Разпитват 800 свидетели по разследване срещу „Автомагистрали“

Изискани са множество документи от прокуратурата
11 окт 2021 15:38,
33
Разпитват 800 свидетели по разследване срещу „Автомагистрали“
Снимка: БГНЕС

Прокурори ще разпитат 800 свидетели по разследване срещу държавното предприятие „Автомагистрали“ ЕАД.

Софийска градска прокуратура се е самосезирала по медийни публикации, касаещи  данни от одитен доклад на Сметната палата за дружеството.

Още по темата
Изискани са документи, касаещи предмета на разследване. Получени са материали с огромен обем.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия 800 включват ли пострадали от дупки по магистралата... поне като си караш не се чудиш от кой участък са гепили парички то се усеща:) дали чужденците като видят зеления знак не се чудят кога точно ще се качат на магистралата:)))
30
3
 
7
 
! Отговори
до номер 14 преди 2 години
Е а де? Е а де? Нали за това говорим?! Каква е разликата между Австрия и България? Намират кюлчета злато и пачки евро във шкафчето на български премиер - на него не му дреме!!! Обвиняват австрийския канцлер в корупционни практики, макар и недоказани - и той си подава оставката!!! Без да е доказано виновен!!! Ей това е разликата между Австрия и България - затова сме бедни!!!
29
2
 
6
 
! Отговори
До северозапада преди 2 години
Да ходят да си ги искат от тоя който е възложил поръчки за 2 милиарда,а е гласувал бюджет на АПИ за 2021 от 300 милиона! Ако не знаеш кой е ще ти кажа: Боко ханъм
28
6
 
3
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Докато разпитват 800 свидетелите ,работниците и семействата им само от въздух ли ще живеят ? Дайте си париците на хората ,пък после се дърляите и търсете виновни ,защото от половин година дъвчете на Боко цървула ,чегъртате и слагате спецовци и минековци където на кон зоб не могат да дадат и лигльовци на червената върхушка трето и пето поколение . Работниците не са текезесари на които имрежат надницата от партийни секретари ,платете на хората защото 14 ноември наближава и ще ви гледаме сеира .
27
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Добър вечер България спиш ли. Това че сте на последно място в Европа какво ви говори че Боко каскета и самураите са ви докарали до там. Липсват ли ви простотията на Боко тиквата и каскета и самураите
26
3
 
5
 
! Отговори
Имигрант преди 2 години
Никога повече ГЕРБ ДПС вечна дружба и кражба
25
1
 
4
 
! Отговори
ДПС и ГЕРБ преди 2 години
Не пипайте електората ни. Най голямата измама в България. Всички европейски пари заминаха в офшорки
24
5
 
6
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 2 години
Здраствуйте паляци!Благодарности,че сте все по нев меняеми и кра дливи като мен!Това крепи мен и цялата ми кохорта от ДС агенти,които упорито са работили в годините на болшевизма ,а и на прехода да ви промиват мозъците!Знам,че за вас магистралите не са интересни.По важното е да ви внушим,че тези дето са ги правили са крали!Там е болезнената точка на крадецът,да му внушиш,че друг е откраднал повече от него,а през това време го е лишавал от възможността да краде!Напред към Евразия и Рашистан!
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И провикна се боко ханъм към цялото котило на гроб: ако не ме защитите, за вас турски тъпкачи няма да има! И се юрна цялото котило на гроб с разголена гръд да брани честа на боко ханъм докато Ердоган в прави щастлива в харема си! Това сте вие боковиците!
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та кои са собствениците на тези фирми. Като са взели авансите, защо не са платили заплати. В техния бранш като няма обществени търгове и досега спекулираха с цената на труда им.
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко ханъм е насъскал всичкото ром да спами в защита на вожда на ЦК на БКП, ама нещо не кълве народа! Вече номерата му не хващат и пред бабите!
20
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пияница мистик - помните ли какво казаха министрите на радев, като взеха властта? Казаха ХА! "Тя България не е бедна държава". Изненадаха се че има пари и то доста пари, каквито техните червени държавници не са и санували. Веданга казаха нещо от рода на "Финансите на България трябва да се управляват по-добре". Е управляват ги според тяхното разбиране за "по-добре" и ето че вече финанси няма!!
19
12
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Хората започнаха да си искат заплатите и Фигуранта веднага им спретна едно следствие, за да ги сплаши. А всъщност парите от спрения Хемус отдавна са откраднати и една малка част раздават сега на пенсионерите да ги купуват предизборно
18
3
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
По 30 лв. на свидетел = 24 бона кой плаща ? :)))
17
11
 
13
 
! Отговори
списващите гербери преди 2 години
Ей готови сте и дирниците си да дадете,само и само да опазите честа на вожда -Крадец!
16
9
 
15
 
! Отговори
Румен Спецов преди 2 години
По тази логика защо Асен Василев не подаде оставка заради аферата на неговия подчинен Румен Спецов, който има съмнение, че е укрил 1,5 млн кв ДДС?Защо офшорния Василев не подаде оставка като Курц?
15
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кьорфишеци, хората ги интересува защо ам Хемус е спряна, защо никъде не се ряботи по проектите?
14
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Австрийският канцлер подаде вчера оставка за недоказани медийни корупционни практики в негова полза,тук когато всички знаем къде отиват голяма част от парите при строителството на АМ,Санирането и Евро проектите ние продължаваме да си зариваме главите в пясъка,ами крайно време да се събудим!
13
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хунтата реагира моментално на протеста.
12
9
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
До: 10 Нали? И аз тъй викам. Щото при мене в Централния Софийски все такива ми ги водят, все невинни хорица! Всеки се кълне че нищо не е направил, а са го набедили! Кой съм аз та да решавам? Всеки е добре дошъл при мене!