Ботевградско крими: Панчев гърми по Пелов заради... жена

Не се изключва възможността да е имало и трети участник в стрелбата
Обновена: 6 юни 2018 15:47 | 6 юни 2018 09:00,
106

Снимка: Булфото

Криминално проявеният Марио Панчев уби издирвания Владимир Пелов. Инцидентът стана снощи, малко преди полунощ в Ботевград, съобщиха за БТА източници, запознати с разследването на инцидента.

Няколко часа бяха нужни на прокуратурата и МВР да потвърди, че убитият наистина е Пелов, когото всъщност издирват от няколко месеца след бягството му от затвора на 3 април.

Още по темата

Причината за бавното установяване на самоличността е фактът, че мъжът не е имал в себе си никакви документи. Разпознат е обаче по пръстовите отпечатъци.

МВР съобщи официално, че снощи в града е имало престрелка, без да уточнява подробности кой е участвал в нея.

Разследващи обаче разказаха, че при огледите през нощта са намерени няколко пистолета и гилзи, което означава, че Панчев и Пелов са стреляли един срещу друг.

Двамата са имали вражда, по непотвърдена информация е заради жена. В Ботевград се говори, че Панчев е сводник, криминално проявен, осъждан е, но не е лежал в затвора.

Към момента не се изключва възможността да е имало и трети участник в стрелбата.

Простреляният Панчев е настанен в "Пирогов" в много тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
26
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Човека ( мутрата ) Пелов си излезе от затвора, като на разходка... и си "кореспондираше" с полицаите във Фейсбук...изчезна в необятните предели на България... ежедневието го "затисна" като нас - оставил зад гърба си затвора, той е тръгнал да урежда частния си живот...колко трогателно!Полицията си "върши работата" ....не е ясно коя обаче.
49
22
 
21
 
! Отговори
от Швеция преди 5 години
Живея от 12 години в Швеция, оправил съм си отдавна живота и мога най-отговорно да ви заявя че тук при цивилизацията такова нещо не може да с случи, но тук никога не е имало 45 години комунизъм и руска окупация.
48
1
 
22
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Полицията си отдъхна на 50%...остава да се гръмне и другият беглец и работата ще е на 100% свършена.Каквото търсил...това и намерил.И ако се окаже че пак е замесена жена...егати и *** ***...
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 1948г в България всичко е под контрол и манипулации на ДС Бг Франкенщайна ако си значим и важен те знаят ако създаваш проблеми но си им угоден те покриват ако се пречиш и постоянно им пречиш те ликвидират бързо и ефикасно имат си крими контингент под ръка а мвр само имитира дейност
46
1
 
2
 
! Отговори
до 53 преди 5 години
Нежен, проверка на отпечатъци е стандрартна процедура. Конспирацията я измисли ти с комичния си пост. Този е бил разпознат от десетки хора в Ботевград още преди месеци.
45
0
 
12
 
! Отговори
милиционер преди 5 години
Троянската война ряпа да яде. Хората от затвора бягат да отмъстят за хубавата "Елена" или Симона..може ли да питам, три месеца това ли е организирал? А също и, три месеца, ако не знаете, че си е в родния град, къде сте го търсили? Все интересни въпроси, на които или няма да отговорите или ще е с тъпня от рода на.."бил е депресиран, че тя не го е чакала..хаха..стига вече, смешно става.
44
1
 
8
 
! Отговори
до Бау преди 5 години
Какви ги бълваш? Ако е бил гръмнат в лицето, естествено ще му правят проверка на отпечатъци. Дори да не е бил, пак я правят тази проверка. Стандартна процедура. Не е бил с никакви бради/прически/батмански костюми. Чисто некадърна работа на "търсачите" от МВР.
43
0
 
15
 
! Отговори
Ганьо балкански преди 5 години
Добре бе, уж полицията го търси под дърво и камък, той нашия си вилнее из Ботевград, та даже и се стреля с някъв заради жена... смятай. Добре, че и двамата са били прости на бургия, че да се изпозастрелят взаймно, че иначе тая работа никой полицай няма да свърши.
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавният милиционерски апарат е създаден Франкенщайна през 1948г и от тогава до сега функционира на максимум ако си срещу него ще те унищожат или ако си заплаха за тях същото те очаква единствено ти остава опцията терминал 1и2
41
0
 
7
 
! Отговори
ДЖОН СТАЙНБЕК преди 5 години
Каквото и да ти говорят,знай,че става дума за пари.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паметник на културата да му построят сега
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самият факт, че един опасен двоен убиец и беглец от затвора се разхожда посред бял ден в родния си град, без абсолютно никакво притеснение да бъде заловен, изисква незабавната оставка на шефа на МВР.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От серията любовни трилъри-Посреднощ се стрелят заради жени.
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че има естествен подбор при бандитите, че ако чакаме на родната полиция , мани, мани!Човекът в родния си град лични драми разплита, а те иначе го търсели усилено!Много щеше да е смешно, ако не беше жалко!
36
1
 
17
 
! Отговори
мвр филм преди 5 години
хахахахаха тия от мвр да сменят малко версията вече, стига с тия убийства заради ревност, взеха да се повтарят малко :D
35
1
 
10
 
! Отговори
Иванчева преди 5 години
Така значи, доказа се, че подкупът е бутнат на Иванчева, ама - не. Боже, в каква държава живеем. Цялата държава работи срещу съвестния човек.
34
0
 
9
 
! Отговори
инфо преди 5 години
Разбрахме всички убийства в бг. са на лична основа. Няма нужда да ни го съобщавате всеки път. Вече си знаем.
33
0
 
8
 
! Отговори
абе преди 5 години
Пак ли ревност бре!
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на МВР за добре свършената работа. Сега разчитаме на някой бакшиш/чистач да гръмне и другия, че и той най-вероятно в момента си пие сутрешното кафе на централния площад на някой град.
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че има Марио Сутеньорчето да свръши работата на елитните командоси на МВР