ГЕРБ даде Бойко Рашков на съд, иска 100 0000 лева от него

Причината са твърденията на МВР шефа за магистрала "Хемус"
93
ГЕРБ даде Бойко Рашков на съд, иска 100 0000 лева от него
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ е внесла в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лв. срещу вътрешния министър Бойко Рашков във връзка с изявленията му за парите от магистрала „Хемус“. Делото е образувано и разпределено на съдия – докладчик, съобщиха от съда.

Причината за заведения иск са твърденията на Рашков, че между 30 и 40% от парите, превеждани авансово на представяли се за строители на магистрала "Хемус", са се насочвали към ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: съдГЕРББойко Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
100 0000 или 100 000 преди 2 години
За колко лева е иска? В заглавието сумата е 100 0000, а в статията 100 000! Уточнете си броя на нулите!!!!
77
5
 
4
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Ако ГЕРБ са "крадяли" 40% ,значи истинската цена е на 60% от построеното! Хайде да видим, дали измамниците на Радев ще построят километри магистрали на 60% от тази на ГЕРБ! Аз залагам, че ще умножат цената ...по пет!
76
2
 
3
 
! Отговори
Колко кинта бе? преди 2 години
Опс, ГЕРБ са се обидили за низкия процент който са дръпнали от хемусните парици. В съда не се установи че не м/у 30-40% а между 20-30% и между 41-80%, да бе в два интервала са крали. В съда ще кажат абсолютната сума. Абсолютхната се измерва в кюлжета, пачки и Пръцайлонска вила
75
3
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Крайно време беше! Поздравявам ви за куража, Герб! Почти е сигурно, че нашите БСПарски съдии няма да направят нищо, но хубавото е, че решението им може да се обжалва пред европейски съд..Ще видим! Ако постъпвате така с всички лъжи и манипулации на БСП може да натрупате състояние сигурно - и нека всеки се убеди кой крив тука, кой прав..Некадърното си е некадърно и трябва да се маха от корен..Никакви плевели повече по терените на политиката! БСП и СИЕ ВЪН!
74
2
 
1
 
! Отговори
Инженерка преди 2 години
спрете се да слагате коментари ГЕРБ ери- няма да се спасите от възмездиевсеки депутат на ГЕРБ- в затвора Партия ГЕРБ е незаконно създадена от немска фондация срещу лъжите на Бойко и Цветанов и успяха да съсипят страната.
73
2
 
1
 
! Отговори
Инженерка преди 2 години
Сега към съд и затвор тръгват гррберите. Бойко, като Сергей да отиде в Европа, но няма език и към затвора може да носи отговорностите си с целия екип калинки, президенти на ГЕРБ за да се знае, че властта е и ОТГОВОРНОСТ и крадците към ПАНДЕЛАТА ВЕДНАГА!
72
5
 
7
 
! Отговори
Киро жокера преди 2 години
Този грозен русофил комунист трябва не само да бъде глобен а да лежи и в затвора има такъв член от конституцията а когато саборим на пролет комунистическото правителство на русофила Радев тогава алкохолика Рашков ще отговаря и на други въпроси за танковете за заплахите срещу Евгени Михайлов и др.
71
11
 
15
 
! Отговори
ред и законност преди 2 години
Щетите нанесени на данъкоплатеца са за милиарди. Държавата трябва да потърси криминална отговорност от лицето Румен Радев и неговата мъша Бойко Рашков който доброволно се е превърнал в инструмент на престъпното управление.
70
10
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Дрът комунист щял да работи за нашите деца ? Що за комунистическа демагогия ? Да не сме се върнали в средата на миналия век? Всеки трябва да отговаря за лъжите си, пък ако ще и да се казва Бойко Рашков ! За сега доказателства и за пет лева не е показал "Чегъртащият"!
69
11
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
виждате до къде сме я докарали...децата ви...внуците ви,ами да...дпс-гроб прогониха нашите деца и внуци...нещастни са...ограбени...беззащитни...защо аз трябва да съм хуманен към вашите...до кога ще се възползвате...безбожници,алчни,арогантни,***...с офшорни...дреме ни...децата ви нямат вина...да са живи и здрави...да обичат България...и да върнат ограбеното от нас...за да просперира България!Дома ни...Дома на децата ни!!!
68
10
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Рашков,работете за Чистата и Свята,завещана ни от Апостола...гроб са толкова "бедни",че опряха до едни 100 х.,ще ги съберем и ще им ги платим...ще презираме децата и внуците им...и правнуците им...за престъпленията които вършат и са вършили...ако махнем гешев...ще им отдадем Справедивост,САЩ...играете опасни игри...лицемерно мълчите за престъпления ...ковида ви се отразява зле...Българите сме ваши приятели...не ни предавайте!!!
67
11
 
9
 
! Отговори
Бивш студент преди 2 години
Чест и почитания, доц. Рашков! Невероятен преподавател с остър ум и много интелект! Какво мислят ГЕРБ? Че човек като Доц. Рашков ще си позволи да бъде уязвим пред правосъдието...
66
5
 
8
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Осъден милиционер( за казал това) досега няма! Не чакайте съвест и разкаяние, при тях е отстранено!
65
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
горките студенти ще трябва да плащат 100 хиляди
64
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До *** 68 глада гербава кокошка нови избори сънува :)
63
8
 
23
 
! Отговори
Вечния преди 2 години
Я, сложете още някоя нула, че там не са свикнали на "малко"
62
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ не могат да осъдят Рашков за обида, защото са юридическо лице - партия. По закон, юридическо лице не може да бъде обидено. Ако тиквата се чувства обиден като физическо лице - може да заведе дело. Но пък една тиква на какво да се обиди? Тя си е тиква.
61
6
 
3
 
! Отговори
бай Марин преди 2 години
Буци има обещано на Горанката! Само дано този път попадне на читав а не клонинги!
60
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такъв иск може да има само спрямо ГЕРБ. Имат доста откраднати паряки.
59
18
 
31
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Ухапала го муха Рашо по корумпирания ченгесарски г_з? Само 1 боксиниерка от 19- те си имоти и резиденции да продаде- и ще си плати Глас бата( ако изобщо го осъдят) Пи-интересно е ,напролет слрд каскадата от народни протести,след като гътнем харвардските корумпирани,некадърни и крадливи ***...тогава дали ще го подпукат за разпитите на Евгени Михайлов за танковата касета!! Рашо,възмездието иде,хич не се надявай да минеш метър...