Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!

Репортерът твърди, че никога не е казвал, че е пребит
Обновена: 29 сеп 2018 08:35 | 29 сеп 2018 07:45, Александър Попов
293
Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!
Снимка: Монитор

Димитър Върбанов бе освободен като репортер на "Господари на ефира" след като се появиха видеа, които доказват, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Още по темата

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нова телевизия си има "Сигнално жълто" само че с друго име- "Господари на ***"
16
7
 
17
 
! Отговори
Отклонение преди 5 години
Тази храна щом е с изтекъл срок на годност защо не е унищожена? Пазят я за черни дни ли?Този хубостник наистина сам се уплете в лъжите си,но наистина е странно как тонове храна седят с изтекъл срок на годност и не се унищожават. Това е по важното, а не толкова дали ще го махнат от телевизията.
15
0
 
11
 
! Отговори
Скункса: преди 5 години
Митак аз съм бе, е сега и при теб ще дойда:):)':)
14
5
 
22
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
В ГЕРБерската Нова Тв всички са манипулатори !!!
13
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върбанов, ти си същия *** като всички твои колеги в това долнопробно предаване, начело с оня смoтаняк Рачков.
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябва да се вярва на всичко, което показват по телевизора. След този случай, още по-малко.
11
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влязъл неканен в частна собственост, а после недоволства, че охраната го е изхвърлила, пък и лъжесвидетелства, че са го били. Освен това заблуди и цяла България.
10
3
 
37
 
! Отговори
Перо преди 5 години
Такава му е телевизията, такива са му началниците, такъв е и той. Нужен е скандал, опитва се да го провокира, а когато не се полулучи си го създава сам. Ще си избършат ръцете с него и ще го оставят да се оправя сам. Но се питам с какво е по-различен от ***, която разпъва на кръст Иванчева?
9
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да арестуват шушумугите дето са го бутали и ръчкали навоън з окато падне за да не снима развалените храни, те арестуват журналиста тия 15 тoна и коко са развалени храни кой трябва да ги изяде бе откога тия пpодават развалени храни и ни тровят. Сега се чудят как да го pазкарат за не разберем истината.
8
3
 
37
 
! Отговори
гого преди 5 години
Бат Бойко и той се върза, завалията от САЩ чул недочул и го направи мъченик тоз лъжец
7
3
 
37
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Възможно ли е дори да е разминал границите на кръвното? Горната да е станала долна и обратното?
6
6
 
66
 
! Отговори
Зрител преди 5 години
Абе ние видяхме записите. Митето излъга най-нагло цяла България. Сега е в ролята на Лъжливото овчарче. Не му вярвам на нито един репортаж. Не вярвам и, че тия хора продават негодна храна. Може и така да е, но не вярвам. Съмнявам се и във всеки друг сензационен репортаж на "Господари на ефира". Откъде да знам, че не си измислят сензации и нередности, за да си вдигат рейтинга и да печелят от реклами? Откъде да знаем кога са лъгали и кога са казвали истината?
5
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че го избутаха, избутаха. После се вижда, че пада(вижда се от независима охранителна камера). После, дали преиграва като легна, или му се е завило свят, това вече е друго. Но, не е невъзможно да му се завие свят.
4
3
 
11
 
! Отговори
:) преди 5 години
Az kato se napiq se chustvam po sashtiq nachin
3
3
 
43
 
! Отговори
Шмръц преди 5 години
Не знам ако наистина ти резнат един шамар, сигурно ще пишат, че си умрял и възкръснал. Жалък!
2
2
 
30
 
! Отговори
:):) преди 5 години
е най после някой да го сложат на място, нрщо много се вживяха като недосегаеми, трите власти по конституция взаимно може да се контролират ,но тези самозванци четвърта власт да са безконтролни......
1
4
 
57
 
! Отговори
Златен скункс преди 5 години
Мамин сладък! Почти ти повярвахме! Ама почти...