Рашков и Кьовеши обсъдиха работата на МВР срещу евроизмамите

Европейският главен прокурор оценила високо работата на ведомството
43
Рашков и Кьовеши обсъдиха работата на МВР срещу евроизмамите
Снимка: МВР

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков и европейският главен прокурор Лаура Кьовеши обсъдиха действията на българската страна за създаване на екип от разследващи служители в МВР, които да работят по дела на Европейската прокуратура.

Още по темата
Лаура Кьовеши оцени високо работата на МВР до момента и изрази очакване за още по-активно директно докладване на случаи на сериозни злоупотреби със средства на Европейския съюз.

Беше изразена готовност да продължи партньорското сътрудничество между МВР и Европейската прокуратура, съобщиха от вътрешното министерство.

В рамките на разговорите бе дадена висока оценка на българските делегирани прокурори, с които се осъществява ефективно взаимодействие.

От българска страна бяха представени наскоро приетите правила, с които се регламентира сътрудничеството между МВР и Европейската прокуратура, както и започналата законодателна инициатива по отношение на специализираните съд и прокуратура.  Очакванията са те да оптимизират процеса на разследване на случаи на организирана престъпност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
а наздраве преди 2 години
Ти мен уважааш ли ***?
24
0
 
8
 
! Отговори
Bp преди 2 години
Ловешки:**Получихме рекорден брой сигнали от БГ за измами**. И това далеч не е всичко. Всички г*еРбадЖии и ДПС _ в затвора!!!
23
0
 
3
 
! Отговори
Теди преди 2 години
ВАЖНОТО Е , ЧЕ ДЕМОНА НИКОЛИНА Е В АДА
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е да бъдат честни в разпределянето на дамаджаните!
21
0
 
0
 
! Отговори
До Днес преди 2 години
И като ти поЙскаха 200 лв. подаде ли официално жалба, или си лаеш за спорта. Съмнявам се дали ще ти дадат даже да миеш чЕнии, щото ще ги изпотрошиш.Що не щракна една снимка и да се обадиш на 112. Мишок.
20
7
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
ГерПерите умират в коментарите. Музика за ушите ми. Така трябва. Който е крал и има доказателства за това - в панделата. Само новото правителство и махането на главния проКурвор ще е стъпка към промяна. Успех срещу старата крадлива шайка!
19
8
 
12
 
! Отговори
Бонго Бацил преди 2 години
Тоя милиционер пръв трябва да вкарат в панделата!
18
11
 
15
 
! Отговори
4ера преди 2 години
КРАДЕ КАТО ДРЪТ КОМУНИСТ - ПРАШКОВ !!!!!!!!!!!!!! КОМУНИСТА МИЛИОНЕР !!!!!!!!!!!
17
8
 
9
 
! Отговори
Изтезания преди 2 години
Рашков в България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!.............. Цял свят ще разбере!
16
5
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
България няма да изпраща военна техника в Украйна, само и само да не бъди нападната териториално !НЯКОИ ХОРА искат България да бъди ВЕЧНО ТЯХНА и на техните деца и внуци , заради това България се подмазва на Русия!Хитро, а ?!
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Рашков има достатъчно сила и смелост да "бръкне в гнездото на осите"........ Щом погълне 5 дамаджани смелостта не го пуска цели 24 часа! :)))))
14
0
 
10
 
! Отговори
до СССР преди 2 години
Какъв СССР те гони??? В миналият век ли живееш??? ?
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се знае и дали ще посмее да бръкне и в "гнездото на осите"(строителната мафия) И там има едни кални"оставени следи"под опънатия чадър.Ако и тях ги подхване,няма да и стигнат и два мандата.Дано погледне"зад завесата" и на "политическата сцена"че да лъсне целия антураж на сценаристите а не само да гони суфльори, статисти и сценични работници.Точно декораторите са рисували"картинките"им на кукловодите.Дето се вика:-Дай Боже.И хич да не се"срамува"от действията си.Само да внимават да не сгафи.
12
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да отървете затвора Гербери ,мутри,боклуцииии ,Путин ще ви оправи всички изчадия насранииии ....Е на ама се отърваха като всяко едно БКП! Сега го дуууууххат под вода редовите българи, дорде изсъйне!:)))))) Кадърен БКП_Рашков, от най кадърните засмукали по няколко дамаджани наведнъж!
11
8
 
14
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Аре наздраве Рашков! За друго не ставаш.
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърч за Гербера,гърч,гърч за мафията ДПС И ГРОП........Чушки и глогинки, живеят си бойковците живота и се чешат по къдънките, а редовия българин лопа ли лопа! :))))))
9
4
 
7
 
! Отговори
Днес преди 2 години
бях спрян на Витиня от полицейски бял автомобил Астра без обозначение от двама униформени и ми пойскаха 200лв подкуп, по - скоро рекет и ме заплашиха, че ще остана без книжка и ще стане лошо за мен. Невероятна държава, да превозното средство с, което бях беше с чужди номера. Повече кракът ми няма да стъпи в тази гнусна държава. а вие панелистанци си мислите, че живеете в държава, а з че мив чении в чужбуна. Гнусна ***
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А 19 ИМОТА ОСЪДИХТЕ ЛИ !!!!!!!!!!!......Не са още, в момента броят само дамаджаните!:)))))))
7
5
 
7
 
! Отговори
4epa преди 2 години
А 19 ИМОТА ОСЪДИХТЕ ЛИ !!!!!!!!!!!
6
5
 
8
 
! Отговори
иво преди 2 години
Защо все още свинята Пеевски,Бойко Борисов и каскета Гешев са на свобода?Що за държава сме?Крайно време е да ги видим в затвора.