Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!

Репортерът твърди, че никога не е казвал, че е пребит
Обновена: 29 сеп 2018 08:35 | 29 сеп 2018 07:45, Александър Попов
293
Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!
Снимка: Монитор

Димитър Върбанов бе освободен като репортер на "Господари на ефира" след като се появиха видеа, които доказват, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Още по темата

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
3
 
31
 
! Отговори
Бай Димитър преди 5 години
Как "работят" "господарите"? Плащаш, идентифицираш обекта и те "действат". Долнопробна машинка за пари на арменчето... които се хванал, хванал се на лъжите им.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на цв.цв. аверче с обществена поръчка ли
95
4
 
3
 
! Отговори
!!! преди 5 години
България не е под властта на Византия, та византийците да могат да налагат християнството у нас..айде прочети си пак Уикипедията, че и без това всичките ти знания са от там
94
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като е бил уволнен журналиста е получил оферта да играе нападател за Левски
93
11
 
1
 
! Отговори
да преди 5 години
волжките българи нямат съседи - мюсюлмани !!!!!А тия съчинения за наложено християнство едва ли не от армията си ги съчиняват такива псевдолюбители на историята за да са по-интересни на маса сред приятели, които знаят по-малко и от тях
92
4
 
10
 
! Отговори
:) преди 5 години
Този само като го погледнеш и ти става ясно, че е едно малко неприятно човече... като бившия си работодател.
91
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Християнството е наложено с кръв огън и меч над българите. То е избрано защото съседните ни силни страни тогава са били християни, а не защото е по-добра религия. Ако силните ни тогава съседи бяха мюсюлмани, сме щели да приемем исляма, както са направили волжките българи. То това е толкова просто и логично, че няма на къде повече. Само глyпак не би го разбрал.
90
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 113Правиш малка грешка моето дете, ние всички българи в момента се гордеем, че сме християни, а ония които не са искали да се покръстват навремето са били всичко друго но не и българи, ***.)))
89
8
 
7
 
! Отговори
до 109 преди 5 години
Пише точно и ясно колко хиляди българи за умрели тогава(стига да знаеш къде точно да прочетеш) защото отказвали Християнстовото , за теб явно защото си доста глупав за да разбереш по по-лесния начин обеснявам , нещо като Възродителен Процес през 1986 у нас
88
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ти не си манипулатор и симулант, ти си един по'мияр
87
1
 
6
 
! Отговори
Бай Танас преди 5 години
"За хората и мишките" , но не по Стайнбек...
86
2
 
22
 
! Отговори
Ss преди 5 години
Всички репортери са такива ! Още го помня ония *** дето ми искаше 2000лв. да каже истината !
85
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-врроятно са звъняли на 112, дошла е полиция, както и линейки. Този профан е загубил времето на хората, къо е същевременно забавил помощта за наистина нуждаещ се човек! Нещастна кукумявка долна!
84
10
 
4
 
! Отговори
до 89 преди 5 години
Говориш за "потурчени българи" , не познаваш История на България , истината е че Българския народ е насила християнизирън от Византия през 866 г. или тва манипулативно Покръстване е Християнизиране на Населението тогава , прочети оригиналната История на България а не какво дядо ти хипотетично твърди
83
7
 
15
 
! Отговори
за Затвора преди 5 години
Господари на Ефира са най-големите Мошеници в България , тва Предаване да се забрани със Закон , предването изкупува сниман Материал от частни лица или Журналисти решили да спечелят някой лев , Схемата им работи на 100%
82
2
 
22
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Приятно каране на такси му пожелавам. След тази изцепка, телевизия никога няма да го наеме.
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Небългарина, а ти индивиде трябва да знаеш, че форумите са за споделяне на най-различни мнения, които доста често се разминават с темата- както и твоя пост впрочем.Що не говориш по темата, бе папагал?
80
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този мишок трябва да бъде подведен под съдебна отговорност за набеждаване. Силно се съмнявам да стане, предвид близките вр ъзки на Халваджияс с Боко - Кратуната. Защото ако се разрови този случай има доста замесени . Със сигурност онзи, който държи камерата знае всичко, в предаването също са гледали пълния запис и не може да не знаят, каквото и да твърди арменчето. Има замесени и полицаи , които измислиха диагноза "средна телесна повреда" на този симулант. Възможно е и фалшиво медицинско да има
79
1
 
15
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
А ХАЛВИТЕ да не се правят на ударени,защото без тяхно одобрение тоя мушмурок нямаше да разиграва тия циркове !
78
5
 
4
 
! Отговори
Прокунорка преди 5 години
Не е зле да се припомни на районния съд във вилику търнуву, че не живеем в средновековието, и че докато тече разследване, те най-малко имат право да дават изявления, базирани на гледане на видеоклипчета и репортажи по телевизиите.А пък двамата биячи и шефа им, най-добре да ги затворят във вмирисания им склад, да си ядат развалените гадости.