Търсени от Европол за убийство и дрога: Италия хвана наши бандити

Двамата били част от наркоканал в Белгия, убили холандец
69
Търсени от Европол за убийство и дрога: Италия хвана наши бандити
Снимка: "24 часа"

Италия задържа двама българи, издирвани от Европол за убийство, грабеж и дрога.

Според италианските медии арестуваните са Мариян Цонев Иванов и Алексей Станиславов Славчев. Двамата се издирват още от март от европейските полиции.

Мариян и Алексей се издирват за убийството на 65-годишен холандец.

Холандската полиция ги търси от март, а те все успяват да се изплъзнат, използвайки фалшиви документи. От няколко седмици обаче се подвизавали в Неапол и били хванати благодарение на сигнала, подаден до италианските власти от холандските им колеги, пише “24 часа“.

Началото на операцията срещу българите датира от 20 март, когато в Rilland, Холандия, бил намерен трупът на холандеца. Мъжът бил завързан с ленти и причина за смъртта му били многото получени удари от насилниците.

Властите в Холандия провели разследване, което довело до двамата българи. Оказало се, че те са част от наркоклан в Белгия.

В началото на май в Etten-Leur, Белгия, полицията нахлула в апартамент, където се смятало, че двамата се укриват. По време на обиска били открити насаждения от марихуана и били арестувани 9 българи и един холандец. Иванов и Славчев, както и още един българин обаче успели да избягат, спускайки се през прозорец навън.

Холандските власти издали европейска заповед за арест на тримата българи. В края на юни единият бил заловен в България. В средата на юли другите двама издирвани успели още веднъж да се изплъзнат от клопката на белгийската полиция чрез фалшиви документи.

Двамата се отправили с кола към Италия, стигайки до Перуджа след ден шофиране. След свързването на холандската полиция с колегите им от Перуджа започнало разследване срещу двамата на италианска територия.

Така се разбрало, че те се укриват в Неапол, където се снабдили с нови фалшиви документи.

Италианските власти започнали да ги следят и контролират и така в крайна сметка се стигнало до задържането им през нощта на 4 август. Двамата предполагаеми убийци се намират в затвора в Поджореале.
 


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И двамата са българи от попово , спрете със спора
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо дори са живи ... преди 100 години, такива се бесеха, без хънтъ-мънтъ. Престъпност, от такива пропорции нямаше. Отвличания и наркотици нямаше. Разбойниците биваха избивание и рядко се намираха, такива да поемат наново ролята им. Сега, ще гръмнеш някого, ще му изнасилиш жената и ще му продадеш децата, ама ако изкараш и 3 години в панделата, ще е късмет.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И пак българи юнаци. Срам.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всяко приключение се заплаща! Събрали са си спомени за разказване в затвора.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако марихуаната беше свободен продукт, такива дилъти, просто нямаше да съществуват.
39
2
 
6
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 3 години
***....трепане му е майката и преди това бой, е б ан и гръцко!!
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
....Да,на Алексей майка му е рускиня.....
То има и рускини който се омъжиха за джипсита само и само да се махнат от родните им места,за *** също.И не всички рускини са бели руси и синеоки-това е голяма заблуда.
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен
Да,на Алексей майка му е рускиня.....
36
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До стига неточност

Хайде стига сте им сменяли етноса,чисти българи са ,или според вас българи не убиват?
35
4
 
6
 
! Отговори
стига неточност преди 3 години
Трябва коректност и конкретика това са български граждани от ........ етност.
Стига са ни отъждествявали всички от български етност с кафяво л.и.ките .
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е те това са точно Ентегрирани джипсита в международната престъпност,носят си я в гените.Иначе само личните им карти и имената са български за прикритие, защото ползват всичко към което се присламчат,те са само ползватели никого създатели.
33
1
 
3
 
! Отговори
Ко? Не! преди 3 години
Защитниците от някоя организация за *** гей.зери спонсорирана от Изродел ,ще им помогне да излезнат до година и ще си живеят живот в Париж или Лондон на помощи естествено.
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега за убииство и за дрога по законите на Белгия ги чакат поне по 20 годинки. Не вярвам да ги изпратят в бг защото тук не са направили убииството. Така че на тези двамката ще им се стъжни жалкият животец.
31
10
 
0
 
! Отговори
BXL преди 3 години
До Анонимен

Pitay mayka si tq znae ot kade sa ne poznavate i dvamata zasto si pozvolqvate da govorite be pomiyari dolni
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31
Защо обиждаш висшистите? Те са 'космически' напред и в цялата вселена! Те са с погледи на интелектуалци! Защо им завиждаш?!?! :))))))))))))))))))))
29
4
 
26
 
! Отговори
skunka преди 3 години
В разгара на лятото да те хванат в Неапол звучи меко казано смешно. По - скоро са наредени от други българи, поели пътя към кафеза, за да получат споразумение. Сега следва екстрадиция, спец. съд, спец. апелативен съд, задържане 'под стража' 4м., после домашен арест за по - лека мярка за неотклонение, после съдът ги осъжда,обжалват,минават години, те са си под дом. арест или под стража, накрая лежат има - няма годинка и газ към Белгия ;)
28
8
 
49
 
! Отговори
qvo vadis domine? преди 3 години
Като гледам снимката,теорията на Ломброзо май е вярна!
Защо българите не искат да живеят спокойно,да работят,да учат,да се простират според чергата си?Каква е тази болна амбиция масово да се правят на бизнесмени,какъв е този морал да издигнеш парите за единствена цел?
България изчезва защото повечето българи нямат ценностна система.Да изчезва...Светът няма да скърби.
27
12
 
8
 
! Отговори
ggg преди 3 години
Пълни глупости Да те намерят през лятото в Неапол е тотална лъжа там има над 200 000 нелегални И дръжки са хванали или намерили .
26
3
 
20
 
! Отговори
патриот преди 3 години
ама те явно се обичат
25
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2 бг ***