Съдът ще гледа мярката на пияния мъж, убил полицай на пътя

Днес ще бъде и погребението на загиналия 35-годишен полицай
4 дек 2020 10:30,
10
Съдът ще гледа мярката на пияния мъж, убил полицай на пътя
Снимка: БГНЕС

Съдът ще реши днес каква ще бъде мярката за неотклонение на 39-годишния шофьор, който блъсна патрулна кола и причини смъртта на 35- годишния полицай Тодор Тодоров от Нова Загора. Инцидентът се случи, докато органите на реда са изпълнявали служебните си задължения на друго ПТП, съобщава Нова тв.

Още по темата


Полицейският автомобил е бил с включени специални светлини на пътя между селата Радево и Сокол. В служебната кола се блъска челно друга, шофирана от мъж с 0,68 промила алкохол в кръвта. Пияният шофьор може  да получи до 15 години лишаване от свобода.

Днес е и погребението на загиналия полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Курадо Кътани преди 3 години
Като Ганио втори скom няма в природата
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предполагам много от вас са виждали, как се обезопасява произшествие в Австрия, Германия и въобще в цивилизования свят?Дали има нещо общо с тук?
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другия път ушев ще внимава повече. Мястото на ПТП се обезопасява, ама както трябва, а не като бойков електорат, режещ къпини около канавките. И дa си мисли че картата е щит и става безсмъртен.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладурите спрели след десен завой на пътя, пътят супер тесен и тъмен...Е, какво да се очаква?
4
1
 
20
 
! Отговори
Смешко преди 3 години
ПИЯН В БЪЛГАРИЯ Е С НАД 3.0 ПРОМИЛА- 0.68 Е ЕДНА ГОЛЯМА БОЗА БЕЗ БАНИ4КА - ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО !!!! ДОБРЕ СМАЗАНАТА МАШИНА ЗА МАНИПУЛАЦИЯ В В ДЕИСТВИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
0
 
18
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Акожертвата не беше ченге, извършителят щеше да получи условна с пробация
2
4
 
23
 
! Отговори
4epa преди 3 години
0,68 НЕ Е НИКАКЪВ АКОХОЛ - 2-3 КАФЕТА и НЯКОЛКО ЦИГАРИ !!!!!!! НАИ *** ШОФИРАНЕ Е НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ !!!!!!!!! СЛЕД КАТО СА ПУСНАЛИ СВЕТЛИНИ СИ МИСЛЯТ 4Е БОГ НА ПЪТЯ !!!!!!!! СИГОРЕН СЪМ 4Е ПОЛИЦЕИСКАТА КОЛА Е БИЛА В НАСРЕЩНАТА ЛЕНТА !!!!!!! ДА СЕ ПРОВЕДЕ ВЪНШНА НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА- А НЕ ОТ УШЕВИ !!!!!! ТАМ СА СКА4ЕНИ КАТО СВИНСКИ 4ЕРВА - НЯМА РАЗПЛИТАНЕ !!!!!!!!!!!!!
1
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо наричате човека пиян?0,68 при всички случаи предстсвлява много лека степен на опиянение. Подобен показател се получава от бонбон "пияна вишня", чувал съм за случаи на показания след ядене на кроасан с ромова есенция. Въобще не коментирам случая, че и в лабораторията могат да фалшифицират кръвната проба, ако им звъннат един телефон.