Рашков няма да се срещне с Гешев, а със следващия главен прокурор

Обвинител №1 поиска да говорят за сътрудничеството си
Обновена: 3 юни 2021 10:14 | 3 юни 2021 10:03, Камелия Цветанова
390
Рашков няма да се срещне с Гешев, а със следващия главен прокурор
Снимка: БГНЕС

„Ще се отзова на покана на следващия главен прокурор!“. Това отговори на въпрос на bTV вътрешният министър Бойко Рашков, запитан дали ще приеме поканата за работна среща, която Иван Гешев му отправи.

Още по темата

Рашков заяви още, че проверката за подслушването продължава въпреки саботажа на прокуратурата.

Предложението за работна среща от страна на главния прокурор дойде на фона на изключително обтегнати отношения между институциите. В момента е в ход акция на прокуратурата в МВР, като висш полицай вече е с обвинение за трафик на антики и пране на пари, докато в същото време служебното правителство обвини ПРБ в опит да се меси в изпълнителната власт, включително чрез привикване на шефовете на служби.

Вчера главният прокурор проведе срещи с новоназначения председател на Държавна агенция „Национална сигурност“ Пламен Тончев и началника на ГДБОП Калин Стоянов.

След това говорителят на Министерския съвет Антон Кутев посочи, че Тончев е бил привикан на разпит в деня след назначаването си и обвини прокуратурата в намеса в изпълнителната власт.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
27
 
8
 
! Отговори
weiss преди 2 години
гледам троловете пербави още си драскат по навик. Няма да се плашите, момчета и момичета, за вас работа ще има който и да е на власт :-) ама ще трябва да учите нови опорки :-)
224
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бедни ми, бедни Рашков, на стари години за резил стана. И децата от детската градина ти се смеят:)))))))))))))))
223
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това долно същество Рашков е за съд, защо още е на тоя пост, гадните комунисти дорде не им избиеш зъбите не пускат кокала
222
2
 
29
 
! Отговори
Б.Рашков, преди 2 години
тая класифицирана информация до която ми беше отнет достъпа - вече е в ръцете ми благодарение на Радев и Янев, сега я снасям където трябва и дори ние от Бесипето да не спечелим изборите - "те" ще се погрижат за мен и ще ми хванете цървулите
221
3
 
31
 
! Отговори
до хунтата преди 2 години
Херо колко пъти се среща с вас и ви набива канчетата, да си сядате на униформените *** ,да озаптите шпионите, и да спрете да рушите служби, масиви и кадри , ама вие не та не....сега как е ?Още ли искате оставката на Гешев и Цацаров ? А ? От снощи сте бивши , а най-скоро ще сте настоящи обвиняеми...фигуранти....службата свърши другарю милиционер....
220
3
 
24
 
! Отговори
Б.Рашков, преди 2 години
на 11.07.21 ако не спечелят нашите от БСП, бягам в Дубай.
219
2
 
16
 
! Отговори
Б.Рашков преди 2 години
който плаща, той поръчва бирата брато, стига сте се чесали тука, РАДЕВ и ЯНЕВ няма да ме махнат - ние сме от една порода !
218
2
 
19
 
! Отговори
21.10.2019 Вашингтон преди 2 години
Поканата е от Правителството на Съединените щати и е била адресирана лично до главния прокурор Сотир Цацаров, заместника му Иван Гешев, председателя на ДАНС Димитър Георгиев и шефовете на цивилното и военното разузнаване Атанас Атанасов и Велко Атанасов.......Рашков - ти и шефа ти сте аут....сами си изядохте главите.....бивш милиционер такъв
217
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в качеството на какъв евентуално ще се срещне със следващия прокурор и знае ли кой ще бъде следващият ?
216
4
 
26
 
! Отговори
тоя Рашков излезе преди 2 години
много гнуусеен комунист, агент на чужда държава със забранен достъп до класифизирана информация - разбирай - държавни тайни , които може и най.вероятно ще я снесе на чужди държави, но такова е управлението на зелените чорапи радев и янев от бсп - бивши комунисти !
215
17
 
6
 
! Отговори
Прокурор преди 2 години
Каскета от прокуратурата вече и срещи си определя с новите министри. И той е като всички останали, които са завършили милиционерскито училище в село Симеоново. Нали Бойко Борисом им е преподавал и ги е научил на важни неща в политиката. Между впрочем, няма кой да охранява паметника на Тодор Живков в Правец.
214
5
 
26
 
! Отговори
Малко новини преди 2 години
Засега се предвижда среща на Фигуранта с гл. прокурор Гешев - на есен , след като Радев ще е със свален имунитет и обикновен селянин. Тогава Гешев има доста разпити да прави на другаря Радев. Нооооо.., вече в ареста!
213
2
 
23
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Чиста истина ! Наистина Рашков ще се срещне със следващия главен прокурор- като следствен.
212
16
 
3
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 2 години
Евала на Б.Рашков! Народа иска и Я.Стоилов/министър на правосъдието/да се вземе в ръце!
211
3
 
27
 
! Отговори
1280 преди 2 години
Колкото повече стои Рашков на този пост, толкова повече проценти ще вземе ГЕРБ на 11 Юли
210
1
 
25
 
! Отговори
БЪЛГАРИТЕ ЗНАЯТ.. преди 2 години
КОИ ЧЕРВЕНИ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ (ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ, ВАСИЛЕВИ, ПРОКОПИЕВИ)...... СТОЯТ....... ЗАД РУМЕН РАДЕВ.....................САЩ... СЪЩО ЗНАЯТ......
209
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя наглец няма ли да се подаде оставката след като негов служител е уличен в престъпна схема, що за кръпопиец е тоя рептил - вън бе вътрешния, резил си
208
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков кгб-то другия фигурант на Божков се обидил от проверките.А дали има открити веществени доказателства не е важно,атака било!Защо са толкова нагли комунистите?Началничката на политическия кабинет на Рашков от коя кохорта беше?И най смешното,че се надява да е вечен,те поставените лица на олигарсите!Събрали и с дейците на компрометираното БСП които разпарчетосаха държавата!Подмяна демонстрирана като промяна!
207
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков бяга от държавните си работни задължения
206
26
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Гешев е мъртвец, но има проблем с изнасянето на трупа и много вони...