Списък за убиване: Полицаи и прокурори на мушката на килъри!

Задържани са 10 души, тартор им е синът на Йоско Костинбродския
Обновена: 2 юли 2018 15:50 | 2 юли 2018 13:15,
95
Списък за убиване: Полицаи и прокурори на мушката на килъри!
Снимка: Pixabay

Престъпна група е подготвяла убийства и побои на прокурори и полицаи, бандитите са задържани.

Новината съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, цитиран от БТА.

Престъпниците съставили списък с имената на служители на МВР и на Спецпрокуратурата, които е трябвало да бъдат пребити и дори убити.

Полицаите и прокурорите били набелязани, защото работели активно върху разследвания, свързани с обвиняеми и подсъдими от групата, но и не само.

Още по темата

Информацията за списъка с нарочените за отстрел, била получена от свидетелски показания. В него имало двама прокурори, служители на ГДБОП, СДВР и ГД "Национална полиция".

Гешев обясни, че служител на СДВР забелязал, че е следен и е познал едно от лицата, което било криминално проявено.

Задържани са десет души, те са с мярка за неотклонение задържане под стража. Четирима са обявени за общодържавно издирване.

Един от задържаните е Иван Йосифов, син на Йосиф Йосифов - Костинбродския. Предполага се, че той е имал ръководни функции в групата.

Предстои повдигане на допълнителни обвинения на задържаните.

Групата се е занимавала с разпространение на наркотици и е в полезрението на ГДБОП от средата на 2017 г. Тя е опитвала да разшири дилърската си мрежа и е принуждавала непълнолетни и малолетни да продават наркотици.

Задържането на основното ядро на групата, е станало в средата на миналата седмица на връх Шипка. Групата е изключително мобилна и конспиративна, информира директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Главният секретар на МВР Младен Маринов коментира, че ще бъде направено всичко, за да се защити всеки един служител на полицията и магистрат. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
25
 
! Отговори
Бачо Киро преди 5 години
Хммм, като е за техния *** веднага се активират.. Уж.. Щото и PR може да е...Иначе е редно малко и те да са на мушката на престъпниците, не само обикновените хора...
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
задържали са младежите в една шкембеджилница в Банкя ..поръчали си били и тиква с мед за десерт ...а дано...ама надали
22
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С'я, ако за секунда допуснем умопомрачителната идея да повярваме на новия епизод от сай-фай кримката, то възможните обяснения са две:- Йоско ненамкойси, като един социално осъзнат бандит, е решил да основе българско "17ти ноември" и да даде знак за отпочващата въоръжена класова борба;- мъдистратите и милиционерите са част от вътрешно-криминалните боричкания около наркотрафика и иде реч за обикновено разчистване на сметки между клановете.Говорителката с прическата да му обясни на специалния кое от двете е по-лицеприятният вариант и има ли такъв въобще.
21
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Впрочем за толкова време преход, аз не се сещам за убит магистрат или полицай във връзка с борбата му срещу мафията.Пък и престъпна група под Шипка, а не в центъра на София или Люлин поне? Тези спецпрокурори още са под влиянието на книжките за Митко Палаузов и сегашния Гешев си мисли, че лошите са в гората както по времето на другия Гешев.
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Групата е изключително мобилна и конспиративна---хехехех аз се притесних да не би да са били стационарни и неконспиративни
19
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички тези неща /наркотиците, контрабандата, поръчковите убийства и въобще организираната престъпност/ отдавна идат първо съгласувани с властимащите, а след това с полицаи и магистрати. Справка: броят на осъдените нарко барони /имаше един осъден Брендо първо в Италия, после в Румъния, но взе че изчезна, а за капак и КОНПИр му разреши да си продаде хотела, че с пари се бяга по-лесно отколкото с хотел/, както и Ало Ваньо комедията.Ако има някакъв списък с магистрати и полицаи, то е на спазарените. Като списъка с посетителите при Цецо Василев.
18
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кметицата на Младост за мижава сума устроиха 5 часово показно по централните улици на София - тук имаме цяла група за убийства на магистрати и полицаи и... суха сводка?! аре бе... Плюс дежурните герберски ***, налазили темата...
17
1
 
22
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Тези *** ченгета явно са гледали филма "Черния списък" и са решили да ни направят някой нескопосан сериал,колко добре полицията си гледа работата и заслужават заплатите си. Не зная само дали тези "престъпници" ще могат да ги опазят или ще трябва пак чистачката да ги гони...
16
2
 
19
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Крушата не пада по далече от дървото...По стъпките на тате...пари бол...Съдебна система никаква...и да те хванат,ще дойдеш при мен...направо си е разграден двор...И 30 год,вече оправяне няма...Ама и ние сме едни късметлии..такъв ни бил късмета...България...
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цирк за ***
14
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така наречената Специализирана прокуратура, която всъщност е звено за разчистване на лични сметки на Боко Тиквата с опонентите му, но издържана от нашите пари - на данъкоплатците, по-добре да каже, какво стана със скалъпената акцийка по задържането на "корумпираната" Иванчева, която пречеше на герберастите да усвояват площи от Младост.
13
2
 
46
 
! Отговори
Истински Херои преди 5 години
Задържали са ги на връх Шипка :) Точно да излетят в Космоса, за да докладват на Дарт Вейдър и ченгетата хвърлили куки на летящата чиния и така ги спрели : ) В засадата участвали сержант Люк Скайуокър от Симитли и майор Принцеса Лея от Чапръчане.
12
1
 
36
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Едните мафиоти направили списък на другите мафиоти. Толкова просто. Защо не попитат хората от списъка, защо са вътре? Какво общо имат с килърите?
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,че вдигнаха цените на ток, вода и т.н.,та да се разкрие списък със застрашени служители и отново да се отклони вниманието на хората!
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да оправдаят безсмисленото си съществувание тези спецпрокурори и марсиянци наркодилъри с престъпни планове ще заловят...
9
1
 
45
 
! Отговори
Комиците преди 5 години
Списъкът е писан с кръв, върху стар египетски папирус :) Абе, тея хора са тотални комици!Има ли бавни, които да им вярват? Мутрите се събрали и НАПРАВИЛИ СПИСЪК!!!!!Кой прави списък на хората, които ще убива???????Сега ще кажат, че и дата, час и описание на методите на убийството са били записани в този "списък" :)
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха, в тоя филм най ми харесва как са арестували ядрото на групата на връх Шипка.
7
2
 
38
 
! Отговори
:) преди 5 години
Пак някакъв филм ви пускат, драги зрители :) 100% съм сигурен, че яко преувеличават. Пример: СРС, в което двама пияни нискочели се заканват, че ще избият всички ченгета = "хванахме група опасни престъпници, които подготвяха избиването на цяло РПУ". Много резили им се събраха на милиционерите и се чудят как да вдигнат рейтинга. Как, как... я да им пуснем едиин филм на глупаците!
6
3
 
42
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
А в списъка на набелязаните има ли хора с еднакви инициали ?
5
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалшиви новини борят демокрацията написали на лист и списък да бе не са ли пратили и писма до папата да кажат какво са намислили.