Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала

Съпругът й и баща му остават в ареста, реши съдът
179
Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала
Снимка: БГНЕС

Орлин Владимиров, обвинен в убийството на съпругата си Евгения, остава в ареста, както и неговият баща, реши Софийският градски съд.

Още по темата
На заседанието стана ясно, че 36-годишният мъж е омотал четири пъти главата на 33-годишната си съпруга със стреч фолио. Прокурор Чавдар Желязчев разказа как е извършено престъплението, съобщи "24 часа".

Двамата се скарали, вероятно заради ревност, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а жената припаднала. Владимиров помислил, че я е убил и омотал главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този момент жената била жива, макар и в безсъзнание, а се задушила от фолиото.

Орлин извикал баща си Пламен. Двамата поставили тялото на Евгения в куфар, а Пламен го качил на мерцедеса си.

60-годишният бивш служител на ДАНС захвърлил куфара с трупа в тресавището, близо до пернишкия ТЕЦ.

Кървавият случай се разиграл на 13 октомври, но в продължение на месец Орлин твърдял, че жена му е изчезнала. На 13 ноември обаче охранители от ТЕЦ-а се натъкнали на трупа при обход на района. Баща и син били извикани в СДВР, където направили самопризнания. Това обаче станало, преди да бъдат обвинени, затова показанията не са част от делото.

"Искам да потвърдя, че направихме пълни самопризнания и съжалявам за извършеното", каза Орлин. Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания.

Съдия Христинка Колева обаче ги остави в ареста. Двамата могат да обжалват пред Софийския апелативен съд на 23-и ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените да внимават за кого се женят. Все хубави искат интелигентни спокойни Ето ви спокойните ... прекаленото спокойствие е бомба със закъснител. Пазете се от хора които са Тихи и никога не се ядосват. Те са хора без емоции и чакат удобен момент да се превърнат в зверове
86
27
 
7
 
! Отговори
Неописуема трагедия преди 2 години
Синковеца,успял млад мъж,в състояние на афект превърта и убива жена си,която въобще не е стока(хипотеза!).Идва баща му и заварва труп с видими белези от насилие.Знае,че предаде ли сина си,неговата гордост влиза за дълго в затвора,внучето остава сираче и разбира какво е сторил татко му,което му нанася още по-тежка доживотна психологична травма,а баба му умира.Майка му така или иначе вече я няма.За злополука със синини от душене трудно може да мине.Какво се очаква да стори бащата в такъв момент?
85
5
 
5
 
! Отговори
Еничар преди 2 години
Тоз трябва да е турчин, или тзссигганин бря! Не може да е българин, налей??? Те най-умно-красиво-стройно-облогаво-правокраките българи такива неща не правят бря!!
84
3
 
27
 
! Отговори
До медиите преди 2 години
Спрете с това Орлин, този човек е удушил и натъпкал в куфар живо същество, жена, майка на детето му. Вие нормални ли сте? Ако убият така ваша роднина? Наричайте го заподозрян, иначе му правите услуга.
83
5
 
9
 
! Отговори
Bili преди 2 години
Е дъртия кво да праи кат му звънне сина и вика "тате помагай". Кво да праи, в полицията ли да звъни???? "Дай един куфар" и така...
82
6
 
23
 
! Отговори
Роза преди 2 години
Дядото безспорно ще умре в затвора,а пък синът ще стане жена на всички затворници.Това им пожелавам от все сърце!
81
2
 
38
 
! Отговори
Явно е едно преди 2 години
Нито сина нито бащата са имали капка уважение към жената която им е родила наследник. Поне да я бяха погребали на някое диво място. А те я захвърлят като непотребна вещ. Извратеняци.
80
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека мярка искал, понеже имал заболявания. Като убиеш човек, не можеш да очакваш милост, която сам не си имал.
79
0
 
12
 
! Отговори
пецата преди 2 години
Сососито, всеки си има стратегия в живота, който желае така да се държи има право, който желае по друг начин и той има право, няма правилно и грешно в едно семейство, никой не е казал кой как трябва да живее, като бях млад след една вечеринка по дискотеките се прибираме, и на улицата мъж и жена ,скандал, а той я бие , аз се доближих хванах го за якето и го издърпах грубо, посегна ми и аз го ударих, жената се развика защо съм го биел и ми се нахвърли,толкова за семейните отношения
78
0
 
23
 
! Отговори
Сососито преди 2 години
Перца, само глуп.акът не нарушава принципите си. Звучиш, като мъж, който все още не е създал семейство и смята, че имайки терен и мацка за вечерта, е успял. В живота е добре да си гъвкав и кодекса ти да умее да се развива. Твърдият характер на мъжа трябва да служи, за да защитава семейството си, а не да взима надмощие у дома.
77
8
 
2
 
! Отговори
Според вас преди 2 години
Възможно ли е да са имали проблеми в отношенията и Ети да го е подразнила нарочно, че има друг мъж, а той понеже е бил психически нестабилен да е побеснял?
76
3
 
2
 
! Отговори
пецата преди 2 години
до балък , ти не може да кажеш кой е комплексар и кой не е , всеки мъж си има вътрешен кодекс, той е основан от убеждения и принципи, всеки мъж изгубил своя кодекс е обречен да живее в мъчения с вътрешното си АЗ, веднъж направил крачка назад това значи че ще се съгласяваш с всички гадости до края на живота си, ти вече няма да си ти, а щом си фалшив ще имаш фалшиви отношения сжени , ти си конформист, нямаш характер, нямаш лице, ти вече си изгубен , трудно е да ти го обясня ако нямаш тези принципи
75
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Начи помислил че е мъртва, и за по сигурно и завил на главата стреч фолио, не го разбрах това ...
74
2
 
16
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Тези заслужават да са в една килия и да се стигне до момент, в който единия няма да издържи и ще наебе другия. Инцести гнусни, семето ви да умре.
73
1
 
31
 
! Отговори
Доживот!!! преди 2 години
И двамата с доживотна присъда!!! Върни я като съжаляваш, можеш ли?!?! Не можеш! Тогава доживот, изверг такъв!
72
0
 
11
 
! Отговори
Сососито преди 2 години
До Балък : Честно казано дори не искам да те наричам така, защото не си. Има много свестни жени, които ще оценят нормалността ти. Не си струва да ставаш шамарещ мачо, защото ще си намериш половинка, която не търсиш. Хората, които търсят най- доброто според собствения си критерии често остават сами, но и често го намират. Не се променяй, бъди пич. Аз успях да сбъдна мечтите си за човека до мен. Не беше лесно, но не се отказах. Респект към теб! Дерзай!
71
2
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Де не се е женил този изверг.
70
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чило, виждам те, нисичък, доста комплексиран, безпомощен, озлобен. Късмет си имал, че момичето не е имало опит, за да ти търси отговорност за психически тормоз и клевети. Тя със сигурност ще се оправи, но като гледам, с теб еволюцията е приключила всякаква работа.
69
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната жена, жертва на домашно насилие, която "си е заслужила" съдбата. ***. И двамата до живот. Ама де тва правосъдие да имахме.... И майчето, дето е знаела за деянието и е замълчала, и тя да си понесе отговорността. Фолиото говори за умишлено убийство, а не случаен изблик на гняв. Детенце лишиха от майчина обич... Бял ден да не видят!
68
2
 
14
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Държавата трябва да има отряд за мокри поръчки. Преди да ги прати обаче, да конфискува цялото имущество на убиеца и родата му за осигуряване на кръвнината и за хонорара на отряда. В Китай до скоро роднините плащаха куршумите, с които убиваха осъдените им роднини. При нас трябва да се отмени задължението на държавата да поддържа живота на затворниците.