Гришо: Давам си шансове за по-добри резултати

Няколко точки направиха разликата днес
3 ное 2023 18:37, Стела Стоянова
9
Гришо: Давам си шансове за по-добри резултати
Снимка БГНЕС

"Трябваше да остана концентриран през целия мач и всеки път, когато се стигне до разиграване, да направя нещо. Няколко точки направиха разликата днес", заяви Григор Димитров след победата си над Хуберт Хуркач с 6-1, 4-6, 6-4 в четвъртфиналите на Мастърса в Париж.

Българският тенисист продължи с отличното си представяне в последните седмици и се класира за втори пореден полуфинал на ниво Мастърс, след като преодоля 19 аса от своя съперник. "Чувствах се като знак "Стоп", пошегува се Григор относно силните сервиси на поляка. "Сервисът му определено беше под пара в един момент. Знаех какво да очаквам, но не бях сигурен дали ще получа шанс. След 5-6 гейма във втория сет, просто налучквах, но всеки път избирах грешната страна", допълни той.

Още по темата

"Тялото ми се чувства добре до момента, което е най-важното нещо. Главата ми е добре. Ако успея да играя така постоянно във всеки мач, си давам шансове за по-добри резултати. Днес срещнах съвсем различен съперник, всеки ден трябва да се адаптирам и до момента успявам да го направя в последните 4-5 дни", каза още Димитров, който утре ще срещне Стефанос Циципас или Карен Хачанов в битка за място във финала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
ГЕРЕН преди 5 месеца
ТОЗ НЕ ЗНАЕ ОТ ГОДИНИ ЩО Е ДЕ Е БЪЛГАРИЯ. НЕКВА ЧУЖДИЦА Е. ***. СИГУРНО ОТ ГОДИНИ НЕ Е ГОВОРИЛ НА БЪЛГАРСКИ. ЕВАЛЛА НА ДЖОКОВИЧ ЛЮБЯЩ РОДИНАТА СИ.
5
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Преди време нямаше търпение , но този недостатък вече е преодолян.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Плюйте бе, айде! Плюйте! Къф е тоа българин? Кат не е некой наш американец... Ко ми го фалите тоз? Иде ред и на Везенков! Ша ми успяват те! Българи с българите!!! Ся ако беше пък украинец, с мед да го намажеш...па то българин. Айде сиктир!
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гъркът ще го спре за жалост.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Требеше по-рано да скине с влайнкята Мъдолина. Яле съга къв жребец е немоа го сопреш!
1
0
 
5
 
! Отговори
Дон Кихот преди 5 месеца
Шанса Санчо......... И да си го даваш, не е твой докато не се подготвиш за шанса.