Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала

Съпругът й и баща му остават в ареста, реши съдът
179
Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала
Снимка: БГНЕС

Орлин Владимиров, обвинен в убийството на съпругата си Евгения, остава в ареста, както и неговият баща, реши Софийският градски съд.

Още по темата
На заседанието стана ясно, че 36-годишният мъж е омотал четири пъти главата на 33-годишната си съпруга със стреч фолио. Прокурор Чавдар Желязчев разказа как е извършено престъплението, съобщи "24 часа".

Двамата се скарали, вероятно заради ревност, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а жената припаднала. Владимиров помислил, че я е убил и омотал главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този момент жената била жива, макар и в безсъзнание, а се задушила от фолиото.

Орлин извикал баща си Пламен. Двамата поставили тялото на Евгения в куфар, а Пламен го качил на мерцедеса си.

60-годишният бивш служител на ДАНС захвърлил куфара с трупа в тресавището, близо до пернишкия ТЕЦ.

Кървавият случай се разиграл на 13 октомври, но в продължение на месец Орлин твърдял, че жена му е изчезнала. На 13 ноември обаче охранители от ТЕЦ-а се натъкнали на трупа при обход на района. Баща и син били извикани в СДВР, където направили самопризнания. Това обаче станало, преди да бъдат обвинени, затова показанията не са част от делото.

"Искам да потвърдя, че направихме пълни самопризнания и съжалявам за извършеното", каза Орлин. Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания.

Съдия Христинка Колева обаче ги остави в ареста. Двамата могат да обжалват пред Софийския апелативен съд на 23-и ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 134: Жените са силният пол в този спорт, наречен изневяра. Коя е била най-древната професия??
106
3
 
2
 
! Отговори
еми преди 2 години
еми обича да умува българинът бе, обича да е хитър умен да дава акъл авторитетно... а ти кво различно правиш?
105
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по спора на колегите форумджии долу... то изневярата ако беше престъпление... льелеее колко престъпници щеше да има щяха да са пълни затворите някои са корави рецидивисти в тоя спорт
104
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът разбира най-много от политика и футбол, но напоследък се ограмотява и в медицината и дори криминалистиката. Дори звездите му говорят за фактите.
103
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 128 Напълно се съгласявам с Вас, но защо сте сигурни, че става въпрос за изневяра? Убиецът е посочил такъв мотив, но защо му вярвате, след като цял месец лъга, че я търси, защото е изчезнала?
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 128: Паричките са разковничето. Две касички са повече от една.
101
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 127 Аз ли да имам? В статията пише " вероятно, заради ревност", т.е. не е сигурно. Просто обвиняемият така е обяснил и те не са проверили, защото не ги интересува. По закон убийството е престъпление. Изневярата - не.
100
0
 
10
 
! Отговори
Истанбулец преди 2 години
Светла памет на момичето! Ама как се натяква приемането на ИК. Ако беше така подробно описано и убийството на Николай Димов от Анита Мейзер, намерен завързан със свински опашки и заклан като животно. Между другото Мейзер на свобода ли е вече? Каква присъда получи?
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера някои жени, както и мъже. Като искаш да хойкаш, ами разведи се, бъди свободен човек без ангажименти. Какво е това хем да имаш любовник, хем мъж или жена? Така лъжеш всички и най-вече себе си. Принципно толкова красиви жени никога не им стига един мъж - това е доказано в живота. Друг е въпросът, че този Орлин е откачалка - не можеш да убиеш заради изневяра. Два три шамара щяха да свършат работа. Тя го напуска и всичко е точно.
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 125: Ти от следователите ли си? Имаш ли неоспорими доказателства?
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 123: Не си ли и ти български селянин?
96
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хубава и Вярна 124 A някой да забеляза, че изневярата е само предполагаема?
95
21
 
7
 
! Отговори
Хубава и Вярна преди 2 години
Да беше постъпила достойно и да беше се развела, щом не одобрява мъжа си.Сега стана тя каквато стана - от два стола и накрая не на земята, а директно под земята.Любовникът ще си намери друга...
94
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българския селянин е див и жесток ... не си правете илюзии, тези хора живеят в 18 век. Култура, цивилизация, човешко достойнство ... това са теми непознати за българския селянин. Такива убиват, такива крадат, такива създават и поддържат корупция ... такива избират диктатори на власт и колкото повече кръв и жестокост - толкова по-щастлив е българския селянин.
93
5
 
25
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Красавица е била, Бог да я прости, милата и се е изкушила сигурно! Не вменявам вина нито на нея, нито на мъжът й, но е много жалко такова младо и красиво момиче, вместо да роди и отгледа още красиви българчета, да гние в гроба! Язък! А той, мъжът й, ще отговаря пред един съд, където няма "човек съм на еди кой си" и парични стойности на оправдателни присъди.
92
3
 
11
 
! Отговори
майната ти преди 2 години
Май и бие бихте постъпили като него.. неслучайно хората са казали:"Който е слаб в главата е силен в краката". В тоя случай дори и в краката не е бил силен...
91
25
 
5
 
! Отговори
Кера преди 2 години
До Златена100 на 100 мъжът й е бил оваксан, по мои наблюдения оваксаните се променят и стават агресивни!
90
29
 
4
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Ваксинирана ли е била починалата, че ми е важно?? Според мен не е била! Ако е била ваксана, щеше да се задуши, но нямаше да умре!
89
17
 
9
 
! Отговори
Хоум офиса преди 2 години
До това води хоум офиса - искаш, не искаш ставате колеги с жена си. А познавам жени, които могат да вдигнат кръвното и на мъртвец! Разбира се убийството и опита му за прикриване не са начина.
88
54
 
11
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Като е ходила да се е..е наляво надясно и да изневерява това е заслужила . Мъж нямаш ли си ? Семейство и деца нямаш ли си ? Квото повикало тива се обадили и после - олеле кво стана ? Еми това стана