Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала

Съпругът й и баща му остават в ареста, реши съдът
179
Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала
Снимка: БГНЕС

Орлин Владимиров, обвинен в убийството на съпругата си Евгения, остава в ареста, както и неговият баща, реши Софийският градски съд.

Още по темата
На заседанието стана ясно, че 36-годишният мъж е омотал четири пъти главата на 33-годишната си съпруга със стреч фолио. Прокурор Чавдар Желязчев разказа как е извършено престъплението, съобщи "24 часа".

Двамата се скарали, вероятно заради ревност, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а жената припаднала. Владимиров помислил, че я е убил и омотал главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този момент жената била жива, макар и в безсъзнание, а се задушила от фолиото.

Орлин извикал баща си Пламен. Двамата поставили тялото на Евгения в куфар, а Пламен го качил на мерцедеса си.

60-годишният бивш служител на ДАНС захвърлил куфара с трупа в тресавището, близо до пернишкия ТЕЦ.

Кървавият случай се разиграл на 13 октомври, но в продължение на месец Орлин твърдял, че жена му е изчезнала. На 13 ноември обаче охранители от ТЕЦ-а се натъкнали на трупа при обход на района. Баща и син били извикани в СДВР, където направили самопризнания. Това обаче станало, преди да бъдат обвинени, затова показанията не са част от делото.

"Искам да потвърдя, че направихме пълни самопризнания и съжалявам за извършеното", каза Орлин. Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания.

Съдия Христинка Колева обаче ги остави в ареста. Двамата могат да обжалват пред Софийския апелативен съд на 23-и ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
27
 
! Отговори
Сососито преди 2 години
Чили, както и да малтретираш жена си, физически или психически, не е за хвалене, защото ако се метне от 17 етаж в резултат на твоята "тактика", ти също си убиец. Говоря за моралната страна на нещата, не за правната. Поздрави!
66
0
 
16
 
! Отговори
Лектър преди 2 години
Чило, ти си голям герой бе, клоун.
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стречирал я е пича, директно като пратка да я пуска в Еконта
64
2
 
16
 
! Отговори
До Хопкинс преди 2 години
Мамито може и да е жертва на домашно насилие, но когато мъжът ти и синът ти пречукат човек и го изхвърлят в куфар, си събираш последния останал здрав разум и отиваш в полицията. Поздрави: Лектър
63
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България няма Съд. Затова, всеки си позволява да краде, да бие, да убива, да ***,да кара с превишена и да прави какво си иска. Като в Колумбия. Няма страх от Съд. Това е едно от главните причини за много неща в Страната.
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли престъпление има и ченге
61
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Звучи като да си е изсмукал довода от пръстите след като я е убил, за да има нещо с което да си измие ръцете. А на тати заболяванията не пречат да изхвърля трупове може, само у затвора се отключват!
60
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има жени , които си умират от кеф да вбесяват мъжете си. И те така...
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания.А, добре, щом е болен да си ходи в къщи направо, миличкия.
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къв Данс е тоя. Така ли се крие тяло. И кой го е намерил?
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз Орльо сигурно и той е бълвал коментари като тези тук.Болен мозък може само да бълва толкова гнус. Потенциално опасни сте с болните си фантазии.
56
5
 
22
 
! Отговори
Лектър преди 2 години
А мамито къде е? Рони сълзи за мъжа и синчето ли? Или за болестите на мъжа си, които не му пречат да извършва тежки престъпления, но болен да търка нара в ареста не може. Най-долнопробна сбирщина двукраки. Към тях прибавям и всички мекоpi6ковtsi с психопатските коментари под статията.
55
1
 
19
 
! Отговори
Бъдеща булка преди 2 години
Тръпки ме побиват- как е възможно да причиниш такава жестокост на най-близкия си, да нараниш за цял живот и детето си?! Моля ви, хората с опит, кажете ми за какво трябва да наблюдаваме в характера на бъдещия ни съпруг, защото се оказва, че преди брака сме със "затворени очи"?!
54
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси, убиват хора , хвърлят ги в тресавище в куфар, и питат за ПО ЛЕКА МЯРКА! Новата Мода в България. Всеки обвиняем ДОМАШЕН арест. В англия за най-малко нещо ги вкарват в затвора за месеци и години. В българия за най-тежки престъпления им дават домашен арест. Според Българските Закони, Всяко Лице Извъшило Престъпление но с малко по-вечко връзки е невинен по Закон. Баси държавата!
53
2
 
18
 
! Отговори
До 62 - изрод преди 2 години
Точно така. Подготвил е убийството. Не сме наивни, той е интелигентен, работи в голяма компания, не е някой дивак и прошкяк да крещи и удря. От типа умен злодей е. Определено той и майка и баща му са с някакви отклонения.
52
2
 
18
 
! Отговори
Версия номер 12 преди 2 години
Значи, в дните след изчезването, много приятели/колеги казаха, че са били щастливи семейство. Това говори, че Евгения всъщност не е била щастлива, след като е имала друга връзка, с дете на шест години...Това говори също така, че този *** се е прикривал. Може би тя е забелязало нещо патлогично и се е решила. За съжаление, нямало в как да предполага, че той е луд. Може би е искала да го напусне, но заради детето, заради родителите... Причини много.
51
0
 
65
 
! Отговори
Сососито преди 2 години
Ожених се, изневериха ми, мъчно ми беше, разделихме се без скандали по взаимно съгласие по моя инициатива, тя е със същия и имат две деца (живи и здрави да са им), аз срещнах страхотна жена и имам две слънчица у дома. Хора, нищо на този свят не е наше. Научете се да пускате лесно това, което иска да си иде.
50
2
 
1
 
! Отговори
До пецата преди 2 години
Май си избиваш комплексите.
49
1
 
41
 
! Отговори
Изрод преди 2 години
В началото си мислех , че е е било случайно...емоционален взрив.Но това си е било чисто хладнокръвно убийство .И то да убиеш майката на децата ти ...Комплексиран психопат! Изверг!
48
2
 
18
 
! Отговори
славянин преди 2 години
''60-годишният бивш служител на ДАНС захвърлил куфара с трупа в тресавището, близо до пернишкия ТЕЦ.''Труп винаги се заравя в земята, колкото по-дълбоко, толкова по-добре, не се хвърля където ти падне! Явно тези от ДАНС са пълни ол.г.френи, не могат да съберат две със две!