Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!

Репортерът твърди, че никога не е казвал, че е пребит
Обновена: 29 сеп 2018 08:35 | 29 сеп 2018 07:45, Александър Попов
293
Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!
Снимка: Монитор

Димитър Върбанов бе освободен като репортер на "Господари на ефира" след като се появиха видеа, които доказват, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Още по темата

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този болния едвам го изкараха от склада четири човека, яка съпротива оказа.
36
3
 
25
 
! Отговори
Пребитият преди 5 години
Скъпи приятели!Трябва да ме разберете - трудно се живее с някакви си 5-6 хил лева,които Джуди ни подхвърля месечно (и още толкова от командировки).Новият модел Ауди изисква доста по-големи доходи!
35
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички които го съдят да ни разяснят понятието разследващ журналист, какво означава, ако го уволнят нека съди държавата и да разгласи случая да им се смее целия свят. Навсякъде тоя щеше да е герой. Когато някой надигне глава срещу неправдата и гледат да го смачкат.
34
5
 
12
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
до 35 отклонениеИма и друга страна монетата обаче.Хора с власт действат по нареждане от горе и заповядват на служби да търсят и ровят фирми за нарушения.Пращат платени журналисти да отразяват и накрая съсипват някоя фирма умишлено за да и вземат нишата в бизнеса.Склонен съм да вярвам,че няма развалена храна и всичко е съшито с бели конци.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 28 Тв-то викаш в кофата. Тук съм напълно съгласен. Не гледам телевизия и нямам телевизор от 10 години поне, но го заместих с интернет и компютъра . Сега сме подвластни на интернета, приятелю. И пак заради това нямаш време за много неща. А когато нещо се случи по телевизията го гледаме на запис в нета, ако ни интересува. Това е тъжната истина с нас.
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, ръкопляскайте тогава на другаря Халваджиян и му се възхищавайте и на неговия морал.Докато това момче му вършеше работа, ок. сега - изчезвай, не си ми нужен.
31
6
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Поради липса на...работещи институции,Господарите на ефира вършат някаква...работа,но силните на...деня,гледат и това да...отрежат.Аз напълно се солидаризирам с журналиста,влизал многократно в бърлогата на...мошениците и давал вярна информация за далаверите.Другото е...дим над водата,за отклоняване на общественото внимание от умишлено...неработещата държавна власт.
30
7
 
13
 
! Отговори
Отклонение преди 5 години
Обществото явно наистина е много заблудено щом е по-важно, че журналиста е преиграл, а не какво е свършено или несвършено.Задайте си въпроса защо ядете месо с хрущяли,копита и соя, а не чисто месо? Защо в млечните продукти всичко е със заместители и палмово масло? Но Вас ви интересува, че е преиграл. Преиграл е и какво от това ще убере пешкира, а те ще продължат да ни продават некачествени продукти на цената качествено.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече можем да бъдем спокойни.Единствия фейк беше разобличен!
28
0
 
1
 
! Отговори
Dude преди 5 години
Значи си Али Ръза.
27
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето днешни журналисти са такива ЛЪЖЦИ и МАНИПУЛАТОРИ, които са много по-зависими даже отколкото през комунизма, тъй като тогава са се съобразявали само с някаква обща държавна цензура, чието сито не е било особено прецизно, докато днес са изцяло подчинени на интересите на собствениците си!Например медиите на Пеевски са образец за жълта и несъстоятелна журналистика!119 място в света по свобода на словото, което виждате че не е случайно
26
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз господарите не ги гледам тия *** и мазни смехове ми лазят по нервите въобще почти не гледам телевизия.
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябва да се вярва на всичко, което показват по телевизора. След този случай, още по-малко.------------Направо телевизора на *** и всички тези псевдо звезди за един ден ще станат "господин никой". Ви е им гледате глупостите, вие ги правите велики. ТВ-то в кофата и ще имате време за милион неща...
24
3
 
27
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Тоя и в метрото ако го избутат две бабички и един дядка и ще падне да хленчи на земята.Същия модел е като онзи американски журналист,дето по време на урагана се правеше,че вятъра всеки момент ще го събори,а на заден план двама случайно минаващи зад него си вървяха нормално въпреки вятъра.
23
2
 
20
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Само може да му благодарим на този убостник. Малко ,по малко нова тв ще се изчисти от арменския род -!господаритд ще паднат от ефир, брадъри и випове заедно със риалити по сценарий като две капки вода което е машина за вип персони
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми няма как да вървим напред, киривите ризи на и з м е к я р и т е, които ни цакат всеки ден трябва да се изкарват на показ със всички възможни средства, иначе си оставаме последна дупка на *** на Европа.
21
7
 
15
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
Така е, ама все пак благодарение на хубостника научихме за тоновете храна с изтекъл срок на годност - дали е клоун или не. ок.
20
0
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Ами да повярваме тогава на инспекторите, те какво ще кажат за храната. Или и после ще има съмнения какво са казали. Положението е трагично - на нищо не се вярва. Това вече си е дял от патологията.
19
2
 
10
 
! Отговори
бАклици преди 5 години
писна ми от поза в тая държава..ще има пак едно хубаво войнишко събрание..
18
17
 
14
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Каква чаcтна собственост бе, това са складове там влизаш и снимаш частен е личния ти живот и дома ти общетвения ти живот и дейноста, която засяга обществото не е частна. Частно било, то и нашите пари са частни защо ни пpодават развалени храни, ако се натровим какво правим. Трябва да го наградят, а не да го съдят БАБХ къде са спали БАБХ не са ли измамници уверяват ни, че всичко е наред ама изобщо не е наред нищо и вземат данъци.