Прокуратурата: Депутатска дъщеря е с фалшива университетска диплома

Десислава Йорданова няма завършена степен "бакалавър"
163
Прокуратурата: Депутатска дъщеря е с фалшива университетска диплома
Снимка: БСП Пловдив

Десислава Йорданова, която е дъщеря на червения депутат доц. Георги Йорданов от Пловдив,  няма завършена степен "бакалавър". Тя е използвала умишлено неистински документи, но няма да понесе отговорност за действията си заради изтекла давност. Това съобщи Нова телевизия, позовавайки се наблюдаващия прокурор по случая.

Още по темата

Става ясно, че по време на разследването Йорданова, която е шеф на партийната организация в район "Западен", се е опитала да си извади диплома за "бакалавър" от филиала на ПУ "Паисий Хилендарски" в Кърджали. Оттам са отговорили на Нова тв, че такава студентка никога не са имали и тя не е завършила никаква специалност във ВУЗ-а.

Йорданова обаче два пъти е ходила до филиала в Кърджали, за да поиска копие на диплома, каквато неколкократно от ръководството й обяснили, че не съществува.

От Нова тв припомнят, че е анулирана и магистърската диплома на Йорданова от Медицинския университет в Пловдив, независимо, че там е издържала всички изпити за специалността "здравен мениджмънт". Заради липса на необходимия образователен ценз тя бе отстранена и от длъжността си в община "Родопи".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, пак ли от БСП? О... пак ли?...
35
0
 
15
 
! Отговори
Да не спорим преди 3 години
За давността да не спорим - - - но как ще върнем в бюджета неправомерно получени заплати за толко години?!? . . . . хм. . .
34
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега се търси нещо до 9то коляно на опозицията. То е ясно, че има какво да се намери винаги, но айде първо да прегледам дипломите на тия гербаджии, които са на ръководни постове. А дъщерята на еди кой си, след като не е публична личност, как така стана по- важна от министри, зам министри, шефове на агенции, кметове...
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е тая лелка.........Лелката е част от червения антораж на БКПто което царува вече цели 76 години! Истинска румено червена придворна другарка! (Дама)
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, аз помислих в началото, че депутатската дъщеря е фалшива а то само дипломата. Слава Богу!
31
0
 
12
 
! Отговори
иванова преди 3 години
здрава булка
30
1
 
18
 
! Отговори
Ставри преди 3 години
За измамата има ли давност?
29
5
 
19
 
! Отговори
К. Ш. преди 3 години
При БСП всичко е фалшиво. И председателка та им е с измама на този пост. Много са добри в кражбата и измамата.Затова никога няма да спечелят избори.
28
2
 
16
 
! Отговори
мак преди 3 години
Наглост. Жалко, че давността изтече и закръглената остава безнаказана. Това не е нормално.
27
0
 
15
 
! Отговори
ко стаа преди 3 години
В Парламента се напълни с бивши студенти от НБУ и ЮЗУ. Повечето са забвършили библиография, а не могат да пишат правилно. А тази вече 6месеца я въртят по Нова телевизия. Айде дайте нещо ново, че това омръзна.
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лиляна с лилявуту якинци, учредената партизанска внучка, с баща ректор и тя е с меко казано съмнителни дипломи, но нали облепяше панелите със стиропор, а от там мата хари тъпче на банкянския еднокнижник шкафчинциту и оно млъчи.
25
4
 
15
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Това е политическия елит на България. На скатани позиции по общини и т.н. отиват разни с фалшиви дипломи. А тези с истински дипломи от десето разряден университет от рода на УНСС Варна кацат директно като министри (Кумчо Вълчо). А най-отгоре разбира се седи главния еднокнижник с диплома от Пернишки Университет по Телекомуникации Компютри и Архитектура (П-У-Т-К-А). Великия цар на шланговете негово височество БиБитко.
24
6
 
25
 
! Отговори
Кире преди 3 години
Абе Вие добре ли сте - нас ни управлява мутра със средно специално. Каква е тая лелка.
23
0
 
17
 
! Отговори
Поговорка преди 3 години
Какъвто парламента, такива и депутатите. Жалко за България, че необразовани пошли лъжливи и научени само на далавери, деца на хора завоювали позициите си с лъжи ще представят България и ще я водят. Няма накъде даця водят освен надолу. Нямат визия, еродираност, естетика. Само далавери и аванта. Народът избяга, останаха...
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да не излезе да ревне, че получава мравучкане и световъртежи от статии по неин адрес както го направиха Нинова и МаяМа! Щото Нинова и МаяМа вече не можели да спят. Имали мравучкания, световъртежи, загуба на апетит, чувство за малоценност и подтиснатост от ежедневните статии с техните имена в интернет. :D Не за друго-да не вземе да получи анемия от липса на апетит.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мухахаха като, че ли пък от другите партии не са с фалшиви тескерета. Идат избори и всякакви кални номера влизат в употреба.
20
1
 
20
 
! Отговори
Тито преди 3 години
И всичко се мотаеше по бюрата, достатъчно дълго време, за да не носи отговорност за измамата. БГ правосъдие в действие.
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таквиз като тази червена депутатска щерка можете да си представите колко са се навъдили за последните 76 години! Образование тип Елена Чаушеску е навсякъде!
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, тея дипломи на женския пазар ли ги продават или ги раздават от Месокомбинат Родопа?
17
10
 
21
 
! Отговори
аз преди 3 години
Калинка от Гроб не беше ли такава? Ами Желева, дето бъркаше Аденския залив със Сомалийския? и смятала че Грузия е в Азия. Интересно министър запариева с какво образование е заема пост на външен министъп? или заслигу са други? Ами ако поразровим - висле чме цялата партия Гроб е такава, съдейки по начин на изразяване - завършили само 3 класа в Столипино