима, но в болшинството случаи наивни наглеци като теб ще останат разочаровани, понеже техните действия също ще са записани !
22
3
 
4
 
! Отговори
Шофьор преди 3 години
Ооставка..! Искаме Рила да стане кат Централна гара ! Оооставка...!
21
0
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Тук съм, защото трябва да пуснат брат ми. Той е задържан неправомерно. Не съм свидетел на случая, но той е бил гонен и се е изплашил, каза братът на задържанияГонен??? От кого е гонен? Защо си мисля, че при полицейска проверка човек се подчинява безпрекословно!
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако прегази крак на френски, немски, италиански, английски или испански полицай със сигурност ще го пуснат на свобода плюс паричен бонус, АМА ДРУГ ПЪТ!!!
19
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На полицаи не трябва да се вярва Вчера излезе новинат аза тримата гранични полицаи отглеждали канабис край границата Постоянно хващат полицаи с най-различни престъпления Помните ли случая с полицаи на високи постове в Плевен дето крадяли конфискувани цигари от склада на МВР и ги продавали на пазара Как да вярваш на полицай
18
0
 
26
 
! Отговори
Ник преди 3 години
Много плашлив бил брат ти бе сапаревски бек. А нее плашлив, като кара, като шантав из баирите. Да не е видял йети та се е изплаши. Като види полицай ще спре и ще пита има ли някакъв проблем, а няма да минава през крака му, защото иначе трябваше да го от гърми с макаровия, а не да го чака да минава през крака му.
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какво е бил гонен, толкова бързо "бягал" чак прегазил полицая, но този не бил свидетел, обаче разказва как било станало. Съчинение без картинка. Свободия