Секунди преди да удари колата на Милен Цветков Николов задрямал

Свидетел твърди, че главата му клюмнала глава зад волана
Обновена: 12 май 2021 15:10 | 12 май 2021 15:10, Камелия Цветанова
146
Секунди преди да удари колата на Милен Цветков Николов задрямал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Секунди преди катастрофата с Милен Цветков, Кристиан Николов, подсъдим за инцидента, бил задрямал и с клюмнала глава зад волана. Това разказа пред софийския градски съд Георги Иванов - приятел на Николов.

Георги е един от преките свидетели на катастрофата, при която загина журналистът, тъй като се возел в колата с Кристиан и неговата приятелка Симона, предаде БТА.

Още по темата

Георги Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в червено. Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава. Опитал се нещо да му каже, но в този момент се случила катастрофата. Според Георги Иванов колата, която Кристиан карал, се движела с около 70-80 км/ч.

Младежът си спомни, че преди инцидента той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и наркотици, но разказа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта преди инцидента.

Иванов обясни още, че избягал от мястото на инцидента, защото баща му не знаел, че се е върнал от чужбина в България и затова не видял дали Кристиан и Симона помагат, защото бързал да избяга.

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара. Вечерта преди инцидента Кристиан казал, че ще си приготви от този чай.

Катастрофата стана на Великден миналата година.
 


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
6
 
! Отговори
толуп ефенди преди 1 месец
Да не си помисли някой че тука става дума за умишлено организирано убийство. Милен Цветков не е трябвало да спира на червено - това е за балъците. Децата са имали празник - какво от това като са се надрусали малко. Няма да се споменава дали е имало алкохол в пробата - не е важно. Не е важно да се вземат проби и от другите в колата - само разходи. Няма смисъл делото да върви бързо - няма да се съживи Милен. Ще платят и ще ги пуснат - привилегия за нас - читавите хора.
127
0
 
4
 
! Отговори
а преди 1 месец
Направо разстрел за тия минд...или! Не мога да си представя с какво биха били полезни на обществото тези отпдадъци. Не дай си боже утре да почнат да се размножават. Наркотици, лъжесвиделстване, убийство.......
126
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По такива дела се познава каква пародия е съда. На невинните убити - милост няма, към престъпника най-мило отношение сакън да не му стане нещо на светлата ренесансова личност...
125
0
 
5
 
! Отговори
Tonita-7 преди 1 месец
Това последната версия ли е ?:))
124
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И сега съдията ще повярва на приказките под шипковия храст и всичко ще е наред,пил чай,не били пили алкохол само по едно капучино,лошо му било на шофера,и избягал щото????????????ти трябва до него да лежиш бе лешпе,,,р малък лъжлив
123
0
 
7
 
! Отговори
.... преди 1 месец
"2 години затвор за мъж, ШОФИРАЛ БЕЗ КНИЖКАРешението на Окръжния съд в Русе е окончателно" ...А нашият тук в София е УБИЛ ЧОВЕК.
122
0
 
4
 
! Отговори
кой е преди 1 месец
баща му?
121
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да влиза и тоя в затвора за лъжесвидетелстване и съучастие в убийство. Тоя е карал с над 100 км в час, така че този лъже очевидно.
120
0
 
7
 
! Отговори
нищо особено преди 1 месец
заспал е,за това са виновни лекарствата
119
1
 
8
 
! Отговори
Бг Съд - цирк преди 1 месец
Това е напълно достатъчно за българския съд, да направи заключение, че човек, който не е в будно състояние не може да извърши престъпление, няма как да спазва правилата и не може да контролира тялото си и под действието на гравитацията в небудно състояние обвиняемия е натиснал *** на газта. Съответно причината за заспиването ще се крие в "заболяване" за чието съществуване обвиняемия не е знаел. Пресъдата в нози случай ще е минимална.
118
0
 
18
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
От ясно по-ясно, че малкият се е надрусал , и то якооо. Не една, а цели четири, са били видовете дрога , които употребил, преди да се качи и управлява колата. Просто и той не е знаел на кой свят е,за какъв чай ми говори този свидетел? Всички са били яко на черешата, а колкото до шофьорчето, за него всеки ден е така- да е надрусан, че иначе не е кеф!
117
14
 
3
 
! Отговори
kiro преди 1 месец
Свобода за младия човек ! Всеки прави грешки,а тоя се е събрсл с лоши приятели...Свобода
116
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еми да го пращат по-бързо в затвора и там да се наспинка. Като се събужда да удря по едно чайче и после пак да си ляга.
115
2
 
5
 
! Отговори
Умисъл на свидетеля преди 1 месец
Щом свидетелят е влюбен в седящия орган на Кристулчакъ, ми нека си признае и че то умишлено не е дръпнал ръчната за да набута от завист Кристчо за убийство защото кристчо има всичко даже и убуйство а тоя само съмнение за умишлено бездейстие довело до зблъсъска при който е загинал Милен.Правилно. Свидетелят да бъде съден за умишлено невъзпрепятстване на тежката катастрофа при която загна човек
114
0
 
24
 
! Отговори
ако ? преди 1 месец
Ако пък някой неизвестен бе на мястото на Милен Ц. , нямаше и да се рабере .
113
0
 
6
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 1 месец
Как не се е сетил че го боли някой зъП !Кога ли ще му помогнат да посети държави в рамките на ЕС , а от там фъс в ЮАР !
112
0
 
7
 
! Отговори
ШМЕНТИ-КАПЕЛИ преди 1 месец
А имаме и ПРЕТЕНЦИИ , за Шенген , менген , ЕС ..., на ЕДНА СКОРОСТ .....КоооОоолко сме далече от елементарни ценности на Европа !
111
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приказки от шипковият храст.
110
0
 
9
 
! Отговори
Даа! преди 1 месец
Излишни са всякакви коментари , защото се разбра че в Бг има само едно най-тежко наказание и то е до болка известно :'' Условно '' !СПОРАЗУМЕНИЕ , ИЗВИНЕНИЕ И ,... УСЛОВНО !
109
0
 
22
 
! Отговори
Т.е. преди 1 месец
Виновни ПАК няма , така ли ?