Секунди преди да удари колата на Милен Цветков Николов задрямал

Свидетел твърди, че главата му клюмнала глава зад волана
Обновена: 12 май 2021 15:10 | 12 май 2021 15:10, Камелия Цветанова
146
Секунди преди да удари колата на Милен Цветков Николов задрямал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Секунди преди катастрофата с Милен Цветков, Кристиан Николов, подсъдим за инцидента, бил задрямал и с клюмнала глава зад волана. Това разказа пред софийския градски съд Георги Иванов - приятел на Николов.

Георги е един от преките свидетели на катастрофата, при която загина журналистът, тъй като се возел в колата с Кристиан и неговата приятелка Симона, предаде БТА.

Още по темата

Георги Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в червено. Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава. Опитал се нещо да му каже, но в този момент се случила катастрофата. Според Георги Иванов колата, която Кристиан карал, се движела с около 70-80 км/ч.

Младежът си спомни, че преди инцидента той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и наркотици, но разказа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта преди инцидента.

Иванов обясни още, че избягал от мястото на инцидента, защото баща му не знаел, че се е върнал от чужбина в България и затова не видял дали Кристиан и Симона помагат, защото бързал да избяга.

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара. Вечерта преди инцидента Кристиан казал, че ще си приготви от този чай.

Катастрофата стана на Великден миналата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
15
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
Да не е бил тираджия, че ще заспи в града? Нощем да не е било..... Да не е дядо на 80? Няма оправдание....
24
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пичове.. От Англия ви пиша. Значи, тук ако убиеш някого на пътя (недай си Боже) и ако има едно от трите: 1. използване на телефон, докато си карал 2. алкохол3. дрога, тогава наказанието е от 14 години до Доживот! От 14 години се почва! По-малко няма! Ако искаш карай пил и дрогиран! Това е! Много поздрави!
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме интересува бе!Щом се е качил дрогиран край!До живот!Вътре,че излезе ли ще го свитнат!!!!!Аааааа няма прошка за връзкари вече бе!Да си яде парите вътре!!!!!!!!!!!!!!
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Син на мозъкът!!Има ли въобще мозък?
21
0
 
29
 
! Отговори
Ебассси преди 2 години
Ама верно ли ? Хайде пускайте го да си ходи и снемайте всички обвинения. С такова актьорско майсторство и тарикати адвокати няма начин да влезе в затвора. Независимо какво е станало по време на катастрофата. Спаведливост ??? Това пък какво е?
20
0
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Значи келеменцето си е цъкало по телефона, но с перферното си зрение е видял как приятеля му дреме зад волана,скоростта на километража както и че светофара свети червено. Ха ха ха
19
0
 
25
 
! Отговори
В преди 2 години
Егаси и измислицата...чай с CBD...*** то има и кремове с CBD, и шампоани и какво ли още не. Да кажат, че се е къпал с такъв шампоан сутринта и за това е убил Милен. За лъжа на свидетел каква е присъдата?
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига бе, у нас пияниците карат на половин литър ракия и ако не ги спрат за рутинна проверка никой не разбира. Този от един чай затри човек. Измислете нещо правдоподобно и все пак го вкарайте в пандиза. Убиец е.
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бе, ожилила го е пчела и е получил алергичен шок. И тая версия ще видим.
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що чак сега го каза, джанъм?Приготвя се оправдателна присъда, заспал милия, убил човек"по непредпазливост". Нали е наше момче, сега, ние сме на власт.
15
0
 
38
 
! Отговори
мак преди 2 години
Приятел в нужда се познава. Според мен това са опити за протакане. А има записи от камери, има установени 3 вида гадости в кръвта, но въпреки това делото още се влачи.
14
0
 
32
 
! Отговори
Аптекарка преди 2 години
Значи, чай за успокоетие, а? Със СБД? Сериозно, "държи" го от предната вечер, от предната вечер? И е щял да ходи на изпит на самия Великден????? Новата Фармакология идва....Какви спомени, какъв страх от татко...на пълнолетна възраст...Боже, ела и си прибери вересиите.
13
1
 
29
 
! Отговори
Кошаревски свидетел преди 2 години
Свидетелят Иванов е синчето на депутатина от ГЕРБ Лъчезар Иванов.*** дрогирана!
12
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе пускайте го човеко бе. Зспал е на волана щото си е мислил че е в леглото и боза от гръдата на *** си. Той е бебенце невинно. А вие сте тръгнали да го съдите. Немойте така бе улезте му у положението на човеко бе....До края на процеса още колко свидетеля ще излязат да го оправдават. Не е ли достатъчно това че е бил с коктейл от дрога и е карал с над 100 км в населено място. Ако беше съден в Америка досега да са го осъдили на 150 г. затвор и да плати няколко милиона на близките.
11
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по-фалшива версия не са ли могли да измислят
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуснете момчето на свобода да се наспи и ще види какво ще му се случи/
9
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мале мале това ли измислиха адвокатите, като съчинение на дете от 5-ти клас. Не ги ли е срам да го карат да говори тия глупости в съд,това да не е детската градина, чайове, спане, какви са тия нелепици.
8
0
 
38
 
! Отговори
Варо Паков преди 2 години
Да.Наркомана е бил пиян и дрогиран .В Белене за 50 години при прасетата.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, добре.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, добре.