Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха

Тенисистът разказва за времето, което прекарва в центъра за задържане
16 фев 2022 20:20, Нели Христова
249
Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович призна, че престоят му в хотел за задържане в Австралия го е накарал да се почувства "безсилен". В първото си интервю след скандала на Australia Open той сподели, че се е "бил наранен" от държанието на колегите му.

Още по темата

"Определено не беше приятно, но не искам да стоя тук и да се оплаквам от условията в центъра за задържане, защото прекарах там седем дни", заяви Джокович в отговор на въпрос какво му е било в мигрантския хотел.

"Чувствах се безсилен. Когато пристигнах не ми позволиха да погледна телефона си в продължение на три-четири часа. Беше през нощта - между един и девет след полунощ. Не успях да спя, защото ме разпитваха на всеки 30 минути. Имах много, много интервюта, които започваха и спираха, и бяха поставяни на пауза, и чаках хората да говорят с шефовете си. Това продължи през цялата вечер", разказа тенесист номер едно.

"Визата ми бе възстановена, после отнета отново, после отново възстановена, така че бях освободен за четири дни и тренирах. Но това не бяха нормалните дни, които обикновено имам за тренировка, преди състезание от големия шлем. Хеликоптери прелитаха над главата ми при всяка сесия, имаше камери навсякъде. Също така, колегите ми, а това ме нарани много, защото чувствах енергията и погледите от страна на колегите ми и хората, които бяха край корта. Разбирам, че тяхното мнение се е сформирало от това, което казваха медиите, а аз не говорех пред медиите, защото уважавах съдебния процес и Australia Open", допълни още Джокович.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
3
 
! Отговори
215 преди 2 години
Какъв закон бе? Нама закон в Австралия за Ковид. Има решение / постановление на Министъра/ Президента По същия начин и Хитлер и други умници са постановявали разни неща. Ама били ли са добри ...а помисли малко
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо здрав човек трябва да се ваксинира, а ваксинираните да одят насам-натам и да разнасят заразата? Новак е здрав, ама искат да го поболеят и да изкарат на преден план ново лице.
165
8
 
2
 
! Отговори
Нали преди 2 години
Всички искаме равенство пред закона....защо за Джокович да има изключение,а за Минчо от Горно надолнище да няма? Или признавате,че Минчо не е човек....горкият българин...
164
4
 
5
 
! Отговори
Ел Чино преди 2 години
До Пловдив Половината може и да ги е надминал по титли, но аз не говорех за това, нито за ваксината. Изброените от теб качества "достойнство, морал, чест, доблест" са последните, с които се асоциира името му. Дори Макенроу, Риос, Настасе, Къриър и Кьолерер взети заедно имат в пъти повече морал и достойнство от него. Не случайно Адидас го зарязаха като просяк, а Родик щеше да му чупи главата 2008г. в съблекалните на ЮСО.
163
3
 
1
 
! Отговори
юююююоруел преди 2 години
Тези спортисти са най големите фабрики за фекал на планетата и Въглеродният им отпечатък на всеки един е колкото на 1000 нормални човека взети заедно.Нормално за 2-3 години ще ги изпатят
162
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, не се пише "тенЕсист", а тенИсист. Какво играят, тенес или тенис? Нивото на българската журналистика е плачевно.
161
8
 
10
 
! Отговори
Пловдив преди 2 години
До Ел Чино: Повече от половината ги е задминал,да не кажа всичките,не говоря за титли,а, за достойнство,морал,чест,доблест.И другите не са искали да се ваксинират,но,дребни душици са те.
160
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Христо Христов Факт е, че и ПЪРВИЯ федерален съд не гледа делото по същество, а отсъди, че на Джокович не му е дадена "резонна възможност" да докаже че притежава нужните документи. Тъй че се напъваш да лъжеш, но не знаеш, че има запознати със случая.
159
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ноле явно ясно вижда, че колегите му са променени по някакъв начин след като са си сложили тези мистерии и това толкова да го е стреснало щом се отказва от бъдещи трофеи и направо от кариерата си.
158
15
 
9
 
! Отговори
Ел Чино преди 2 години
До Анонимен181Не съм Христинчето, но ще ти кажа кои са Големите в тениса, които винаги ще бъдат обичани и уважавани, не само заради постиженията си като статистика, а най-вече заради харизмата и отношението си към колеги и фенове- изброявам малка част от имената - Лейвър, Аш, Борг, Сампрас, Едберг, Агаси,Хенман, Куертен, Санторо,Анакон, Анчич, Блейк, Федерер, Надал, Хюит, Сафин, Дел Порто, Ферер, Кейхил, Бругера..... до тези Личности никога няма да се нареди, защото е фалшив, лъжлив и лицемерен
157
14
 
10
 
! Отговори
Дева Мария преди 2 години
Не, той нищо, ама съвсем нищо не е казал пред медиите. За сметка на това семейството му, грешно попълнени документи, сертификати за ковид със съмнителен произход и тн. говореха вместо него. И сега стои разпънатия на кръст Джизъс и реве каква жертва е. Мислех, че по-ниско не може да падне.
156
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джокович е лъжец и типичен балкански *** като баща си.
155
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За подобен вид хора,не трябва да им се дава право да се изказват по телевизията.Стои гледате в очите и те лъже без да му трепне окото.Признанието е по-голямомот всичко.Защо никой не го пита как така се разболява на 16-ти Декември 2021.,а на 17-ти е в Испания и на 18-ти във Франция,на всичко отгоре дава интервю.Няма ли карантина ,как е допуснат в Испания и Франция ,като е бил положителен?Логично е да го гледат критично,как да го гледат?
154
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Много големи спортисти по целия свят не бяха съгласни с ваксината, но си я сложиха в името на спорта."Демек бяха насилствено принудени, за да могат да работят. Както и много други хора. И с това си действие никой от тях не се предпази от вируса. Всички тенисисти до един дет рекламираха, че са ваксинирани се разболяха. Включително Григор Димитров. Та, за какво им беше ваксината питам? Да ни бяха рекетирали да им дадем по 50лв всички на Пфайзер. Тая ваксина пази по-малко от муските.
153
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мама е казала на Ноле - да си си подмие задните части ,със кладенчова вода от сръбски кладеденец - ще помогне и за корна вирус ..
152
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При комунизма какви правила имахме ехей, това сега правила ли са? И никой не ги спазва, особено антиваксърите като тоя нахалник, а тогава всички прилежно спазваха правилата.
151
15
 
26
 
! Отговори
реалист преди 2 години
ВЕЛИК ТЕНИСИСТ и ОЩЕ ПО-ВЕЛИК ЧОВЕК
150
21
 
19
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
БАЛКАНСКИ ТАРИКАТ. Като не искаш да се ваксинираш недей. Никой не те насилва. Но правилата важат за всички и трябва да се спазват, а не да св правиш на тарикат и да мушенгясваш. Не очаквай уважение от останалите хора , които спазват правилата.
149
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 214 Ами да, приключила е, то иначе за какво гръмна скандала? И сега гришо ше ги бие сичките.
148
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен кариерата на Джокович приключи. Естествено няма да стане от днес за утре, но след този развой на събитията, той се превръща в черната овца за организатори, фенове, спонсори, и колеги. А с чепатия си и инат характер, хич не си помага. Много големи спортисти по целия свят не бяха съгласни с ваксината, но си я сложиха в името на спорта. Оттук нататък следва падение за него. Неизбежно е. И феновете му трябва да го проумеят най-накрая.