Списък за убиване: Полицаи и прокурори на мушката на килъри!

Задържани са 10 души, тартор им е синът на Йоско Костинбродския
Обновена: 2 юли 2018 15:50 | 2 юли 2018 13:15,
95
Списък за убиване: Полицаи и прокурори на мушката на килъри!
Снимка: Pixabay

Престъпна група е подготвяла убийства и побои на прокурори и полицаи, бандитите са задържани.

Новината съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, цитиран от БТА.

Престъпниците съставили списък с имената на служители на МВР и на Спецпрокуратурата, които е трябвало да бъдат пребити и дори убити.

Полицаите и прокурорите били набелязани, защото работели активно върху разследвания, свързани с обвиняеми и подсъдими от групата, но и не само.

Още по темата

Информацията за списъка с нарочените за отстрел, била получена от свидетелски показания. В него имало двама прокурори, служители на ГДБОП, СДВР и ГД "Национална полиция".

Гешев обясни, че служител на СДВР забелязал, че е следен и е познал едно от лицата, което било криминално проявено.

Задържани са десет души, те са с мярка за неотклонение задържане под стража. Четирима са обявени за общодържавно издирване.

Един от задържаните е Иван Йосифов, син на Йосиф Йосифов - Костинбродския. Предполага се, че той е имал ръководни функции в групата.

Предстои повдигане на допълнителни обвинения на задържаните.

Групата се е занимавала с разпространение на наркотици и е в полезрението на ГДБОП от средата на 2017 г. Тя е опитвала да разшири дилърската си мрежа и е принуждавала непълнолетни и малолетни да продават наркотици.

Задържането на основното ядро на групата, е станало в средата на миналата седмица на връх Шипка. Групата е изключително мобилна и конспиративна, информира директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Главният секретар на МВР Младен Маринов коментира, че ще бъде направено всичко, за да се защити всеки един служител на полицията и магистрат. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
43
 
! Отговори
елит преди 5 години
България просто няма елит: духовен и интелектуален. Нима професорите с гласуваните титли от техни хора могат да се нарекат такива според критериите по света на държавите, които водят науката? Боже, та те просто будят смях сред тях. Бизнесмените ни? Почти всички са такива от една криминална и грабителска за България приватизация! Духовността? Чалгата ни залива - културата на примитивния човек с физиологични нужди. Къде е елита? Системата се смени, но хората, които я съсипаха пак управляват? !
43
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борба между клановете на мафията.
42
3
 
18
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 години
Мина им вотът на недоверие, свързан със сигурността, пуснат новина за разбита ОПГ, която се занимава с убийства... Колко елементарни хора са българите...
41
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам от писаниците, - безнадеждно е... Престъпниците взели да защитават престъпниците из форумите. Властта видите ли са престъпници, а ние сме праведните. Мани, мани, чудеса...
40
12
 
5
 
! Отговори
Дедо поп преди 5 години
Та да попитам людете де плюят куките, не че няма повод ама кога ви издави дъжда що им Звъните на тях а не на тая групичка?!?!
39
12
 
7
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Знаете ли че с представката AdGuard AdBlocker може перманентно да се махне секцията "Кометари", така че никога вече да не виждате глупостите които се пишат тук. Пак можете да пишате коментари (както аз правя в момента), но след като изпратите коментара секцията си остава празна за вас. Без коментарите този сайт е доста по-приличен и чист.
38
5
 
14
 
! Отговори
Ха, ха... преди 5 години
А "пожарникар" нема ли у списъко?... :::)))Ха, ха, ха... :::)))
37
5
 
27
 
! Отговори
Работническо дело преди 5 години
какво са няколко убити/пребити прокурори и полицаи ? - Едно добро начало!
36
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 1 юли токът поскъпна с 2%, а парното със 7.33%.. и айдееее почнаха да ги фащат за да има новина
35
4
 
28
 
! Отговори
май даааа преди 5 години
А не смятате ли че след всичко което преживяхме и сега виждаме,ограбена и разорена България, няколко пребити прокурори,съдии,полицай няма да е добро решение?!
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЕЛОТО ИМ ЩЕ СЕ ГЛЕДА ОТ СПЕЦПРОКУРАТУРАТА И СПЕЦ СЪДА ТОЕСТ ТОЧНО ТЕХНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ И СА И ЖЕРТВИТЕ :DИНАЧЕ ЗА ТАКИВА КАТО МИТЬО ОЧИТЕ БОЙКО БОРИСОВ И ХЕЛИКОПТЕР ПРАТИ!
33
1
 
20
 
! Отговори
еврика! преди 5 години
Брилянтно хрумване, това да се направи списък с набелязаните цели за елиминиране ..., иначе под такова напрежение, в каквото работят престъпните и конспиративни групи, лесно може да се забрави нещо. Още веднъж, Браво!
32
2
 
33
 
! Отговори
КуРупционен орган преди 5 години
може и да са искали да ги убиват, ама със сигурност не защото са си вършили работата, а защото са взели кинтите, а обещаното - несвършено :)Като оня нападжията-бос с джипа. Да не мислите, че него го гръмнаха, щото си е вършел работата. Да, да :)
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задържането на основното ядро на групата, е станало в средата на миналата седмица на връх Шипка. Хората са се ка4или на 4ист въздух на Шипка а тия са ги закоп4али.
30
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОЛИЦАЯ КОЙТО ТВЪРДИ , ЧЕ ВИДЯЛ НЯКОЙ ДА ГО СЛЕДИ ПЪРВОНАЧАЛНО ТОЗИ НЯКОЙ ГО ВИДЯЛ ПО СНИМКА ЗА ДА ГО ПРИПОЗНАЕ!БОЙКОВА МУТРЕЛАНДИЯ!
29
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО ТЕЗИ СА ИСКАЛИ ДА НАБИЯТ ИЛИ УБИЯТ И ЕДИН ПРОКУРОР ДА СА ГО СТОРИ ДОСЕГА 1000000000000000000000 ПЪТИ!!НЕ ТЕ ИМАЛИ ЦЯЛ СПИСЪК ДЪЛЪГ КАТО НА ШИНДЛЕР ЗА БОЙ НА ПРОКУРОРИ :DТИЯ СЪВСЕМ НИ ВЗЕХА ЗА ТРЕВОПАСНИ
28
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МУТРЕНСКИ НОМЕРА!!!ИСКАТ ДА ПОКАЖАТ, ЧЕ МОГАТ ДА НАБЕДЯТ ВСЕКИ ЗА ВСИЧКО!!!!
27
0
 
32
 
! Отговори
цирк преди 5 години
Дълги години бандата търгува с наркотици и извършва престъпления но никой не ги закача а сега когато на мушката се оказаха хора от системата изведнъж ги задържат?!страха е голямо шубе....
26
3
 
10
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
Kakvo stana s Brendo, dali ne e na ostriva na Boko ?
25
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДРЪН ДРЪН ДРЪН!!!!НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОДХВЪРЛЕН СПИСЪК!НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА В ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДСТВИЕТО!!!!!!!