Гришо падна с една позиция в ранглистата

Надал се завърна на лидерската позиция
21 май 2018 14:23, Веселин Коларов
8
Гришо падна с една позиция в ранглистата
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров падна с едно място в световната ранглиста по тенис и вече са намира на петата позиция. 

Димитров, който през миналата седмица отпадна във втория кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Рим, има актив от 4870 точки.
 
На първото място се завърна Рафаел Надал (Испания) с 8770 точки, след като измести Роджър Федерер от лидерското място в класацията. В неделя испанецът спечели рекордната осма титла на турнира в Рим, докато е втори със 8670 точки.
 
Трети остава финалистът от турнира в италианската столица Александър Зверев (Германия) с 5615 точки. На четвърта позиция е Марин Чилич, който се изкачва с едно място и измества Григор Димитров. Хърватинът има 4950 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че това новина ли е?Щеше да е новина,ако се беше изкачил с една позиция!
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пълен некадърник с голяма доза късмет
6
2
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
След фиаското, коеот ни го дръпна последния път на София Опен .... Когато *** играе с някой друг, аз викам за някой друг.Можеш да извадиш човека от Аскюоооууу, но Аскюоооууу от Аскюоооууулията - никога !
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eh Grishoela mama da te pregurne :)
4
5
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
*** ,търчи след една топка да му са смеят ората ...а можеше да са Фани на работа у Хасково на някоя поточна линия ,семейство да завърти.....
3
5
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Пий си ракийката и не-е-е-е-е-е-... коментирай след като не гледаш и не се интересуваш.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много се изравниха силите в тениса. Федерер и Надал на върха, но А. Зверев им диша във врата. Ако мачът снощи не беше прекъснат заради дъжда, можеше Зверев да победи Надал. След Надал и Федерер върви една група от равностойни тенисисти - Зверев, Чилич, нашия Гришо, дел Потро и Доминик Тийм. Дали Гришо ще е на 3-то, 4-то или 7-мо място, не е особено важно. Сега е сезонът на червеният корт, на който Гришо печели най-малко точки и е резонно да отиде по-назад в тази група, след като има нови имена с
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НееееЕЕЕеЕееееееЕе .... ми пука особено. Тенис не гледам. Същото е с гимнастиката. Кой на коя позиция, ама бил българин .... Ам ок сори, ама не ги гледам тея два спорта.