Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха

Тенисистът разказва за времето, което прекарва в центъра за задържане
16 фев 2022 20:20, Нели Христова
249
Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович призна, че престоят му в хотел за задържане в Австралия го е накарал да се почувства "безсилен". В първото си интервю след скандала на Australia Open той сподели, че се е "бил наранен" от държанието на колегите му.

Още по темата

"Определено не беше приятно, но не искам да стоя тук и да се оплаквам от условията в центъра за задържане, защото прекарах там седем дни", заяви Джокович в отговор на въпрос какво му е било в мигрантския хотел.

"Чувствах се безсилен. Когато пристигнах не ми позволиха да погледна телефона си в продължение на три-четири часа. Беше през нощта - между един и девет след полунощ. Не успях да спя, защото ме разпитваха на всеки 30 минути. Имах много, много интервюта, които започваха и спираха, и бяха поставяни на пауза, и чаках хората да говорят с шефовете си. Това продължи през цялата вечер", разказа тенесист номер едно.

"Визата ми бе възстановена, после отнета отново, после отново възстановена, така че бях освободен за четири дни и тренирах. Но това не бяха нормалните дни, които обикновено имам за тренировка, преди състезание от големия шлем. Хеликоптери прелитаха над главата ми при всяка сесия, имаше камери навсякъде. Също така, колегите ми, а това ме нарани много, защото чувствах енергията и погледите от страна на колегите ми и хората, които бяха край корта. Разбирам, че тяхното мнение се е сформирало от това, което казваха медиите, а аз не говорех пред медиите, защото уважавах съдебния процес и Australia Open", допълни още Джокович.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 187 1200 лева изкарва сигурно касиерка в Лидъл. Ако това ти е критерия за "пари" значи е ясно кой защитава тоя палец.
126
6
 
9
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Най-добре да се обиди на всички и да се прибира да играе тенис в Шумадия. Явно че светът не иска да му уйдисва на личните му разбирания.
125
1
 
4
 
! Отговори
Не само от тенис преди 2 години
"Аз от тенис не разбира......"послал" и от Български НЕ разбираш....понял?
124
2
 
6
 
! Отговори
Не бъдете д преди 2 години
Никой не отрича спортните му възможности....така както и на ицетоТъпото, или по известен като Стоичков. Всичко останало околоЧалгара е пародия.
123
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чета ЗЛОБНИТЕ коментари тук и......колко ЗЛОБА има по този свят,Боже!Хора, които вероятно корт не са видяли от близо плюят ли плюят...... Аз от тенис не разбира, но бих им казала: Постигнете всичко, което той е постигнал и тогава пишете! Когато чевек си е "послал" като Джокович, може да си позволи и такова самочувствие. Има защо!
122
7
 
4
 
! Отговори
Христина преди 2 години
ЖАЛЪК Е ! НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ !
121
1
 
5
 
! Отговори
чалгата води преди 2 години
до простотия, рушофилствотоТоже.
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много си плоска жено. Знаеш ли, че земята се върти? А сега кажи наляво, или надясно! Всеки, който се гордее с познанията си за земята, трябва да знае посоката и скоростта на въртене. И още нещо - фашистите ще умрете съвсем скоро. От бустер.
119
3
 
5
 
! Отговори
Tони преди 2 години
Пълен ***....заслужено отече в канала !
118
11
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Тойбилганьо той бил нагъл балканец? Само той ли е поставил истината над парите? А какво ще кажете за лекари, учени с нобелови награди и други, които рискуват професии и атаки, от ковид мафията и слугите и? И дори отказват предложени милиони за да си затворят устите за истината. Колко ви плащат на вас да слугувате бе? Милиони ли?
117
9
 
9
 
! Отговори
Ами преди 2 години
ясно е, че му завиждат. Особенно мазния Надалчо, толкова беше доволен
116
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 156 Няма да е никакъв проблем, но нещо ме съмнява ти да се появиш. Все пак твърдиш нещо, което ДЕ ФАКТО не е вярно: Надал МОЖЕ да бъде в другата част на схемата, а ти твърдиш, че не може. Това е ЯВНО невярно, тъй че не разчитам, човек, който не е наясно, да си признае. :)
115
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 157 Ама разберете се с прителчетата ти антиваксъри дали ще го броите към едните или към другите. Явно е, че не може и към двете. Трудно ще бъде, но усещам как антиваксъра у теб надделява над русофила в теб.
114
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 153 "Медведев корав като характер? Лелеее, ти не виждаш ли че говори като жена и мяза на гейтачец? А поведението му го доказа на 100% след втория сет на финала на АО с Надал. Пълен женски полов орган се оказа." Аз прочетох преди няма и половин час, че не било в характера на коравите руснаци да признават, че някой е играл извънземен тенис, а сега чета обратното. Това антиваксърите се разкъсвате между задълженията си към руснаците и задълженията си към антиваксърството. Не ви е лесно.
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 150 "и аз да изляза наполовина прав?" Не можеш да "излезеш наполовина прав". Ти се репчеше, че няма как да са в противоположни части на схемата. Ако това не е така си НАПЪЛНО В ГРЕШКА. Ще пиша, но, разбира се, не вярвам да се появиш. Такива като теб, които не знаете, че е възможно да са в противоположни части на схемата, не обичате да се показвате когато ви хванат в крачка. Шансовете Надал да е във финала на Ролан Гарос са по-големи отколкото Джокович да е и това го знае всеки.
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 151 "Медведев не е обвинен , че обича да играе в игрички, а че е принуден да играе! Има огроомна разлика, папагалец ваксърски!!" Ооох, сега обвиниха коравия и прям руснак, че го принуждават, а той миличкия, забравил, че е корав руснак, се съгласява, ли съгласява! Ви его направихте на нищо бе! Изкарахте го напълно безхарактерен, и за какво: за да покажете антиваксърските си фантасмагории! Омазахте човека за едните глупости!
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука много спортно ориентирани коментатори, на тях да им кажа, те си знаят де, но Джокович е в пъти по-добър от нашия ваксиниран ***. Забележителен тенисист е Новак/
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами и аз не харесвам комунизма, нито ми харесва кво са ни правили сърбите в исторически план, но простият факт е , че Джоко е най-добрият тенисист в момента. Да се съдерете, не можете да промените този факт. Бъдете обективни бе, да му ... Аре.
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 144 Ми, аз не съм често тук, но ще се постарая. Как да те позная, че си ти? Впрочем, обратното също важи: искам те тук, ако се паднат в противоположните части на схемата, да ми обясниш как това не е възможно!
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 138 "Поредния гнусeн номер съчетан с това дали Медведев не е бил "инструктиран" от някои хора." Хехехе. Големите русофилчета вече обвиниха и Медведев в игрички, само и само да "спасят" антиваксъра. То не е лесно да си хем русофил, хем антиваксър, щото понякога тия две неща вървят едно срещу друго. Значи и на руснаците не сте верни. :)))