Да ги ожалиш: Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката се изкараха жертви

Момчето не било със СОП, измамил цяла България
20 юли 2023 12:41, Александър Попов
133
Да ги ожалиш: Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката се изкараха жертви
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трима инфлуенсъри "разхождат" на каишка момче в пловдивски мол, дават команди като на куче и това пред десетки хора. Сигурно си спомняте гнусната постъпка на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката. Няколко месеца по-късно те твърдят, че са жертвите в случая.

Днес разпоредителното заседание по делото бе отложено за 18 септември, защото адвокатите на Куката и Тротинетката са в болнични и отпуск.

"Ние сме жертвите, ние сме манипулираните, а не Денислав и родителите му. Момчето се преструваше на болно, за да ни изнудва за пари. Измами цяла България. Ние трябва да получим оправдателна присъда, няма да се дадем", подчертаха тримата, цитирани от "Марица".

Още по темата
Емили Добави, че Денислав имал фетиш към нея и затова много искал да участва в клип с нейно присъствие.

"Казах на Денислав да не се занимава с глупости, но той настоя. Искал да бъде известен като нас, да го канят по участия в барове и да взима големи хонорари", посочи Куката.

Според Емили пък зад всички стоял Милен Готи, човекът, който разпространи скандалното видео.

"Той е наш хейтър и иска да ни тикне в затвора, но няма да му се получи. Родителите на Денислав разбраха, че имаме пари и решиха да ни изнудват", коментира Тротинетката.

Чеченеца също твърди, че момчето не е със СОП.

И тримата се чувствали невинни и твърдят, че "всичко е добре разигран сценарий.  

Родителите на Денислав също присъстваха в съдебната зала и определиха случилото се като гнусно, а поведението на тримата - като нагло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
6
 
! Отговори
Hi преди 9 месеца
Този, защо му дават трибуна още. Само може да руши и самоунищожават. Има ли причина да бъде такъв гном?!
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пак отвличат общественото внимание с някакви клоуни, докато всичко важно остава неглижирано... типично.
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е, сега пък, да сте знаели. То все има прецакан.
97
0
 
0
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 9 месеца
Емили Тротинетката, Тротинетката Емили... нещо си спомням, че сте ни разказвали за подобно нещо, но не беше ли смел"а" тогава? 'Де да знам и аз не помня вече, сатари 'ора...
96
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жертви са, да. Обаче на прайда и гнилото западно влияние, на това са жертви. Едно време нямаше такива уродщини. Вижте ги само - това на снимката било мъж..... ц ц ц ц
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
freak show. Marylin Manson's kids.
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Trap them! And kill them!
93
11
 
5
 
! Отговори
Ели преди 9 месеца
Естествено, че са жертви! Първо искам да кажа, че не ги харесвам, но това не пречи да погледна обективно фактите. Онзи сам се натиска да се снима с тях, а после се изкарва жертва и си отваря дарителска сметка! За какво са му тези дарения? Един адвокат се нави безплатно да го представлява, така че не е за това. Просто за пари е видял шанс да изкара. Освен това какъв СОП. Работи си на бензиностанция. Тя Емили е най-големият СОП на света
92
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Откъде тези имат пари?! Гледат домати ли? Колко данъце плащат? Искам да знам!
91
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво е това квазимодо?
90
4
 
34
 
! Отговори
Това е ПП преди 9 месеца
Продължаваме Промяната или порното в държавата. Такова ни е и правителството същото като тази популярна тройка в България.
89
2
 
25
 
! Отговори
Любопитен преди 9 месеца
Какви са гърдите на Емили? От пиене на хормони естествени, силиконови или просто сутиен напълнен с памук. Много е важно да знаем всички от обществено ниво важност и значение е това.
88
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"тримата г.л.у.п.а.ц.и. и тротинетката без да се брои кокаинчето"
87
12
 
2
 
! Отговори
някой преди 9 месеца
До: номер 85 (Продьлж пеша) Какво общо виждаш между ПП и ДБ от една страна, и "тротинетката" от друга?Изобщо, защо намесвате разните LGB... и така нататък много е дълго да го запомня общества, в една банална криминална история?Ако Емили е трансселсуална или има *** дисфория, то Чеченеца какъв е???Изобщо, защо намесвате транссексуални тук?Тази Емили е пълно куку!Между другото, има и осъдени за убийство транссексуални жени, така че никой не ги защитва персонално!
86
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много упорито тия искаха да са известни. Жалко, че няма да им се радват в затвора. Но гарантирано, че все някой ще ги познае някога в тъмното... Вече всеки знае как изглеждат. Все живеят някъде. Имат съседи. Хората си говорят. Може пък и на гости да им иде някой. Съдебният състав също не го чака светло бъдеще. Те са доста затворена професионална общност. Само се чудя... от къде имат толкова пари тия лумпенни? Надявам се поне сега да са на нула. Защото никой няма да ги вземе на работа.
85
4
 
33
 
! Отговори
Мда преди 9 месеца
Емили , активистката на Да България!
84
3
 
27
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 9 месеца
Тошо куката ми беше 3 години любовница,такова фелацио ми правеше мммм.Грозният миризлив турбалан работеше при мен общ работник.А онова урудливо нещо ,съм го млатил анн ално,изпусна се и омаза килима.
83
2
 
30
 
! Отговори
Продьлж пеша преди 9 месеца
С тротинртката -пп и дб напред
82
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Оставете ги тея да почиват в мир...
81
1
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 9 месеца
Отявлени raлфoни и бандити си правят реклама по медиите, хората се правят, че не го виждат... Не можело сега да бъдат съдени, адвокатите били в отпуска... Причини винаги ще се намерят! Идеята е хората да ги позабравят и пак да почнат безнаказано с изпълненията си!