Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха

Тенисистът разказва за времето, което прекарва в центъра за задържане
16 фев 2022 20:20, Нели Христова
249
Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович призна, че престоят му в хотел за задържане в Австралия го е накарал да се почувства "безсилен". В първото си интервю след скандала на Australia Open той сподели, че се е "бил наранен" от държанието на колегите му.

Още по темата

"Определено не беше приятно, но не искам да стоя тук и да се оплаквам от условията в центъра за задържане, защото прекарах там седем дни", заяви Джокович в отговор на въпрос какво му е било в мигрантския хотел.

"Чувствах се безсилен. Когато пристигнах не ми позволиха да погледна телефона си в продължение на три-четири часа. Беше през нощта - между един и девет след полунощ. Не успях да спя, защото ме разпитваха на всеки 30 минути. Имах много, много интервюта, които започваха и спираха, и бяха поставяни на пауза, и чаках хората да говорят с шефовете си. Това продължи през цялата вечер", разказа тенесист номер едно.

"Визата ми бе възстановена, после отнета отново, после отново възстановена, така че бях освободен за четири дни и тренирах. Но това не бяха нормалните дни, които обикновено имам за тренировка, преди състезание от големия шлем. Хеликоптери прелитаха над главата ми при всяка сесия, имаше камери навсякъде. Също така, колегите ми, а това ме нарани много, защото чувствах енергията и погледите от страна на колегите ми и хората, които бяха край корта. Разбирам, че тяхното мнение се е сформирало от това, което казваха медиите, а аз не говорех пред медиите, защото уважавах съдебния процес и Australia Open", допълни още Джокович.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 137/139 "В една от развитите демокрации организаторите на супертурнир предлагат на джоката да влезе без вакса, при специален режим." Я кажи, какъв е бил специалния режим, и веднага ще ЛЪСНЕ "какъв е прблема" :) Джоука си помисли, че понеже е важен тенисист, привилегиите му ще го добутат до участие, обаче не позна.
106
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 134 "Муахаххахаа...та той Медведев на 70 % след втория сет не показа онази игра от първите 2 сета. Биеше до безобразие топките в аут без да е затрудняван от Надал. Тоест непредизвикани грешки. Гледа ли мача изобщо бе, пaпунякo?" Направо сам се би. :))) Никакво участие от Надал. :))) Гледал съм го вече 3 пъти, то такова удоволствие не е за изпускане. Същия руснак каза, че ако трябва да вземе някой тенисист от който да зависи оцеляването му на необитаем остров, би взел Надал. :)))
105
4
 
2
 
! Отговори
абе палячо преди 2 години
само *** още не са разбрали за какво става въпрос, че от месеци има много големи протести по цял свят и копоите на новия строи наричащи се полицаи са използвани да бранят измислената пландемия и да налагат новия ред замаскиран под некви *** зелени сертификати нямащи нищо общо със здравето.. *** вика имало ред и закони, то и в нацистка германия е имало закони за евреите и какъв е новия закон... нямаш право да си здрав хахаха
104
6
 
7
 
! Отговори
Нагъл преди 2 години
Сръбски бек, пипично нагъл, лъжлив и егоист. Жалко да си толкова добър спортист и толкова ***.
103
2
 
5
 
! Отговори
до 137 преди 2 години
В една от развитите демокрации организаторите на супертурнир предлагат на джоката да влезе без вакса, при специален режим. И той просто казва да. Чий е проблемът тогава? Ей, по-католици от папата станахте бе.
102
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джокович просто е объркал държавата, в която да си прави каквото поиска.В развитите демокрации има изграден ред, който се спазва. Дори тогава, когато зад него стои цяла Сърбия и му съучаства със съмнително издадени медицински документи
101
1
 
4
 
! Отговори
те така преди 2 години
35 годишен няма шанс срещу 25 в 5 сета, до 2:0 се виждаше Медведев как го прави смешен Надал, личеха му годинките и той нямаше време да си вдигне ръката и правише нечисти удари с дръжката на ракетата... след 2:0 и съблекалните се случи нещо... това е... този мач много смърди
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 131 "Казах като Някакъв аматьор започна да играе Медведев след втория сет бе, ***, а не че е аматьор!" Медведев: след втория сет Надал започна да играе извънземен тенис" Мдаааа. Мисля да повярвам на противника на Надал какво се е случило, а не на фенчета на Джоука, явно наранени и те като идола си от хорските погледи.
99
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джоката сгази Надалчо на Ролан Гарос миналата година като глиган люцерна. ;)
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 123 "Няма как Надал който е 4-ти или 5-ти в ранглистата да се срещне при какъвто и да е жребий с Новак чак на финал. Ти мaлоумен ли си бе?" Абе приятелю, поне се запознай с някои основни моменти с определянето на схемата на турнира. Преди да обявяваш другите за неграмотни трябва да си СИГУРЕН, че не показваш неграмотност, а ти точно такава показваш. Срамът така е ДВОЕН.
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 126 "Медведев подари титлата на Надал, не короната. Медведев в първите 2 сета разпиля Надал и след това започна да играе като някой аматьор. Жалка история, която намирисва мнооого." Същия "аматьор", който смачка Джоука с 3-0 преди няколко месеца на финала на ЮЕса ли? :)))
96
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 122 Надал на финал срещу Джокович на Ролан Гарос 3-0. Джокович на финал срещу Надал на Аустралиан оупън 2-0 Сетове печелени на настилката на противника Надал 2, Джокович, 2 (от повече мачове). Надал ще очаква Джоука с наточен меч на финала на Ролан Гарос. :)
95
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 119 Оооох, сега разбирам, във Фентъзиленд Джоука е спечелил АО 2022!
94
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 118 "Какъв финал те гони на РГ тази година между Новак и Надал бе, ***? Надал да не ти е втори в ранглистата, че да се среща на финал с Новак? Ти елементарни неща не знаеш, папагалец!" Елементарни неща не знаеш ти, защото ако знаеше, щеше да разбереш, че жребия е такъв, че има 50% шанс Надал и Джокович да не са в една и съща страна на схемата. Както казах, Надал ще чака Джоука на финала с наточен меч. Дано Джоука не се скрие пак зад "ваксинация".
93
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква сръбска чувствителна ранима душа!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 114 Щото ГШ мачовете (или по-точно финалите) показват в най-важните моменти кой кой е.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112 "И сега втора титла има от АО испанския зaгубеняк благодарение на Короната вирус като не играе Новак." Ква "Корона" бе. Надал обърна играча, който само преди няколко месеца смачка с 3-0 Джоука на финала на ЮЕса!
90
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 110 Ххихии. Вече трянва да отпишем най-големите постижения, за да може Джоука да се мери с Надал. Сега като му направи още една на финала на Ролан Гарос ще имате още повече "аргументи" за това. :)
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 108 "На твърда настилка Новак го попилява в статистиката." Хихихи. Абе, гледам им аз титлите от ЮЕсОупън, включително и директните двубои за титлата и се опитвам да разбера за "попиляването". Помогни ми моля те, сподели как са числата в ти две графи, за да те разбера напълно! :)
88
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 107 "Много се изложиха австралийците. Факт" Тоя, който се опита да заобиколи правилата беше Джоука, не австралийците. Какво стана в тоя свят, престъпниците взеха да дават тон за морал. Смях в залата.