Внучката на Виолета Донева я убила по жесток начин, нанесла 54 удара с нож

Причината - омраза
122
Внучката на Виолета Донева я убила по жесток начин, нанесла 54 удара с нож
Снимка: БГНЕС

Внучката на актрисата Виолета Донева- Ивет Стайкова, отива на съд за убийството на баба си. Това съобщиха от градската прокуратура.

Още по темата

Убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост, пише в обвинителния акт.

Според обвинението до 18 октомври 2022 г. Стайкова живеела заедно с приятеля си. През този период употребявала марихуана и други наркотици и проявявала агресия както към приятеля си, така и към неговата майка.

Заради това приятелят на Ивет провел разговор с нейната баба  - актрисата Виолета Донева. Тя не одобрявала употребата на наркотици и поведението на своята внучка, а заради това Ивет таила чувство на омраза към баба си.

На следващата вечер двете били сами в жилището на Донева. Ивет, която имала намерението да убие баба си, която стояла изправена в едно от помещенията, взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на възрастната жена.

Шест от тях били фатални за жизненоважни органи.

През това време Донева била в съзнание и изпитвала болка и страдание при всеки удар. Нараняванията довели до остра кръвозагуба, в резултат на която настъпила смъртта.

След като убила баба си, Ивет напуснала жилището около в 5:14 ч. на следващия ден

Експертизи показват, че Стайкова разбирала свойството и значението на извършеното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато за първи път застана пред съда във връзка с това убийство, внучката беше казала "Не ми пука!" При доказана шизофрения няма да я пратят в затвора, а в клиника. Такива ми ти работи. Когато миналата година се разчу за убийството, приятели на това момиче бяха казали, че никога не е страдала от никакви липси и че е получавала от баба си не само грижи, но и пари, каквито бабата имала доста след продажба на апартамент във Варна.
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 102 Наследник на Виолета Донева би трябвало да е единственият й син, бащата на това момиче. Не знам дали покойната Донева има и други внуци, освен момичето Ивет. Родителите на Ивет са разделени. Не знам дали бащата на Ивет е създал и други деца от други жени. Но и да има такива, те би трябвало да са по-малки от Ивет, която е на 19 г.
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПО ЩАТСКИТЕ ЗАКОНИ ЩЕШЕ ЗА Я ОЧАКВА ЕЛЕКТРИКАТА ИЛИ ИНЖЕКЦИЯТА БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!...
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами -... идиотия. Тая може и да оцелее в затвора. Извън него е мортус
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
При Т. Живков . Имаше дом майка и дете. Попадаха деца без родители . А и през затвора минаха много хора половината население . И в затвора хората влизаха със средно излизаха с висше. И с професия.
95
4
 
0
 
! Отговори
R.A.T.M преди 9 месеца
Каква е целта на тази статия и на други подобни да се свързва марихуаната с наркотици и убийства. Някой от редакцията пушил ли е канабис ? Има статистика и много други вещества са в основата на насилие и убийства, но не и ганджата. Защо се опитвате да манипулирате обществото ? По земята умират повече хора от алкохол, аспирин и вода отколкото от марихуана.
94
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не вярвам на тази история. Ако натопиш наследник за убийствио, той автоматично бива лишен от наследство, а наследството си поделят останалите наследници.Това убийство е дело на мъж.Ако полицията иска да си свърши работата, да проведе истинско разследване.
93
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
-Гражданино абитуриент, колко удара нанесохте с ножа? -Господин съдия, след 12 спрях да ги броя.
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
-Ще ме убиеш ли? -Не! -Защо? -Защото те обичам и ми даваш пари.
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пропускаш че Брат ни Пит е пил и хапчета така модерни в сащ който са си чиста дрога.Не защитавам конопа просто казвам ,че от алкохол до коноп през най гадните дроги до тия лвгални фарма дроги марата ти в най малкия дерт
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 97 Ако точно това е казано в официално отправеното обвинение, тогава няма как да не е истина. Обвинението се основава на заключението на патоанатомите. Много жалко, че се е стигнало до такава трагедия, но да не забравяме, че психично болен човек в кризисен момент върши такива дивотии, каквито трудно би извършил за същото време дори здав мъж.
89
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не знам защо, ама не вярвам на тоз разказ. 54 удара се нанасят за около минута и половина. Уморително ми се вижда, даже за лудо момиче. Оставете омразата. Дано не си правите шегички с читателите и зрителите за да проучите мнението им за наркотиците, отношението на младите към възрастните, престъпността въобще, смъртното наказание също. Подозирам сериозен принос на социологическите агенции в новините "уау", "шок" и "пълен потрес".
88
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много красива и нежна. Прилича на баба си.
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тя била бисексуална. Ще и е интересно в Сливенския. Много сливи има.
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Обективно 86 ___ В социалните домове за деца и юноши растат няколко хиляди деца, изоставени от родителите си, но не стават убийци, макар че и на тях няма кой да им даде обич. Тази си го е имала в характера, наркотиците са отприщили този бяс. Не знам само дали не е носила психичното заболяване у себе си по рождение, не съм лекар.
85
2
 
18
 
! Отговори
:((( преди 9 месеца
До Ловец /75/ - Когато я бяха арестували и й бяха казали, че може да отиде в Сливенския затвор, тази внучка беше казала "Ще ми е интересно". С такова същество може ли да се контактува нормално? Не, не може. Но близките й са я оставили да си живее на воля, без надзор. Можеше да осмърти и някой съвсем непознат човек, да пази Господ. Строг контрол е нужен над такива хора, а не да ги оставят те сами да носят отговорност за това дали да си пият редовно лекарствата.
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 73 --- Народът е казал нещо и по този повод: Не знаеш от кое npace каква cвuня ще стане.
83
1
 
2
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 9 месеца
До Анонимен 87: А ти изобщо си без такъв. С таратор си там
82
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не може да бъде. Жените са само жертви на насилие и никога насилници. Затуй специална защита само за тях!
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тия са от убийците с пластмасови мозъци от наркотиците. Такива с кеф да ги замени един ден изкуствения интелект. Хората все по-малко ще бъдат необходими на майката Земя.