Оставиха в ареста Адриан, който прегази Ани и Явор на бул. "Сливница"

Той изказа искрени съболезнования пред съда
Обновена: 16 май 2023 14:19 | 16 май 2023 11:33, Александър Попов
66
Оставиха в ареста Адриан, който прегази Ани и Явор на бул. "Сливница"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Оставиха за постоянно в ареста Адриан Антонов, който причини тежката катастрофа с две жертви на столичния булевард „Сливница”.

18-годишният шофьор прегази на пешеходна пътека 22-годишният Явор Стоянов и 24-годишната му приятелка Анна-Мария Малчева.

„Единственото, което искам да кажа, е че съжалявам. Изказвам искрени съболезнования”, заяви днес в съдебната зала Антонов, цитиран от Нова тв.

Съдът счита, че е налице реална опасност от извършване на ново престъпление.

Обвиняемият, управлявал автомобила с превишена скорост, е проявил самонадеяност, граничеща с престъпност, са сред мотивите на обвинението.

Още миналата седмица искането на защитата на Антонов за мярка „домашен арест” не беше уважено от съда със същите мотиви.Първоначалните данни показват, че 18-годишният шофьор е управлявал автомобила със скорост, двукратно надвишаваща ограничението от 50 км/ч - около 101 км/ч.

След катастрофата на кръстовището последваха всекидневни протести на мястото, където Явор и Ани загубиха живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
сравнение преди 11 месеца
В САЩ ко някой кара с малко над ограничението не го закачат.Но който кара с много превишена скорост-мерките са драстични! Но тук няма да стане! Сетете се как Ставийски е бил спрян от полицаите и са му казали-хайде шампионе полека... И после знаем какво е станало.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И на 20 км. да намалят разрешената скорост, пак ще има джигити да карат със 100 и повече километра. Трябват крути мерки за тези хулигани . Сега ако те снимат градско с 62 и 120 , на третата глоба ти вземат книжката. Да , но при единия мотовацията е да си върши работата, а другия просто се газарее. Само за година , при новите изисквания и тайно скрити снимачки, активния шофьор в София ще трябва да се раздели с книжката си. При 50 км. , това означава България да е нон-стоп задръстена.
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя от боята ми прилича
52
0
 
6
 
! Отговори
Вишински преди 11 месеца
това си е чисто умишлено убийство поне 50 години затвор, ако е жив да излезне дядо
51
0
 
1
 
! Отговори
Янек преди 11 месеца
До АдвокатИМА ВИДОВ ДЕН! ВСЕЛЕНАТА НЕ ТЪРПИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!
50
0
 
3
 
! Отговори
До 32 преди 11 месеца
Цитат:Ясно колко караш. Обяснявам ти бързо. Правя около 40к км на година, 70-80% от които градско в София. Значи 100+ километра всеки работен ден? При нормална скорост в софийския трафик около 20 км/ч значи си 5 часа зад волана.
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Децата че гният у гробищата а тоя го оставили в ареста. Па да бехте го пуснале довечера пак да литне със 100 у час да дотрепе още десетина.
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Призналу сий винътъ мунчету. Сега наказанието се намалява автомачитн на 1/3, т.е. 3 г. условно в нормалния случай. Извода от съдебните дела е ..пийте, друсайте и газете.. съда нема проблеми с това
47
0
 
0
 
! Отговори
ехххххх преди 11 месеца
До STOP video terror лапай патката !
46
9
 
1
 
! Отговори
Убиват с КАМЕРИ преди 11 месеца
В момента с еследят и зомбират над 29 000 водачи в София. Експерти да свалят видео репортажи от незаконните терористични камери. Всички движещи се с по висока скорост са ЖЕРТВИ НА КИБЕР ТЕРОР !!Проверки по сигнали преди години подадоха следното: пострадал експерт от Службите се оплаква ,че след монтиране на камерите редовно вдига точно 20 км над разрешената скорост снимат *** 2000м от НЕЗАКОННите КАМЕРИ експерта изпада в полу зомби състояние ,не реагира на предупреждения. Снимат го.
45
7
 
1
 
! Отговори
STOP video terror преди 11 месеца
Виновните длъжностни лица похарчили милиарди ограбени от народа през бюджета за ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА видео терористични оръжия още са на свобода вкл Бойкйо БОрисов,ФАндъкова и други.Милиони БЪлгари и гости са подложени на жесток видео пресканиращ терор.Милиони с епроследяват ,зомбират и увреждат през дигитално хологрaмни оръжия в "ЕКО стикери,талони на автомобили и лични документи. МАсови убиици обсебват през ЕКо стикери водачите.Вижте видео на убииствени и други катастрофи.
44
6
 
0
 
! Отговори
warning Kyber terror преди 11 месеца
Терористи позлват КИБЕР ТЕРОР за показни РЕКЛАМНИ УБИИСТВА> Цел монтаж на милион нагло престъпни дигитално хологрмани видео терористични оръжия вкл камери ..За този вид терор престъпниците на власт с ауведомени преди над 20 години. веднага след монтиране на ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА чл.32 КАмЕРИ експерти от МВР сигнализираха за полузомбиране на водачи с цел снимане на жервти с висока скорост. Видео записите потвърждават ползването на Кибер терор за зомбиране на водачи. В
43
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Карат със 100+ градско, а на магристрала със 60-70. Бият докторите, а после ги търсят за да ги съживяват. Нападат полицаите,но им се молят за помощ. Снимат се в извратени клипове и събират лайкове, а след това казват, че са набожни и целомъдрени. Работи за 1000 лв. , но си купува телефон за 3000 и казва как парите не му стигат и държавата е виновна. Искаме да сме като в Германия, но да си я караме по нашенски. Има нещо сбъркано по тези ширини.
42
2
 
10
 
! Отговори
До 46 преди 11 месеца
Ми че те са такива. Какви да са? Чичаци, хора на някой по веригата, уредили се с държавна службица, чакайки да се пенсионират по живо - по здраво...
41
2
 
11
 
! Отговори
Anon преди 11 месеца
Защо тия изглеждат като пияници от селска кръчма?
40
0
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 11 месеца
До Анонимен,мног филми си гледал лични данни да ЕГН, дата на раждане,адрес,телефон и подобни едно име и години не са лични данни,все едно във всички новини дето четем,Бойко Борисов каза това...,защо публикувате името му това са лични данни
39
1
 
5
 
! Отговори
Коментар40 преди 11 месеца
За баща и син Марковски става въпрос нали?.
38
8
 
3
 
! Отговори
МВР ПЕРНИК преди 11 месеца
Полицейска Служба на Главният Прокурор Иван Гешев се занимава само с гаври и Поръчкови убийства в целият Европейски Съюз!В структурата участват много Перничани - имена, адреси... !
37
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен Да се напарави рейтинг на автомобилните школи и инструктори. Всяка година 10 % от обучаващите, чиито курсисти са направили най-много прегрешения да им се спират правата за 1 или 2 години . Тогава ще има стимул за обучаващите да предложат качествен продукт.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изначално, проблема с лошите шофьори и кофти взетите решения при шофиране е процеса на обучение и липсата на психо проверка. Алчните инструктори за 1000 лв. дават книжка и за самолет, а толкова луди хора вече има с книжки, че и без алкохол или наркотици са като камикадзета . Отделен от това , кой как е изкарал 10-ти клас, как е протекло обучението и имало ли го е въобще, годно ли е психически лицето да управлява автомобил и т.н. са въпроси без отговор.