Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо

Не ме интересува, че ще ме осъдят, признава той във видео
Обновена: 27 юли 2018 13:51 | 27 юли 2018 07:00, Анисия Иванова
230
Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо
Снимка: YouTube

Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо. Това казва във видео, качено във Facebook, 15-годишният младеж, който наръга свой връстник в столичния кв. "Надежда" заради колаж.

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия", допълва младежът, който на видеото е гол до кръста и окървавен.

Още по темата

Публикации в социалната мрежа предизвикали кървава драма вчера. Сигналът за случилото е подаден към 14 часа.

Шест минути по-късно екип на Спешна помощ бил на място. Раненият е 16-годишен. Той е с множество прободни рани във врата и ръката. Закаран е в "Пирогов", където му е направена животоспасяваща операция.

В близост до блока е задържан и нападателят - 15-годишен негов съученик. Малко след инцидента в интернет се разпространява и шокиращото видео. Според източници на Нова тв на него е именно нападателят.

Видеото е заснето преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръце и има следи от кръв по тялото му.  Нападателят е от ирански произход.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалото момче е в тежко състояние, остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
44
 
! Отговори
Газдов преди 5 години
Белене липсва......много.
32
4
 
51
 
! Отговори
Кой? преди 5 години
Защитата на тая амеба от бхк ли е поета?
31
1
 
66
 
! Отговори
Е *а мааму преди 5 години
Аве това туловище на снимката ли е 15 год младеж?!? Горките нормални деца, сигурно редовно им се подиграват, че не изглеждат така..
30
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кв е тоя младеж на снимката... прилича на някакъв дебел чичка от някое село..
29
6
 
75
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Смесването на етноси е вредно за...развитието на човечеството,а понякога и...опасно.Олиото не се смесва с...вода.Стотици и хиляди години еволюция не могат да бъдат компенсирани с няколко години...доброманска интеграция.За да има резултат интеграцията,то трябва да е...насилствена и брутална с як...чатал на врата и ако не даде резултат след период от 2-3 години,да следва принудително...изселване извън обществото в което е попаднало...индивидчето.Иначе...циливилизацията е обречена.
28
3
 
69
 
! Отговори
ггг преди 5 години
Чалмата да бъде съден ,а семейството прогонено от страната не забавно .Проверка на всички Пакистанци,Иранци,Афганистанци все *** с една дума и репатрация
27
2
 
74
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
Това ке-ле -ме е възпитано в семейство изповядващо най-благородната, най-миролюбивата, най-прогресивната религия, която ги учи да мразят и убиват всички друговерци. Ако има противоречие в изреченията - обърнете се към Меркелица !
26
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
крайно време е подобни да бъдат съдени като възратни.
25
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АРАБЕЛИТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ИНТЕГРАЦИЯ!!!СПРАВКА - ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ГЕРМАНИЯ И Т.Н.ТОВА МАЛКОТО Е ОТРАСНАЛО ТУК, НО В ГЛАВАТА СИ Е ДИВАК.ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ДО КРАК!!!
24
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези навсякъде по света вършат само престъпления, където и да отидат сеят само насилие... Връщайте ги в техния мюсюлмански свят, неуважаеми политици! Нямат място в Европа!
23
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ислямски ценности...Нож, наръгване...Така ги учат в семействата им!
22
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този какво прави в България изобщо? Кой го е пуснал на границата, кой му е дал жителство, кой му е разрешил да посещава училище и кой му позволява да върши убийство??? Майка му и баща му да влязат в затвора докато навърши 18 години и после той да си си заеме там мястото!!!
21
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** от малки.....
20
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и да се е почувствало обиден въпросният, за него ножът е начална, а не крайна мярка и всеки човек може да си направи изводите от този факт. Достойнство може да се защитава не само по един-единствен начин!
19
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И преди искал да се бие.... Само му вижте изказа и " разсъжденията"... Рано или късно някой ще набие него, той си го проси с арогантното си държание на думи и дела... Всичко се връща в този живот и има възмездие!
18
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страданието от душевни рани е не по леко от страданието на физическите. Не се гаврете с хората, не ги унижавайте. Дори и шегите трябва да са с мярка. Много често корените на фаталния край се крият в подигравателното поведение, гаврата и жестоката обида. Дори разправиите за пари са по безопасни.
17
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малоумното и безскрупулно същество е за затвора!!! Полицаи, прокурори и съдии да му обяснят, че такива като него трябва да си понесат пълната отговорност за деянията!!! Доживотна, без право на замяна !!!
16
2
 
35
 
! Отговори
4и4и преди 5 години
на това *** трябва да вкарат майка му в затвора докато стана пънолетен, а после да се сменят.тогава може и да му запука
15
3
 
58
 
! Отговори
овчедушието е голямо преди 5 години
Според неговата логика,той си е защитил честта.А питам ние кога ще защитим нашата чест!
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много добре се връзват водещите новини - от едната страна това ***, а от другата - ГУЛАГ.