Лена Бориславова: Атакуват ни на няколко фронта, на прав път сме

И началникът на кабинета на премиера се яви със списък в Прокуратурата
345

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков - Лена Бориславова, се яви на разпит в Прокуратурата, където по-рано беше разпитан и министър-председателят.
Още по темата

"В момента има на няколко фронта атаки срещу действията на правителството, което възприемаме единствено и само като индикатор, че сме на прав път", каза Бориславова пред журналисти.

Тя добави, че действията на кабинета са насочени към това да се възстанови законността, справедливостта и институциите "да започнат да вършат своите действия и отговорности, с които са натоварени по закон".

Бориславова отбеляза, че правителството досега винаги е заявявало, че подкрепя да има институционален контрол. "Когато можем да помогнем, като граждани, на институциите да заработят както трябва, тогава винаги сме насреща", добави тя.

Бориславова каза, че носи със себе си списък, като обясни, че той не е по-различен от информацията, предоставена вече от премиера Кирил Петков.

Тя е на разпит в прокуратурата заради участието си в срещата от миналата седмица между главния прокурор Иван Гешев и Петков.

По думите й тогава акцент е бил не списъкът с имена, а закриването на специализираното правосъдие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
5
 
25
 
! Отговори
Да преди 2 години
Ленче, пътници сте, само ти не разбра на къде сте се запътили.
175
3
 
14
 
! Отговори
Гацо Бацо Фиуй ЪРььь преди 2 години
Зевзек се обажда в кабинета на КИРО канадецо:- Ало, може ли да говоря с Ленчето?!- Не може. Отстранена е временно от длъжност. След някоя минута пак:- Ало, може ли да говоря с Ленчето?!- Не може. Отстранена е временно от длъжност. След 5 минути пак:- Ало, може ли да говоря с Ленчето?!- Вие ненормален ли сте... Не разбрахте ли?! ОТСТРАНЕНА Е!- Знам бе, просто ми е приятно да го чувам...
174
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 191/195 "Сега заплатите са други и позицията ми е друга." Странно, току що ми цитирахте големи компании, а сега ми обяснявате как там не се плащало добре. Добре, споделете, кои компании плащат "добре" в България, кои "рекрутъри" трябва да се питат. Пишете неща, но никаква конкретика (освен хвърлянето на едни общоизвестни имена).
173
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ленче, не обръщай внимание на хейтърите. Засучи мустак и хич да не ти пука.
172
1
 
25
 
! Отговори
Диоген преди 2 години
Има вкус момата! Визия, модно манто,добро поведение.Но когато изтърси, че чакат още МЕДИЙНИ публикации по списъка,се поизясниха нещата...Има подчертан вкус - Към Властта!
171
4
 
27
 
! Отговори
До 182 преди 2 години
До Анонимен 182. Не е учила в Харвард , а е специализирала. Това са мнооого различни неща. Щеше да е още помощничка, ако не се беше сетила да защитава правата на ГЛБТ общносттта. Там има много пара. Щях да я призная, ако защитаваше бедстващите от пороите хора неотдавна. Или почернените от дрогирани шофьори семейства. Но не, тя няма да си цапа бялото палтенце. А колкото до правото - огромно число хора са завършили с отличие СУ. Тя с какво е по-различна от тях?
170
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До YouTube "Абе, аз разгледах линкедина на Ленчето, ама ми седи много постен. Бие на първокурсничка, дето кандидатства за стаж/първо по-сериозно работно място. Никаква конкретика." Може би защото освен едното специализантстване, Ленка, няма НИКАКВИ резултати.
169
2
 
1
 
! Отговори
до 191 преди 2 години
Както ви се каза, не познавате никого, не сте в сектора, говорите вре. Лек жокер- големите фирми плащат малко. Дават ви се конкретни факти, не било така. Окей, не е така. Няма какво да спорим повече с дървен философ. Нека не е така, залъгвайте се. Иначе ще споделя, че и аз си скъсвах д-то от работа за 9к в голяма компания, но смених бързо-бързо. Това беше преди 7 години. Сега заплатите са други и позицията ми е друга.
168
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 183/190 "и питам известните рекрутъри коя компания колко дава за тази позиция." Кои са "известните рекрутъри"?
167
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАЙДЕ СКЪПА СКАЧАЙ НА ПИЛОНА!!!
166
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 177/178 Продължаваме с общите приказки, но това не ме учудва. Както казах, познавам трима човека, които са сериозни програмисти водещи проекти за големи фирми, които бачкат за 8К на месец (без бонусите 2 пъти годишно) и си скъсват д-то от бачкане. Приказките за 15К (без да се напъватП ще ги оставим за хората, които май повече говорят отколкото правят.
165
0
 
2
 
! Отговори
до 183 преди 2 години
Не ми се е случвало да ме отрежат някъде. Просто знам коя позиция колко струва. Например- искам да сменя текущата си работа, гледам някоя по-висока от моята позиция, набелязвам си няколко и питам известните рекрутъри коя компания колко дава за тази позиция. Никакви тайни няма никъде. Винаги избирам тези, които дават най-много пари, няма какво да лъжа. Но никога не са ме рязали заради пари. Да не си точният човек за дадена позиция и да не ти фитне- да. За пари- никога.
164
1
 
8
 
! Отговори
Прав й път, преди 2 години
крива и пътечка...нагли създания..
163
2
 
17
 
! Отговори
Куха кейка преди 2 години
КИФЛА....!
162
0
 
2
 
! Отговори
До 164 от НТД преди 2 години
Не, от циркова режисура през философия на правото до психология на икономиката. И не ми казвай, че тва не се търси, защото хората станаха видни личности точно с такива специалности.... Шегувам се бе. Де у хора като мене толкова акъл? Тва е само за наследствени гении. Но дори и аз знам, че изрезки от вестници не са доказателство. Де юре и де факто. Айде, чао, че ме чакат кофата и парцала.
161
11
 
8
 
! Отговори
Браво Ленче! преди 2 години
Четейки коментарите, осъзнавам, че това което икономиката ни е произвеждала е хрантутила абсолютно незаслужено нагли търтеи, крадци и посредствени хора, свикнали на лесното след 12години дондуркане и гъзолизане в престъпната банда ГЕРБ(ГРОБ).Дано затворите ни да имат достатъчно капацитет.
160
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Като пише есе е добра за писателка но и за началничка или политичка. Писателка взема едва 600 лева заплата.
159
3
 
9
 
! Отговори
ЛЕНИН и Лена Б. преди 2 години
ПП (прав път) + електрификация = съветска власт! Скъпа енергия + скъп ПП(политически проект) = ПП(пипнахте патката)
158
2
 
16
 
! Отговори
иво преди 2 години
ДРЪЖ ГИ ИСКЪСО , ГЕШЕВ ! В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА ! ОБКРЪЖЕНИЕТО НА кире , А НЕ ОБЩЕСТВОТО ТИ ИСКА ОСТАВКАТА ! ИЗВИВАЙ РЪЦЕ И СЕ НЕ БОЙ ! МАЛКО ИМ ОСТАНА ! СКРИБУЦАТ ОТ ЗЛОБА , ЧЕ НЕ МОГАТ ТЕ БУТНА !
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 177 Не обявяват заплати и казват че са фирмена тайна. Ако искаш по-висока, режат.